Acil kizlar

Sevdan-38

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
123
25
13
28
Kızlar benim sol tarafta bogurum ve kasik arasinda dört beş gündür bi sancı var Bole hareket ettim de fen bole sanki orda bişi varmış gibi sancı girio sonra arka borume vuruo ve Afedersiniz iliskideyken daha bi ağrıyo bole batio kramp gibi bi türlü anlam veremedim sizce neden olabilir

Her şeyden olabilir usutmuste olabilirsiniz enfeksiyon olabilir kis olabilir.... uzar gider bu liste :)

Doktora gidin bence
Canim ya bide bnm şu skntm var bn geçen ay reel olduktan bir hafta sonra tekrar bi kanamam oldu ama iki gün sürdü çok azdı ve ondan sonrada bu ağrılarım basladi şimdide daha reelimë yaklaşık yedi gün var ve dün çok az bi kanamam daha oldu suan için yok geri geçmiş ve hic reel belirtilerim de yok anlam veremiyorum ya napacami şaşırdım valla bebek te istiyorum bole olunca ice karıştı kafam

Cnm bazen kanamalar enfeksiyon belitisi olabiliyor. Bol bol su ic. Eger enfeksiyon varsa bu gebe kalmani zorlastirablir ya da varolan gebeligi sonlandirabilir.bebek dusunuyorsan mutlaka doktora gorunmelisin.

Ya bn bu eski ebeler varya ona gittim ve bu ay tedavi etek beni çocuk için oyüzden doktora gidemiyorum bnm bikaç tanıdım gitti o kadına ve iki tane çocukları oldu bnde gitcem oyüzden ilaç felan kullanmamam lazm ve napicami sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…