• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil konuşup rahatlamaya ihtiyacım var

müstakbel yengenin güzel olması ve abinin mutsuz olması arasında bi bağ yok. abine laf olarak çarpanlara kızmalısın o halde, kızın ne suçu olabilir bu konuda
Haklısınız neye kızacağımı şaşırdım ben en iyisi naparlarsa yapsınlar moduna geçiyim

bence sen gelin adayı gibi olmak istiyorsun ve kıskanmış gibisin. yani sorun abinin yanında üzülmesi sönük kalması değil senin yanında sönük kalman gibi hissettim bu kızı çok methettikçe sende rahatsız olmuşsun doğal olarak kız havalı burnu yüksek biriyle sonuna kadar haklısn ama o güzellikte böyle değilse senin ailen kıza gazı veriyorsa endişen yersiz kızın geçmişi falan mı kötü ya da abini mi sevmiyor saedce güzellikten dolayı abini üzeceğini dşünmen yersiz bence o kızla ilili yorum yapma aile içinde konu açılsa sessiz kal çünkü sen ne kadar eleştirsen ailen de o kadar ona yaklaşır bende sende en az onun kada güzelsindir çirkin kadın yoktur malum güzellik sektörü acayip ilerledi ben gözümle şahit oldum :)

Back
X