• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

ben bu adamı gerçekten anlamıyorum bizim burda o yavrucak için içimiz sızlarken o nasıl olurda böyle sorumsuz vurdumduymaz olabiliyo aklım almıyo...hani kanıt falan yok diyoruz ya dava açılınca telefon dökümlerini isteyebiliyosun bildiğim kadarıyla ondan daha iyi bi kanıtta olmaz sanırım...

Bak sizler hicbiriniz tanimiyosunuz anlamiyosunuz cildiriyosunuz. Peki ben napim dusunun. Kriz geciriom okadar sinirleniorum Su dustugum duruma

İnan biz bile burda çok üzülüyoruz, ki ben aynı olayları tekrar yaşamış gibi oldum. O şimdi hiç düşünmüyordur bile. Bence sensen de kendini yıpratmasın.

ben de gerçekten çok üzüldüm, allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durum gerçekten...derler ki en iyi erkek pişman olmuş erkektir.pişmanlık da yok galiba:(

İyi de ordan da birşey çıkmazsa... İş yerindeki telefonla görüşüyorlartsa, ya da bu kişi de adliyeden biri ise?

Bende ordan olduguna supheleniorum. yani is arkadasi felan . Cunku dukkandaki eleman erkek. Oyle disarlara arkadaslariyla felan gezmeye eglenmeye cikan bi tipde degil.anca is ortaminda bulmusdur diye gecio hep icimden .gunduzleri gorusemiolar cok cunku bizinki evli arkadaslari gorur. Bunlarda aksam gorusuyodu... Diyeeee dusunuyorum

şu adam işten çıkıp hemen eve gelsede. konuşsanız artık burda bana fenalık bastı ya. sende bugün kesinlikle yap konuşmayı. kendi kendini yiyosun. adam rahat. normal hayatını yaşıyo

Bak sizler hicbiriniz tanimiyosunuz anlamiyosunuz cildiriyosunuz. Peki ben napim dusunun. Kriz geciriom okadar sinirleniorum Su dustugum duruma

canım bak daha önce de yazdım aynı şeyleri yaşadım üstelik benimkinin inkar edecek bişi de yoktu.mesajlarını okudum..düşünsene durumumu...üstelik bebeğim henüz 2 aylıktı...hemen beni suçladı tabi,üste çıktı olmuyo zaten yapamıyoruz falan bi sürü şey...ne oldu iş ciddiye bindi baktı benim umrumda değil arkama bakmıyorum kararlıyım boşanmaya kapımda yattı kalktı resmen...3 ay nerdeyse geçmişti üzerinden üstelik...benim suçluluk duymamı aman çoculk var yapma etme ben suçluyum dememi falan bekliyordu sanırım

Herşey olacağına varır, üzme kendini. Kuzucuğuna sarıl, öp doya doya. O sana yeter. Ben öyle yapıyorum. Hiç de aramıyor kalbim onu artık. Alışıyor insan galiba. Ara sıra bir şarkı da bazen gözümden yaşalar süzülmüyor değil ama kendime diyorum ki o zaman ben eski kocamı seviyorum ama o eskisi değil ki artık. Yenisini varsın başkaları sevsin, ben istemem onu.Bitti. Şimdi gelse de şimdiki halini istemiyorum ben. Kirlendi o benim için.

Nedir ya bu böle kimseye güven kalmadı biz neler düşünürken adam gayet sakin sanki hayatında 1 kaç kez bu durmla karşılaşmış gibi aferin ona ya bu arad eşiniz kaç yaşında merak ediyorum kacından sonra böle oluyorlar

Hey Allah'ım bu ne ya?

1) Diyelim ki adam suçsuz;
Çık eşinin karşısına, bak ben suçsuzum, kanıt istiyorsan evet yok, herşeye hazırım ne istiyorsan de
Ama suçsuzum de, savun kendini, yalvar yakar ne bileyim güven kazanmaya çalış

2) Diyelim ki adam suçlu;
Evet yaptım de, ben bir alçağım de, ya affettir ya da inkar et yine çabala

Ama bu adam ne kabul ediyor, ne af diliyor, ne de yaptım diyor ne yapmadım diyor
Garip bir tip..
Arkadaşım Allah sabır versin
Ama eşini en iyi sen tanırsın, sen bilirsin
Bence bu işin peşini bırakma
Sana, bana güvenmiyorsun diye bitsin diyemez!
Güvenmiyorsan bir sebebi var, say dök ama sessizce bitirme
Herşey meydana çıksın!
Yada inanmış gibi devam et, delil topla.
Sonrasını da o düşünsün artık...

Genelde çocuktan sonra böyle oluyorlar. Ama neden bilmem.

Psikolojisi baba olmaya hazır olmayan erkek bir şekilde kaçışı böyle yapıyor sanırım
Birde konu sahibinin hamileliği zor geçmiş, o süreçte yanlız hissetmiş olabilir
Tabi ki bunu aldatsın anlamında söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın!
Ama erkekler bizim gibi değiller, olamazlar...

