acil kızlar yerleşme kanamasını bilen varsa yorum yapin

gul42mavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
4
0
29
Ya kızlar sizi baya dir takip ediyorum yerlesme kanamasın ilk burda duydum size birşey danışmak istiyorum ben
Adetim 10 gün gecikti ve bugün sabah pembe akıntı geldi ve üstüne ilişkiye girdim ve pembe akıntı ara ara gene geliyordu sonra kan gibi gelmeye başladı adet gibi de değil çok ve sık gelmiyor ama bide kanpirtisi gibi birşeyler geliyo dedim gibi bugün kan geldi akşamına kan testi yaptı 1. 20 negatif çıktı doktora anlatım durumu 2 gün sonra bidaha test yap dedi ama bunu diyen doktor acil deki stajer pek guvenemedim sizce benim durum nedir bişey var midir başından geçen yada bilen lütfen yanıtlayın korkuyorum niye böyle oldu diye bebiş istiyorum ama bilmiyorum kafam karisti offfffff[

Yerleşme kanaması öyle çok çok olmaz ancak iki üç damla. Bende adetime bir hafta kala olmuştu. Senin 10 gün geçmiş bence normal adet oluyorsun ya da başka sıkıntı var .Zaten gebelik olsa çıkardı testte.

Yerleşme kanaması öyle çok çok olmaz ancak iki üç damla. Bende adetime bir hafta kala olmuştu. Senin 10 gün geçmiş bence normal adet oluyorsun ya da başka sıkıntı var .Zaten gebelik olsa çıkardı testte.
canım ama kanamadan yada akıntıdan göstermeye bilir miş yani testde ckmaya bilir dndi

Canım ben de yerleşme kanaması yaşadım ama adetten 5 gün önce sulu kan gibi ve 1-2 damla anca o da peceteye geldi. 3 gün sonra kanda 40 çıktı canım. Yerleşme kanaması döllenmeden 8-9 gün sonra olur onu dikkate al canım..

X