• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil ltf.tweeter hesap silme

Ama hesaplar kapatılıyordur herhalde..Öyle mi bırakıyorlar ilgilenmeden?
Hesap kapatiliyor sadece onu da yine siteden talep ediyorlar onlar kapamasa hesabi yine kapanmaz. Acikcasi ya sikayetten vazgeciliyor ya da prosedur uygulanyor dosya acik kaliyor ama supheli tespit edilemediginden bir sure sonra dosyada kapaniyor. 1 hafta once savci ile gorustum bilisim davalarina bakan savci ile kendi acikladi bunlari bana. Sikayetimiz sonucsuz kaldi malesef..Durum bu yani hanimlar..

Hesap kapatiliyor sadece onu da yine siteden talep ediyorlar onlar kapamasa hesabi yine kapanmaz. Acikcasi ya sikayetten vazgeciliyor ya da prosedur uygulanyor dosya acik kaliyor ama supheli tespit edilemediginden bir sure sonra dosyada kapaniyor. 1 hafta once savci ile gorustum bilisim davalarina bakan savci ile kendi acikladi bunlari bana. Sikayetimiz sonucsuz kaldi malesef..Durum bu yani hanimlar..
Anladım canım..Aslında dogru bir uygulama değil bu..Her insanın başına gelebiliyor bu tarz şeyler,önlemini alması lazım sitelerin..Insanlar gelip sizin adınıza hesap açıyor,ondan sonra ip leri gizli tutuluyor ne kadar saçma..Bana kalırsa facebook,twitter gibi sitelere bir kural getirilmeli..Üye olacak kişinin sahte olmadığından emin olup,bir takım bilgiler isteyip o şekilde üye yapılmalı..Önceden bir olay duymuştum.. Genç bir çocuğun resimlerini kullanarak başka bir adam sosyal medyada hesap açıyor ve bir kızı ekliyor..Daha sonra internet üzerinden sanal sex yapıyorlar kızın görüntülerini istiyor kız daha 16 yaşında,kız kamera açıyor ama adam kızı kandırıp,bahaneler uydurup vermiyor kendi görüntüleri çünkü resimlerdeki kişi o değil ve resimde gözüken genç bir çocuk ama gerçek kişi 50li yaşlarda bir adam..Aynı şehirde yaşıyorlar..Daha sonra kızın babası yakalıyor bilgisayarda çocukla konuşmalarını..Neticede babası nerden bulduysa buluyor çocuğu..Öldürdümü,dayakmı attı bilmiyorum..Bir yakınım izlemiş haberlerde ondan duymuştum, çok önceden tam hatırlayamadım şimdi...Yani kısacası günahsız insanların başı yanıyor bu ihmaller ve ilgisizlikler yüzünden...

Eski esim mi yapiyor bilmoyorum.yani bu kadar hesap icin ayri email sfresi falan yaratacak ben bakmaktan sikildim duanda yaratan nadil yaratiyor bilmiyorum.o olsa diyelim niye adini kullansin desifre etsin degil mi baska isimler kullanmazmiydi.sanki bu iste hem ona hem bana pislik yapmaya calisan yada ne bileyim bizi birbirimize takip sanki ilerden bunu izleyip zevk alicak biri mi diyede dusunuyorum.onca insanlar varken niye biz onun adi benim foto ve defalarca ptofil yaratilmis.bu is sizede tuhaf gelmiyor mu.onunla konusmalimiyim bilmiyorum.napiyim ben.taaa 2012 lerde yazisnalar var.yani biz o aylarda yeni tanisiyoduk.2013 de yazismlar.hic 2014 mart sonrasi yok biz 2013 haziran evlendik 2014 mart bosandik.ve bu photo ben agustos ayinda cekilip koyulmustum ahim sahim bisey degil hani niye israrla eski esimin adi.bana bi akil verin niye demekten yoruldum

