• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Esim bikac ay sonra 29yasini bitircek. Kendimi iyi hissetmiorum kizlar acliktanmi hastalikdanmi bilemedim Basim donuyo duramiyorum.,Gec cvp veriyorum oyuzden ekrana bakarken bile iyi degilim . Yoksa okuyorum yazilari Yani .

Cnm bak hata yapiosn kendini uzme diyemem haddim degil ayrica elindede degil ama zorla biseyler ye kendini keskin et allah korusun evde teksin bayilip kalsan o cocuk evin icinde ne olacak bunu dusun

Allah belalarını versin!
Ölsün de boşanma ile uğraşma, tez zamanda en temizinden kurtul pislikten!
Öyle koca da lazım değil baba da.
Namuslu karısı dururken, kimin altına yatıp kalktığı belli olmayan sürtüğü tercih eden bir midesiz o!
Hiç ağlama gözyaşına değmez.
Eden bulur. Sen de elbet haberini alırsın.
Allah sana güç versin. Şimdi plan yapma zamanı.
Mahvet onları!

Bir de çok merak ediyorum.
Burda açılan konulara dayanarak soruyorum.
Aramızda da vardır böyle o... biliyorum!
Allah aşkına biriniz çıkıp aydınlatıverin bizi!

Evli adamların şeyi daha mı tatlı oluyor?:ssz:

hayran oldum size.. ne yazıkki bu pisliği yapanlarda hemcinslerimiz ..Allahım uzak tutsun böyle pisliklerden kocalarımızı.. yanlarına yaklaşmalarını değil aynı sokaktan bile geçmelerine fırsat vermesin Allah..

canım bak daha önce de yazdım aynı şeyleri yaşadım üstelik benimkinin inkar edecek bişi de yoktu.mesajlarını okudum..düşünsene durumumu...üstelik bebeğim henüz 2 aylıktı...hemen beni suçladı tabi,üste çıktı olmuyo zaten yapamıyoruz falan bi sürü şey...ne oldu iş ciddiye bindi baktı benim umrumda değil arkama bakmıyorum kararlıyım boşanmaya kapımda yattı kalktı resmen...3 ay nerdeyse geçmişti üzerinden üstelik...benim suçluluk duymamı aman çoculk var yapma etme ben suçluyum dememi falan bekliyordu sanırım

peki ne yaptın ayrıldın mı canım?

ya da biz çocuk olunca hiç bir şeye yetişemediğimizden kendimizi salıveriyoruz. Eldeki cepte nasılsa diye kendimize ilgi göstermiyoruz. Altımızda bir eşofman ya da bir pijama ile karşılıyoruz eşimizi. Belki de onun için, bilmiyorum. Ya da çocuk ve evle uğraşmaktan eşle yeterince ilgilenemiyoruz ya da hormonlar mı değişiyor ki...

Cnm bak hata yapiosn kendini uzme diyemem haddim degil ayrica elindede degil ama zorla biseyler ye kendini keskin et allah korusun evde teksin bayilip kalsan o cocuk evin icinde ne olacak bunu dusun

aynen hemen bişeyler yemelisin bak ona nasılda gününü gün ediyo senin sağlığın gidiyo bişeyler atıştır mis gibi bi kaç yanında iyi gelir hatta tatlı tarzı şeyler ye arkadaşın dediği gibi bunları en azından bebeğin için yap

peki ne yaptın ayrıldın mı canım?

