• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil ltf.tweeter hesap silme

denizekin2014

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
74
66
23
45
Cok acil cvl ltf.tweterda 4hesap acilmis ve bunlari acan bosandigim esim yapiyo.teweterdaki profil photomu kopyalayip kendi adiyla 4hesap acmis bu gordugum baska var mi bilmiyom.ve biri kotu icerikli bir yazisma.nasil bir intikam sekli bu tanrim.ben bir zamanlar nasil seviyorum diye agliyodum.beni karalamaya calisiyo.ltf yardim telden girdigim icin sikayet etmeyi basaramadim.nasil sikayet edilip silinmesi saglanir.onunla asla konusnam amaci o zaten benimle muhatap olsun mantiginda.nasil sildiricem.allahim nasil boyle bir pislikle evlenmisim.

Cok acil cvl ltf.tweterda 4hesap acilmis ve bunlari acan bosandigim esim yapiyo.teweterdaki profil photomu kopyalayip kendi adiyla 4hesap acmis bu gordugum baska var mi bilmiyom.ve biri kotu icerikli bir yazisma.nasil bir intikam sekli bu tanrim.ben bir zamanlar nasil seviyorum diye agliyodum.beni karalamaya calisiyo.ltf yardim telden girdigim icin sikayet etmeyi basaramadim.nasil sikayet edilip silinmesi saglanir.onunla asla konusnam amaci o zaten benimle muhatap olsun mantiginda.nasil sildiricem.allahim nasil boyle bir pislikle evlenmisim.
https://support.twitter.com/forms/impersonation (bu linke tıklayın)

Ve o hesaplarin ekran goruntusunu kaydedin mutlaka ,resmini cekin silinmeden. Hemen suc duyurusunda bulunun. Agzini payini versinler görür sonra

savcılığa falan şikayet edin bence.

Avukatima aileme bisey diyemem is buyur.amaci benimle muhatap olsun diyo zaten.ben onnunla hic konusmuyorum o cok xabaladi ama ben hep engelledim faceden falan.simdi tweetera bir bakiyim dedim onun icin birde ne goreyim benim tweet photomu alip 4 hesap acmis kendi adiyla ve resmimi profil resmi yapmis.hesabin birinde cok cirkin bir yazisma kopyalamis snlatamam.sanki ben yapmisim gibi.tabi erkeklerde goruyo.boyle adi ymis gosterdi bense hala icimden iyiniyetliyim ona karsi yaziklar olsun.napicam simdi.sessizce onun haberide olmadan bu hesaplarin silinmesini saglamam gerek.yine acarki bu seferde derki demekki tweeterda beni arattirdiki bunlari gordu diye dusunur.napacam ltf yardim ellerim titriyo.bundan her turlu pislik gelir anladim.9 ay oldu adam unutmak yerine kin besliyo.anladim bunu.

Hesaplari kapatma derim savciliga ver avukatina neden diyemiyorsn? Twitteri kapattiktan snra 1 ay hic acmazsan komple kapaniyor hic bisey ispat edemezsin,

Avukatima aileme bisey diyemem is buyur.amaci benimle muhatap olsun diyo zaten.ben onnunla hic konusmuyorum o cok xabaladi ama ben hep engelledim faceden falan.simdi tweetera bir bakiyim dedim onun icin birde ne goreyim benim tweet photomu alip 4 hesap acmis kendi adiyla ve resmimi profil resmi yapmis.hesabin birinde cok cirkin bir yazisma kopyalamis snlatamam.sanki ben yapmisim gibi.tabi erkeklerde goruyo.boyle adi ymis gosterdi bense hala icimden iyiniyetliyim ona karsi yaziklar olsun.napicam simdi.sessizce onun haberide olmadan bu hesaplarin silinmesini saglamam gerek.yine acarki bu seferde derki demekki tweeterda beni arattirdiki bunlari gordu diye dusunur.napacam ltf yardim ellerim titriyo.bundan her turlu pislik gelir anladim.9 ay oldu adam unutmak yerine kin besliyo.anladim bunu.