Eski esim mi yapiyor bilmoyorum.yani bu kadar hesap icin ayri email sfresi falan yaratacak ben bakmaktan sikildim duanda yaratan nadil yaratiyor bilmiyorum.o olsa diyelim niye adini kullansin desifre etsin degil mi baska isimler kullanmazmiydi.sanki bu iste hem ona hem bana pislik yapmaya calisan yada ne bileyim bizi birbirimize takip sanki ilerden bunu izleyip zevk alicak biri mi diyede dusunuyorum.onca insanlar varken niye biz onun adi benim foto ve defalarca ptofil yaratilmis.bu is sizede tuhaf gelmiyor mu.onunla konusmalimiyim bilmiyorum.napiyim ben.taaa 2012 lerde yazisnalar var.yani biz o aylarda yeni tanisiyoduk.2013 de yazismlar.hic 2014 mart sonrasi yok biz 2013 haziran evlendik 2014 mart bosandik.ve bu photo ben agustos ayinda cekilip koyulmustum ahim sahim bisey degil hani niye israrla eski esimin adi.bana bi akil verin niye demekten yoruldum

Twittera veya googlea şikayet ettiniz mi?
Başka başka insanların ne yapabilecek olduğuna dair senaryo yazıyorsunuz sadece hala bunları yapmadıysanız.
Onca insanlar varken olayı değil, oraya buraya dikkat etmeden fotoğraf yükleyen milyonlarca insandan sadece birisiniz, virus veya başka bir şeye denk gelmişse, piyango size vurmuş, o kadar. Facebookta, twitterda orada burda eşinizle ilişki durumuzdan zaten bir ilişiklik durumu oluyor yani. Verilen aklı uyguluyor musunuz orası şüpheli geldi bana.

kendi adınızı veya eşinizin adını googleda aratınca görsellerde o foto çıkıyorsa

https://www.google.com/webmasters/tools/removals?pli=1

buraya girip adresi yazın google kaldırır o fotoyu.

Olmazsa yine twitterla iletişime geçeceksiniz veya savcılığa falan başvuracaksınız herhalde, pıtrak gibi çoğalıyorlarsa tek tek silerek elinizden bir şey gelmez.

https://support.google.com/websearch/troubleshooter/3111061?hl=tr
Bunu yarin sabah erkenden ofiste pcden yapacagim.telden denedim ama url kopyalamayi burdan beceremedigimden ve elkede girince kabul etmedi.dikkate alicam :(

Twittera veya googlea şikayet ettiniz mi?
Başka başka insanların ne yapabilecek olduğuna dair senaryo yazıyorsunuz sadece hala bunları yapmadıysanız.
Onca insanlar varken olayı değil, oraya buraya dikkat etmeden fotoğraf yükleyen milyonlarca insandan sadece birisiniz, virus veya başka bir şeye denk gelmişse, piyango size vurmuş, o kadar. Facebookta, twitterda orada burda eşinizle ilişki durumuzdan zaten bir ilişiklik durumu oluyor yani. Verilen aklı uyguluyor musunuz orası şüpheli geldi bana.
Bakin siteminiz asikar ama ltf yerine ve kisiye gore sunun.ben tweterdan tek tek her bir hesabin sikayet bildirimini yaptim ve hic uyunadan surekli hesaplari sorguluyorum bir degisiklik var mi diye.ne kadar dikkate alinir bilemiyorum.dahasi hicbir zaman genele acik bir paylasim asla bulunmam bu sahis tweterdaki o kucucuk fotoyu aliyo uzatiyo falan aliyo yarattigi adreslere kopyaliyo.bu benim hatam degil ama her kimse bu eski esim mi bilemiyorum yapan kisi eski esimle beni bagdastiriyo isim vebfotoyla.yani basina gelmicek birseyi yasiyorum ve sizde kalkmis ahkam kesiyosunuz.yapmayin ltf insanin basina gelmeyince bilemez.

Bakin siteminiz asikar ama ltf yerine ve kisiye gore sunun.ben tweterdan tek tek her bir hesabin sikayet bildirimini yaptim ve hic uyunadan surekli hesaplari sorguluyorum bir degisiklik var mi diye.ne kadar dikkate alinir bilemiyorum.dahasi hicbir zaman genele acik bir paylasim asla bulunmam bu sahis tweterdaki o kucucuk fotoyu aliyo uzatiyo falan aliyo yarattigi adreslere kopyaliyo.bu benim hatam degil ama her kimse bu eski esim mi bilemiyorum yapan kisi eski esimle beni bagdastiriyo isim vebfotoyla.yani basina gelmicek birseyi yasiyorum ve sizde kalkmis ahkam kesiyosunuz.yapmayin ltf insanin basina gelmeyince bilemez.

