• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil konuşup rahatlamaya ihtiyacım var

Vitaminsiz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2015
10
1
1
Selam arkadaşlar ben buraya daha yeni üye oldum ama epeydir takip ediyorum ve konuşacak kimsem olmadığından sizlerle bişeyler paylaşmak istiyorum. Ben 18 yaşındayım ve bu yıl üniversiteye başladım. 4 kardeşiz ve ben tek kızım. Dolayısıyla dertleşebileceğim tek annem var ama onunla da konuşamıyoruz sonu hep kavgayla bitiyor. Onu kırmak istemiyorum. Ama biz hiçbir zaman normal anne kız olamadık ve bu beni çok üzüyor. Abim şuan nişanlı ve önümüzdeki ay evleniyor. Nişanlısı çok güzel, gerçekten çok güzel. Girdiği her yerde ilgi odağı oluyor ve abimi gölgede bırakıyor ve ben bundan nefret ediyorum. Bunu yapan biraz da annemler. Çok güzelsin süpersin diye kızı çok şımartıyorlar ben abime üzülüyorum. Çünkü abimi üzecek biliyorum. Aslında abimin nişanlısını çok seviyorum aramız iyi ama sürekli olarak ailemden insanlar onu kıskanıyosun diyerek beni üzüyolar. Ha tabi ben de isterim onun kadar güzel olmayı ama Rabbim bu kadar vermiş ne yapayım. O da ben üniversiteye gittiğim için içten içe kıskanıyor farkındayım ama onun yanında üzülmesin diye okul konusunu pek açmamaya özen gösteriyorum. Annemin kızı o oldu gibi şimdi. Beni pek umursamıyorlar. Dertlerimi ihtiyaçlarımı söyleyemiyorum öncelik gelinde olurmuş. Önümüzdeki ay da düğün var bana biraz yardımcı olur musunuz bu bozuk psikolojiden kurtulmam gerek

Kız ağabeyi neden üzsün ki? Lise mezunu, tipi de yerinde, yangından mal kaçırır gibi bir de evleniyor işte, daha iyisi şamda kayısı.

İlgilenme çok ilgilisin abin ve nişanlıyla kendine başka ilgi alanı bul ayrıca neden seni kıskansın seni okuduğun için çok istese okur gerçekten düşünme onların ilişkilerini oldukça yanlış düşünüyorsun çünkü

Ben senin tarafindan sikintili bi durum var gibi hissediyorum. Abini golgede birakma muhabbeti falan... kadinlar elbette birbirine iltifat eder. Bi dugun oldugunda tum gozler hep gelinin uzerindedir, damadin degil. Gelin cirkin olsa da guzel olsa da erkekten daha cok incelenir. Luzumsuz endiselerin

Sıkma canını nasılsa düğünden sonra gelinin huyu değişir araya mesafe koyar gelin kaynana kavgaları başlar .Sen kıymetli olursun gene.Bir ay idare et.Bu yazdıklarım şaka değil gerçekleri yazdım. YASİN KÜÇÜK ama olgunun masallh canın sıkma ,üzme kendini.yakın zamanda hersey rayına oturur

Kız ağabeyi neden üzsün ki? Lise mezunu, tipi de yerinde, yangından mal kaçırır gibi bir de evleniyor işte, daha iyisi şamda kayısı.
Çünkü her şeyin mükemmel olmasını istiyo ve abimin böyle bir şeyi verme şansı yok yani kimsesin yok aslında

İlgilenme çok ilgilisin abin ve nişanlıyla kendine başka ilgi alanı bul ayrıca neden seni kıskansın seni okuduğun için çok istese okur gerçekten düşünme onların ilişkilerini oldukça yanlış düşünüyorsun çünkü
Okumak istemiş ama okulunu yarım bırakmak zorunda kalmış. Bu konudaki kıskançlığı da abim ağzından kaçırdı. Ben abimi çok sevdiğim için düşünüyorum ama sadece düşünüyorum zaten söylediğim ya da karıştığım bir şey yok. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor

Çünkü her şeyin mükemmel olmasını istiyo ve abimin böyle bir şeyi verme şansı yok yani kimsesin yok aslında

Ağabey evlenmeye niyetlenmiş mi niyetlenmiş, bu kızla da birbirlerini seçmişler mi seçmişler, kalmış düğüne bir ay zaten. Pişman olacak biri varsa o kız yani bana göre, herşey mükemmel olsun istiyorduysa zaten işini gücünü eline alır, evini istediği gibi döşer; ihtiyaçlarını karşılar, kocasının alacağına, yapacağına muhtaç kalmazdı. Salla o yüzden.

Kıskançlık yapma! Sende gelin olacaksın birgün. Kardeşin o senin.

Ben senin tarafindan sikintili bi durum var gibi hissediyorum. Abini golgede birakma muhabbeti falan... kadinlar elbette birbirine iltifat eder. Bi dugun oldugunda tum gozler hep gelinin uzerindedir, damadin degil. Gelin cirkin olsa da guzel olsa da erkekten daha cok incelenir. Luzumsuz endiselerin

Keşke sadece düğünle ilgili bir durum olsa. Akrabalarımız olan erkeklerin bile gözü düşüyor. Abim öyle heybetli boylu poslu biri değil. Nişanlısı daha heybetli duruyo ve bu konuyu abime laf olarak çarpanlar oluyor. Ben de bunları duyunca üzülüyorum işte zaten abim hayatı boyunca mutlu olmadı

Keşke sadece düğünle ilgili bir durum olsa. Akrabalarımız olan erkeklerin bile gözü düşüyor. Abim öyle heybetli boylu poslu biri değil. Nişanlısı daha heybetli duruyo ve bu konuyu abime laf olarak çarpanlar oluyor. Ben de bunları duyunca üzülüyorum işte zaten abim hayatı boyunca mutlu olmadı

Okumak istemiş ama okulunu yarım bırakmak zorunda kalmış. Bu konudaki kıskançlığı da abim ağzından kaçırdı. Ben abimi çok sevdiğim için düşünüyorum ama sadece düşünüyorum zaten söylediğim ya da karıştığım bir şey yok. Düşünmemeye çalışsam da olmuyor
Boşver kendi hayatınla ilgilen abin evlenecek akla mantığa sahipli evleniyor abinizin seçimine saygı duyun olması gerektiği gibi sadece izleyin

Abinin Mutlu olması için çirkin birimi lazımdı ya düşüncelerine inanamıyorum

akrabalarınız olan erkeklerın akrabalarının nişanlısına gözü düşüyorsa o ailede bir sıkıntı vardır!
umarım sen abartıyorsundur.

müstakbel yengenin güzel olması ve abinin mutsuz olması arasında bi bağ yok. abine laf olarak çarpanlara kızmalısın o halde, kızın ne suçu olabilir bu konuda

Sıkma canını nasılsa düğünden sonra gelinin huyu değişir araya mesafe koyar gelin kaynana kavgaları başlar .Sen kıymetli olursun gene.Bir ay idare et.Bu yazdıklarım şaka değil gerçekleri yazdım. YASİN KÜÇÜK ama olgunun masallh canın sıkma ,üzme kendini.yakın zamanda hersey rayına oturur
Teşekkür ederim ya inşallah rayına girer her şey :)

Back
X