- 4 Ekim 2015
- 10
- 1
- 1
- Konu Sahibi Vitaminsiz06
Selam arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum ama epeydir takip ediyorum ve konuşacak kimsem olmadığından sizlerle bişeyler paylaşmak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve bu yıl üniversiteye başladım. 4 kardeşiz ve ben tek kızım. Dolayısıyla dertleşebileceğim tek annem var ama onunla da konuşamıyoruz sonu hep kavgayla bitiyor. Onu kırmak istemiyorum. Ama biz hiçbir zaman normal anne kız olamadık ve bu beni çok üzüyor. Abim şuan nişanlı ve önümüzdeki ay evleniyor. Nişanlısı çok güzel, gerçekten çok güzel. Girdiği her yerde ilgi odağı oluyor ve abimi gölgede bırakıyor ve ben bundan nefret ediyorum. Bunu yapan biraz da annemler. Çok güzelsin süpersin diye kızı çok şımartıyorlar ben abime üzülüyorum. Çünkü abimi üzecek biliyorum. Aslında abimin nişanlısını çok seviyorum aramız iyi ama sürekli olarak ailemden insanlar onu kıskanıyosun diyerek beni üzüyolar. Ha tabi ben de isterim onun kadar güzel olmayı ama Rabbim bu kadar vermiş ne yapayım. O da ben üniversiteye gittiğim için içten içe kıskanıyor farkındayım ama onun yanında üzülmesin diye okul konusunu pek açmamaya özen gösteriyorum. Annemin kızı o oldu gibi şimdi. Beni pek umursamıyorlar. Dertlerimi ihtiyaçlarımı söyleyemiyorum öncelik gelinde olurmuş. Önümüzdeki ay da düğün var bana biraz yardımcı olur musunuz bu bozuk psikolojiden kurtulmam gerek