önceki sayfalarda yazmıştım canım,şimdi belki de biçok kadın kızacaktır bana biliyorum ama hayır ayrılmadım, kızım için 1 şans verdim ..açıkçası kıyamadım onun bir tarafının eksik kalmasına...ailem yanımdaydı,iyi bi işim gelirim vardı,üstesinden gelmiştim kabullenmiştim durumu davayı açmıştım ama bebeğim için denemek istedim tekrar...kaybedecek bişiyim yoktu olursa olur olmazsada en azından denedim derim dedim..eşim gerçekten pişman oldu çok uğraştı tekrar kazanmak için beni,belki eskisinden daha da iyi şimdi evliliğim..tabi ki unutulmuyor ama zaman geçtikçe azalıyor acısı...

ya da biz çocuk olunca hiç bir şeye yetişemediğimizden kendimizi salıveriyoruz. Eldeki cepte nasılsa diye kendimize ilgi göstermiyoruz. Altımızda bir eşofman ya da bir pijama ile karşılıyoruz eşimizi. Belki de onun için, bilmiyorum. Ya da çocuk ve evle uğraşmaktan eşle yeterince ilgilenemiyoruz ya da hormonlar mı değişiyor ki...

Bunlar sebep olamaz bunlardan dolayi da sucu üzerimize almamaliyiz.. allah korkusunu ölümü unutarak yaşıyoruz. Saygisizligi geçtim bu muamele sefkatsizlik ve kendini bilmezliktir. Kendisi kirlenir şahsın. Bayanlar eşleri salinca, isleri yogun olunca, eslerinden ilgi gormeyince nasıl haram yolla mutluluk pesinde kosmuyolarsa bi zahmet erkekler de uslu dursun.. iyi insanlarla iyi yerlerde olsunlar ins. O zaman inanin kocam nerdene yspiyo diye dusunmez yuvanin saldiriya ugramasi ihtimalinden de uzak oluruz insallah...

önceki sayfalarda yazmıştım canım,şimdi belki de biçok kadın kızacaktır bana biliyorum ama hayır ayrılmadım, kızım için 1 şans verdim ..açıkçası kıyamadım onun bir tarafının eksik kalmasına...ailem yanımdaydı,iyi bi işim gelirim vardı,üstesinden gelmiştim kabullenmiştim durumu davayı açmıştım ama bebeğim için denemek istedim tekrar...kaybedecek bişiyim yoktu olursa olur olmazsada en azından denedim derim dedim..eşim gerçekten pişman oldu çok uğraştı tekrar kazanmak için beni,belki eskisinden daha da iyi şimdi evliliğim..tabi ki unutulmuyor ama zaman geçtikçe azalıyor acısı...

bu arada onun karşımda ezildiğini görmek,pişmanlığını hissetmek de ayrı bi zevk söylemeliyim..şimdi roller değişti artık benim umrumda değil hiçbişey olursa olur olmazsa olmaz ama şimdi onda kaybetme korkusu başladı onsuzda yapabileceğimizi çok iyi biliyor..

aynen hemen bişeyler yemelisin bak ona nasılda gününü gün ediyo senin sağlığın gidiyo bişeyler atıştır mis gibi bi kaç yanında iyi gelir hatta tatlı tarzı şeyler ye arkadaşın dediği gibi bunları en azından bebeğin için yap

Kizlar hastayimya oyuzden yiyemiyorum bogazima inmis, sis yutkunamadigimdan açim. Su bile icerken zorlaniom. Tabi biraz uzuntununde istahsizligi var

haklısın bana eşim demişti sen dışarıya cıkarken süsleniyorsun ban yapmıyosun diye ben o gündne sonra ounun gelceği vakit azda olsa bişeyler yapıyorum hadi şimdi iyi .peki ilk eşimdede çalışıyordum hep çok az eşohmanla görmüştür beni haftada izinli olduğum zamnlar peki o neden aldattı ki bunun cevabını bulamıyorum işte ben şunu anladım karakter meselesi yada dediğiniz gibi hormonlar anlayamıyorum bu erkekleri bide kadın aldatsa hemen o olur erkek ne olur

bu arada onun karşımda ezildiğini görmek,pişmanlığını hissetmek de ayrı bi zevk söylemeliyim..şimdi roller değişti artık benim umrumda değil hiçbişey olursa olur olmazsa olmaz ama şimdi onda kaybetme korkusu başladı onsuzda yapabileceğimizi çok iyi biliyor..