kişiye göre yaptım zaten yorumunu zaten bu olayda sizin hatanız hiç yok ki?
her bir hesabı tek tek ihbar etmek de çözüm olamaz çünkü siz ihbar ettikçe yerine yenisi geliyor.
Bu şahıslık bir durum olmayabilir diyorum ben de, sahte hesap yaratan programın algoritması işin içine giriyor, rastgele bir isme alakasız bir insanın da fotosu gelebilirdi yeni açılan hesaplar için, ama sizin olayda eski eşinizin adı ve sizin foto olayı var, yani bir şekilde eskiden bağlantı olduğu ve bu bağlantının bir yerde yapıldığı belli, benim eşimin hesabı hacklense bugün, benim bilgilerime de ulaşılabilir biraz zorlanırsa onu demek istiyorum. Başıma gelmeyecek bir şey olması, gerçek adımla ve fotolarla bir hesap açmamam yüzünden, kalkmış ahkam kesmiyorum, yardımcı olmaya çalıştım. İnsan neden başına gelmediğini biliyorsa, gelene başka nasıl yardım etsin, evet biri sizin hayatınızı mahvetmeye çalışıyor, bunun hiç bir çözümü yok, hakettiniz mi diyeyim??

kişiye göre yaptım zaten yorumunu zaten bu olayda sizin hatanız hiç yok ki?
her bir hesabı tek tek ihbar etmek de çözüm olamaz çünkü siz ihbar ettikçe yerine yenisi geliyor.
Bu şahıslık bir durum olmayabilir diyorum ben de, sahte hesap yaratan programın algoritması işin içine giriyor, rastgele bir isme alakasız bir insanın da fotosu gelebilirdi yeni açılan hesaplar için, ama sizin olayda eski eşinizin adı ve sizin foto olayı var, yani bir şekilde eskiden bağlantı olduğu ve bu bağlantının bir yerde yapıldığı belli, benim eşimin hesabı hacklense bugün, benim bilgilerime de ulaşılabilir biraz zorlanırsa onu demek istiyorum. Başıma gelmeyecek bir şey olması, gerçek adımla ve fotolarla bir hesap açmamam yüzünden, kalkmış ahkam kesmiyorum, yardımcı olmaya çalıştım. İnsan neden başına gelmediğini biliyorsa, gelene başka nasıl yardım etsin, evet biri sizin hayatınızı mahvetmeye çalışıyor, bunun hiç bir çözümü yok, hakettiniz mi diyeyim??
Yersoz bir tartismanin icine girmek istemiyorum ki zaten zor yaziyorum telden butun gece tel elimde surekli arastirma icindeydim ve beyinen suan yorgunum.bilgiler icinfr tsklrr.haketmedim :( yasadigim hic bir seyide o kotu adam yuzunden hic haketmedim.ayrildim yeni bir yasam kurmusken hala onun adi soyadiyla kendimi birseylerin icinde buluyorum :(...virus gibi birsey gibi bilmiyorum.o mi onuda bilmiyorum.konusnan gerekiyor mu bu konuyu onuda bilmiyotum :(((( bilmiyorummmm

Yersoz bir tartismanin icine girmek istemiyorum ki zaten zor yaziyorum telden butun gece tel elimde surekli arastirma icindeydim ve beyinen suan yorgunum.bilgiler icinfr tsklrr.haketmedim :KK43: yasadigim hic bir seyide o kotu adam yuzunden hic haketmedim.ayrildim yeni bir yasam kurmusken hala onun adi soyadiyla kendimi birseylerin icinde buluyorum :KK43:...virus gibi birsey gibi bilmiyorum.o mi onuda bilmiyorum.konusnan gerekiyor mu bu konuyu onuda bilmiyotum :KK43:((( bilmiyorummmm

Tartışma falan yok zaten merak etmeyin durumunuz çözümsüz değil, sebebi çok basit bir şey olabilir.
Endişelenmekte haklısınız ama zaten sahte hesaplarla sizin bir alakanız yok, sadece o hesaplara mesaj falan atmayın.
Bilgisayara geçtiğinizde şikayetlerinizi edin, hala devam ediyorsa ve bu sefer mahkeme yoluyla da şikayetinizi yaparsınız.
Eski eşin bunlardan hiç haberi bile olmayabilir ve sizin yerinizde olsaydım ben de o olmadan durumu çözmeye çalışırdım, neden onunla tekrar muhatap olmak isteyesiniz ki zaten.
Fotoğrafı kaldırtın, hesapları da şikayet edin gerisi gelmez. Çözülemeyecek derdiniz olmasın yeter ki.