Sana yardimci olmaya calisiyorum. Sakin olup yorumumu tam okur musun?

https://support.twitter.com/forms/impersonation
Bu kirmizi renkli http ile baslayan linke tikla. Bu twitter merkezine iletecek sikayetini ve silinecek sahte hesaplar.

Burada adimlari takip ederek ilerle. Birden fazla secenek isaretleyebilirsin. Her hesap icin ayni islemleri tekrarla.

Telden giriyorum.bakarken nasil foto cekecegimi bilmiyorum.ayrica ona silindigine dair msj gidecekmi benim yaptigimi falan.

Hayir senin sikayet etmis oldugunu anlayamaz. Cunku bir baskasi da bu benim tanidigimin hesabi degil biri calmis diye sikayet edebilir. O yuzden kim oldugunu bilemez , soylemezler.

Telefonun hangi markaysa google " x marka ekren göruntusu nasil alinir" yaz. Ya da "x marka screenshot" yaz hemen cikar nasil yapildigi. cok kolay zaten.

Ya da markasini buraya yaz biz yardmci olalim hemen

Yok yapamiyorum.o dediginiz syfadaki formu dolduruyorum ama gonder butonu vs yok olmuyo.ayrica 12 adete cikti sahte tweet adres.habire cikiyo.yani ex esim mi diyorum niye yapsin sacna sapan konusnalar falan geciyo bazi hesaplarda aralik 2013 lerden o zanan biz evliydikvhem.biri hem onun adi hemde benim resmimle sanki birbirimize dusurmuyo calusiyo anlamadim ben bu isi.kim niye yapsin.hesaplardan biri kitli ve tesekkur ederim yazmis.kim bunu yapan.o kotu icerik nedense goremiyom simdi.amabgabire tweet adres dokuluyo 12 tespit ettim.off o mu acaba.

Hayir senin sikayet etmis oldugunu anlayamaz. Cunku bir baskasi da bu benim tanidigimin hesabi degil biri calmis diye sikayet edebilir. O yuzden kim oldugunu bilemez , soylemezler.

Telefonun hangi markaysa google " x marka ekren göruntusu nasil alinir" yaz. Ya da "x marka screenshot" yaz hemen cikar nasil yapildigi. cok kolay zaten.

Ya da markasini buraya yaz biz yardmci olalim hemen
Samsung s3 mini bunuda yapamadim.cok beceriksizim :((((

Mantar gibi surekli yeni hesaplar turuyo.ne yapmam lazim.bir tanesine tweet attim bittin sen bu yaptiginn yanina kalmicak davalik oluyosun yazdim.habire cogaliyo 25 oldu acilan hesap.tuhaf olan hep eski esimin adi ve bilgileriyle yapiliyo.profil foto benim cikiyo ama hesabin icerisine girince resim yumurta seklini aliyo kayboluyo.aramalarda eski esimin adini aratinca siraula farkli farkli hesaplarla resmim cikiyor.ama hesabin icine girince resim olmuyo profilde.neden.sacma konusmalar var.aptalca takipler var.o kotu icerik kaldirilmis ama hesap duruyo.ve 2012 2013 tarihler.biz ocakta ayrildik martta bosandik.hic yeni tarih tweet yok.yani o yapmaz sanki.virus mu korsan mi bu nedir.onada soramam gece zor tuttum kendimi mdj atmamak icin .bu kadar hesap acmak icin habire mail yaratmak gerekmezmi.sanmiyorum ugrasmaz o bu tarz seylerle.napicam akil verin ltf

sahte hesaplar yaratıyordur belki birileri eşinizin mail adresini kullanarak
toptan twitter takipçisi vs. satılıyor ya 1000 tanesi 5 lira falan
sizin fotoğrafınız da hali hazırda nette var olduğundan kopyalanıyordur
isminiz bilinen bir kombinasyondur "ayşe kaya" gibi sahte hesaplar kopyalanırken/üretilirken sizin resmi gidip buluyordur program otomatik olarak. twitterdan tek tek silmeniz işe yaramayabilir bu durumda, google imajlardan fotoğrafınızın kaldırılmasını isteyebilirsiniz kaynağından böyle halledebilirsiniz durumu.

