• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL KİZLAR YOKSA KAFAMA TAKICAGIM

Kbraagss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
146
28
13
31
Hamileyim kızlar idarar verdim sonuçları şöyle Renk sarı sarı görünüm berrak berrak dansite 1020 1000_1030 ph 6.0 5.8_8.0 nitrik negatif negatif protein negatif negatif glukoz negatif negatif keten negatif negatif biluribin negatif negatif ürobilinogen normelde normelde mikroskop h.s:2-3 lökosit 15-20 epital hücre görüldü diyor buna takildim bir sorun varmı acil yorum ya

Tam anlayamadım ancak Epitel hücre görüldü ye takıldıysanız normal o epitel hücre dediği deri döküntüsü

Lökosit biraz çıkmış canım muhtemelen kültür ister hafif bi enfeksiyon olabilir. Benim lökosit 13 çıkmıştı dr hafif enfeksiyon olabilir kültür yapalım dedi kültür temiz çıktı şükür enfeksiyon yokmuş boş su içtim akıntıdan sebep lökosit yüksek çıkabiliyormuş

Canım takacak bı durum yok ki benimde öyle çıktı önemli olan idrar kültürü dedi o temiz çıktı sonrun yok bol bol su iç dedi endişelenmeye gerek yok canım

Suyu çok iciyorum hani kasintim falan yok ben enfeksiyon kaptığım zaman mide bulantı kusma oluyor ama oyüzden enfeksiyon kaptığı ni düşünmüyorum bebis yeni olduğu için korkuyorum

Korkulacak bir durum görünmüyor idrarda protein glikoz gbi seyler pozitif olsa eklemsi preeklemsi gbi şeyler var ama idrar berrak dansite normal küçükte olsa gebelikte olabiliyor rahat ol

Back
X