Hey Allah'ım bu ne ya?

1) Diyelim ki adam suçsuz;
Çık eşinin karşısına, bak ben suçsuzum, kanıt istiyorsan evet yok, herşeye hazırım ne istiyorsan de
Ama suçsuzum de, savun kendini, yalvar yakar ne bileyim güven kazanmaya çalış

2) Diyelim ki adam suçlu;
Evet yaptım de, ben bir alçağım de, ya affettir ya da inkar et yine çabala

Ama bu adam ne kabul ediyor, ne af diliyor, ne de yaptım diyor ne yapmadım diyor
Garip bir tip..
Arkadaşım Allah sabır versin
Ama eşini en iyi sen tanırsın, sen bilirsin
Bence bu işin peşini bırakma
Sana, bana güvenmiyorsun diye bitsin diyemez!
Güvenmiyorsan bir sebebi var, say dök ama sessizce bitirme
Herşey meydana çıksın!
Yada inanmış gibi devam et, delil topla.
Sonrasını da o düşünsün artık...

Evet güvenmiyorsun diye bitiremez. O güveni sağlasaydı bunlar olmazdı zaten. Güven vermek zorunda zaten.

Son düzenleme:
:( Üzgünüm hala diyecegim ama senin dindiremedigin sıkıntının yanında ne anlami var... ikinci sans vereceksin belki ama adam durup karsinda affet deme mertligini gosteremedi gitti. Ister surundur ister surundurme ama hemen evinden gitme. Bak yeni yapmissiniz kizinin odasini.. olayin ne oldugunu nasil oldugunu anla bi.. hem esini gönder ayni yerde kalmak istemiyosan sen niye cocugunla yollara cikasin. Ama ne olur isin pesine dus. Birakamayacaksan kizinla git etrafina bak. Suphelendigin numara sahiplerini bi suz git bi rujlarina bak.. esini de as kes yol nasil istersen... ama meydani kimlere birakiyosun.. az bekle arkadasim o ev senin o bebek ve hala o koca!!!

bana kalırsa bırakma , boşanma yani.....o o...ya meydanı bırakma derim...eğer niyetin boşanmaksa da bu kadar kolay vazgeçme bekle delil toplamaya çalış..topladıgında da vur tekmeyi...donuna kadar da alırsın emin ol...maddi durumun yerindeyse dedktif tut...bu arada turkcellden döküman almak o kadar kolay değil (kolay diyen arkadaşlara) şifre kişiye ait oluyor hmm şifreyi bilmiyorsanda 2222 ye şifre yazıp gönderirsin eşinin telinden misal..gelen o msjıda sildin diyelim...açtın sayfayı bakıyosun...lakin sayfa açılıp dökümanları her incelediinde eşine msj gider fatura detayınız inceleniyor diye...

Cnm esinin hic bi sekilde haberi olmuyo cnku benim yakin arkadasim mailine yonlendirdi smsleri ve sabahtn aksama kadar tum msjlasmalarini evinde bilgisayarindan okuyodu salak kocasida hala anlayamadi nasil yaptigni msjlari nasil ogrendigini ben bu konuda eminim ama haklisn 2222ye msj atmasi gerekio bu kismi sen soleyince hatirladim

Cnm esinin hic bi sekilde haberi olmuyo cnku benim yakin arkadasim mailine yonlendirdi smsleri ve sabahtn aksama kadar tum msjlasmalarini evinde bilgisayarindan okuyodu salak kocasida hala anlayamadi nasil yaptigni msjlari nasil ogrendigini ben bu konuda eminim ama haklisn 2222ye msj atmasi gerekio bu kismi sen soleyince hatirladim

evet telefondan 2222 ye SIFRE yazıp göndermesi gerek..o gelen şifreyide kaydedip turkcell in web sitesine girdiğinde online işlemler menüsünden bireysel i tıklayıp o gelen şifreyi girecek ve hemen anında şifreyi değiştirmesini isteyecek sistem.. sonrasında ise dilediği herşeyi görmesi mümkün..

Son düzenleme:
Esim bikac ay sonra 29yasini bitircek. Kendimi iyi hissetmiorum kizlar acliktanmi hastalikdanmi bilemedim Basim donuyo duramiyorum.,Gec cvp veriyorum oyuzden ekrana bakarken bile iyi degilim . Yoksa okuyorum yazilari Yani .

git yemeğini ye. Kendine bakmayı ihmal etme. Kızın için ayakta durmalısın.

butün mesajları tek tek okudum inanın.. çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun .. böyle durumlarda empati bile yapamıyorum..kimse istemez güzel bir yuvanın yıkılıp bitmesini..ama nedenlerlede soru işaretleriylede yaşanmaz ki bir ömür.. inş. hakkınızda hayırlısı ne ise Mevla o hayatı yaşatsın size..size dua edicem..bugun aklımdan çıkmaz bu konu artık :( sizi düşünemiyorum bile ..Allah yardımcınız olsun..

Back
X