Tartışma falan yok zaten merak etmeyin durumunuz çözümsüz değil, sebebi çok basit bir şey olabilir.
Endişelenmekte haklısınız ama zaten sahte hesaplarla sizin bir alakanız yok, sadece o hesaplara mesaj falan atmayın.
Bilgisayara geçtiğinizde şikayetlerinizi edin, hala devam ediyorsa ve bu sefer mahkeme yoluyla da şikayetinizi yaparsınız.
Eski eşin bunlardan hiç haberi bile olmayabilir ve sizin yerinizde olsaydım ben de o olmadan durumu çözmeye çalışırdım, neden onunla tekrar muhatap olmak isteyesiniz ki zaten.
Fotoğrafı kaldırtın, hesapları da şikayet edin gerisi gelmez. Çözülemeyecek derdiniz olmasın yeter ki.
Bu durumu ona bahsetmeyeyim mi?saskinim kim bu diyorum niye yapiliyo diyorum.kotu ayrildik 6aylik bir evlilikti.aileler kavgali en ufak bir kivilcimdan daglar cikacak pozisyonda yani.bisandiktan sonra kendince faceden cok yazdi cizdi ben sessiz kaldim en sonunda avukata der dava acilir diye tehdit edince sustu birdaha yazmadi.jendi facende hala genele acik atip tutar ilgilenmiyordum jendi onume bakiyorum.ama bu durum cok tuhaf.o ise piskopat derim amaci beni karalamak derim ana baskasi yapiyosa niye biz diyorum iste.herseyimi gizlerim adimi bile kisalttimki bana ulasmasin diye.ama simdi o veya baskasi onun adini aratinca hep ben cikicam.o degilse beni suclucak ben yaptim olucak.bu oonu yuzunden konusmakda istemiyorum aaa bak beni buldu diye.zaten anakuzusu direk anasina yetistircek anasi zaten karalamak icin malzeme ariyo boyle her yonu dusinuyorum.sabah pcden ugrasicam birde :(

Bu durumu ona bahsetmeyeyim mi?saskinim kim bu diyorum niye yapiliyo diyorum.kotu ayrildik 6aylik bir evlilikti.aileler kavgali en ufak bir kivilcimdan daglar cikacak pozisyonda yani.bisandiktan sonra kendince faceden cok yazdi cizdi ben sessiz kaldim en sonunda avukata der dava acilir diye tehdit edince sustu birdaha yazmadi.jendi facende hala genele acik atip tutar ilgilenmiyordum jendi onume bakiyorum.ama bu durum cok tuhaf.o ise piskopat derim amaci beni karalamak derim ana baskasi yapiyosa niye biz diyorum iste.herseyimi gizlerim adimi bile kisalttimki bana ulasmasin diye.ama simdi o veya baskasi onun adini aratinca hep ben cikicam.o degilse beni suclucak ben yaptim olucak.bu oonu yuzunden konusmakda istemiyorum aaa bak beni buldu diye.zaten anakuzusu direk anasina yetistircek anasi zaten karalamak icin malzeme ariyo boyle her yonu dusinuyorum.sabah pcden ugrasicam birde :KK43:

Bahsetmeyin bence, o yapmışsa itiraf edecek değil, suç çünkü yaptığı ama yapmamışsa bu sefer de haksız yere onu suçluyor gibi olacaksınız, dediğiniz gibi koz vermiş olacaksınız. Tehdit edilince susan bir adammış zaten, bu kadar aptalca bir şekilde intikam almak istemez, yapılan şey intikam olabilecek bir şey de değil.

Böyle şeyler olabiliyor, ama siz evliyken de, bekarken de olabilir. Herkesin başına gelebilir.
Siz gereken önleminizi alın, onu araya hiç karıştırmadan problemi hallebilecek bir insansınız, rahat rahat uyuyun sonra.

Back
X