bazı erkekler bunu çok iyi değerlendiriyor hani derlerya ev olmak isteyen gercekten bende eşime bi şans verdim bende gördüm ezildiğini ağladığını vs . lerini şimdi çok iyi ne yaparsan yap seni seviyorum der ve kaybetme korkusu başladı cekiniyor benden eskisindne çok dah iyiiz rabbim herkese versin tabi ama bu adamın buna niyeti yok gül gibi eşini nasılda üzüyor

bazı erkekler bunu çok iyi değerlendiriyor hani derlerya ev olmak isteyen gercekten bende eşime bi şans verdim bende gördüm ezildiğini ağladığını vs . lerini şimdi çok iyi ne yaparsan yap seni seviyorum der ve kaybetme korkusu başladı cekiniyor benden eskisindne çok dah iyiiz rabbim herkese versin tabi ama bu adamın buna niyeti yok gül gibi eşini nasılda üzüyor

yok canım o daha farkında değil olayın ciddiyetinin bence...biraz zaman geçsin onunda kafasına dank edecek bişiler,dedim ya bizimki 2 aydan sonra başlamıştı yalvarmalara,yakarmalara..şimdi eşi altttan alsın istiyo ne zamanki iş evden ayrılmaya falan gelecek etekleri tutuşacak bence onunda..yaşadım biliyorum...

Halilarimi felanda yikatmaya vermisdim Temiz oturalim diye. Ramazan geliyo sicaklarda cocukla yapamam diye herseyimi yapdim tekbasina cocuk uyudukca, yaprak sarmami felan dolabima koydum . Herseyimle ilgilenirdim. Ailemin YaninA yurtdisina gitsem dolabinda nevar Ne yok temizler utulerim perisan olmasin diye. Dondurucuya pizzaya kadar yapip koyardim acikirsa hemen isitir Biz yokuz diye. Bunlari icimden gelerek yapiodum. Hicbi degerim yokmus Benim ya . Tam tersi ben cok deger vermisim

Diyorumya tekbasinada olsam ben mutluydum. kizimla ilgileniodum Disari cikip gezdiriodum. Bisekilde zaman geciyodu. Cok gordu suncacik mutluluguda

Halilarimi felanda yikatmaya vermisdim Temiz oturalim diye. Ramazan geliyo sicaklarda cocukla yapamam diye herseyimi yapdim tekbasina cocuk uyudukca, yaprak sarmami felan dolabima koydum . Herseyimle ilgilenirdim. Ailemin YaninA yurtdisina gitsem dolabinda nevar Ne yok temizler utulerim perisan olmasin diye. Dondurucuya pizzaya kadar yapip koyardim acikirsa hemen isitir Biz yokuz diye. Bunlari icimden gelerek yapiodum. Hicbi degerim yokmus Benim ya . Tam tersi ben cok deger vermisim

içim kıyıldı şu mesaja:(

sen iyi bir avukat bulursan yüklü bir tazminat alırsın ,kuzenim eşinden ayrıldı gerekçesi eşim bana tecavüz etti dedi,kendisi avukat yanında çalışıyordu yol yordamı iyi biliyordu.birkere şahit bulup altınlarının parasını aldı kayınvalidem altınlarımı aldı dedi birde tecavüz etti dedi yüklü bir tazminat aldı o paraylada ev aldı şimdi kızıyla gül gibi geçinip gidiyor.resmen kız idolüm oldu :)nafakada alıyor üstelik.sen iyi avukat araştır ve acıma sonuçta bu adam senden sonra yine biriyle evlenicek geçmiş yıllarına yazık.bu arada kuzenimin evliliği sadece 9 ay sürmüştü bebek doğana kadar.9 aya birsürü tazminat aldı.senin 10 senen gitmiş peşini bırakma.ama boşanmayacaksanda uzatma kendine eziyet etme.

Back
X