Acil kolumda pıhtı oluşmuş olabilir mi kızlar?

gokce41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
3.736
7.548
158
31
11 haftalık hamileyim kolumun iç kısmında damar da böyle morluk oldu pıhtı mı oldu ki kan pıhtılaşması var ben de iğne de kullanıyorum ama ?

Eklentiler

• IMG_4510.webp
    IMG_4510.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 76
Allah korusun. Benm annemdede boyle ara ara morarmalar oluyo ama sebebini blmiyoruz pihtilasmadan kaynaklanmiyo ama sn yinede dr a sor. Damar catlamasi olabilir

Allah korusun. Benm annemdede boyle ara ara morarmalar oluyo ama sebebini blmiyoruz pihtilasmadan kaynaklanmiyo ama sn yinede dr a sor. Damar catlamasi olabilir
Çoğaldı bugün canım , kan sulandırıcı iğne mi de 1 haftadır bacağımdan yapıyorum halbu ki , çatlaması kötü bişey mi canım kendi kendine geçer mi

Merhaba görüşebildiniz mi doktorunuzla? Birde coraspin kullanıyormusunuz? Merak ettim sizi

Çoğaldı bugün canım , kan sulandırıcı iğne mi de 1 haftadır bacağımdan yapıyorum halbu ki , çatlaması kötü bişey mi canım kendi kendine geçer mi
Benmde catliyo arada. Kafada catlamasi tehlikeliymis Allah korusun. Onn haricinde catladiginda sdce sizi olup geciyo boyle morariyo

Ya bu muhtemelen kullandığınız igneden kaynaklı telaslanmayın at8yorum normalde bir yerinizi vurduğunuzda cabucak geçerken simdi kanınız sulandığı icin deri altında daha cok kanıyor ve morarma yapıyor. Yine de her durumda bir kan tahlili yaparsanız doktor belki duruma göre belki dozajı falan değiştirir.

Gittim acile arkadaşlar pıhtılaşma ile ilgili değerler normal çıkınca , morarmalar artar burnun kanarsa tekrar gel dedi .

Back
X