Kenfi adimada 3 adet yaratilmis.ve her birine daca ediyorum yazip kufur yazdim ama yanit yazilmiyor.onca insan varken niye onun adi ve benim fotomla boyle birsey yapilsin.niye biz peki.aklim almiyor.tek tek sijayet ettim ama hesaplar aynen duruyor.nasil yokedicem.peki eski esime bu konuda birsey bilditnem gerekiyornu diye kaldim arada.muhatap olmak istemiyorum kotu bitti ve bu bahane gibi olmasinida istemiyorum bulunmaz hint kumasi sandigi icin kendini bisey sanacak.yada sevinecek kimbilir ne yaptin der gibi igrenc dudunceler konduracak.ben sahsima laf gelsin istemem zaten hep iki kere dusunen biriyken bosandiktan sonra adimlarimi 4 kere dusunup atiyorum.ben kotu olursam onlar sevinecek cunku.kobduramiyorumda ona yapar mi diye kebdi adini neden desifre etsin hem vana zarar vermek istiyorsa.kafam durdu bir yol gosterin ltf.

sahte hesaplar yaratıyordur belki birileri eşinizin mail adresini kullanarak
toptan twitter takipçisi vs. satılıyor ya 1000 tanesi 5 lira falan
sizin fotoğrafınız da hali hazırda nette var olduğundan kopyalanıyordur
isminiz bilinen bir kombinasyondur "ayşe kaya" gibi sahte hesaplar kopyalanırken/üretilirken sizin resmi gidip buluyordur program otomatik olarak. twitterdan tek tek silmeniz işe yaramayabilir bu durumda, google imajlardan fotoğrafınızın kaldırılmasını isteyebilirsiniz kaynağından böyle halledebilirsiniz durumu.
Sorgulamada isimler liste olarak cikiyor orda resmim gozukuyor ama hesabin icine girdigimde resim gozukmuyor.nasil oluyor bu anlatirmisiniz.

Hayir birde eski esim kendi adini aratacak yada bir arkadasi ona ulasmayi deneyecek sorgulamalarda onin adi benim fotom sonra aaaaaa kiz ne takintiymis isi gucu yok anca hesap acmis onun adiyla dicekler.oda kendini bir halt sanacak.yada suan kotu bir sey paylasilmiyor ama belki ilerde paylasilacak bilmiyorum her turlu ben zan altinda kaliyorum.napicam ben

Sorgulamada isimler liste olarak cikiyor orda resmim gozukuyor ama hesabin icine girdigimde resim gozukmuyor.nasil oluyor bu anlatirmisiniz.

kendi adınızı veya eşinizin adını googleda aratınca görsellerde o foto çıkıyorsa

https://www.google.com/webmasters/tools/removals?pli=1

buraya girip adresi yazın google kaldırır o fotoyu.

Olmazsa yine twitterla iletişime geçeceksiniz veya savcılığa falan başvuracaksınız herhalde, pıtrak gibi çoğalıyorlarsa tek tek silerek elinizden bir şey gelmez.

https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=tr

Sikayet etsen ip adresinden bulamazlar. Kimin yaptigini bilmiyorsan ve yapanin kim olduguns dair sayfada hic bilgi yoksa yani takip edilmesi icin ayrinti vs. Sikayetin sonucsuz kalir. Ancak eski esinin yaptigindan eminsen supheli olarak onu gosterip suc duyurusunda bulunabilirsin. Bilgisayari inceleme altina alinir ne yaptigi orada anlasilir. Bu hukuki bilgi oldu ihtiyac duyarsan ilerde diye.

Sikayet etsen ip adresinden bulamazlar. Kimin yaptigini bilmiyorsan ve yapanin kim olduguns dair sayfada hic bilgi yoksa yani takip edilmesi icin ayrinti vs. Sikayetin sonucsuz kalir. Ancak eski esinin yaptigindan eminsen supheli olarak onu gosterip suc duyurusunda bulunabilirsin. Bilgisayari inceleme altina alinir ne yaptigi orada anlasilir. Bu hukuki bilgi oldu ihtiyac duyarsan ilerde diye.
Neden bulunmaz dediniz? Ben şikayet edilse ıp adresinden bulunur diye biliyorum..Sadece yasal süreç biraz uzun ve meşakkatli sanırım..

Back
X