Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün hastaneye gttim ve ayrıntılı ultrason ıstedi doktor ama fıyat olarak bıraz fazla geldı özelde acaba devlette yaptıranınız varmı ? belkı yapılır diye göztepe ssk dan randevu aldm ama nasl bır yol ızlemelym doktora ne demelym bılemedm
kızlar dün hastaneye gttim ve ayrıntılı ultrason ıstedi doktor ama fıyat olarak bıraz fazla geldı özelde acaba devlette yaptıranınız varmı ? belkı yapılır diye göztepe ssk dan randevu aldm ama nasl bır yol ızlemelym doktora ne demelym bılemedm
Benim de yapılacak önümüzdeki haftalarda ben de özele gidiyorum ama bi ücret talep etmiyolar sordum özellikle ücretsiz olduğu söylendi
ben özel hastaneye gidiyorum.geçen yaptırdım hiç para alınmadı
Hangi özel hastane bunlar, isim verebilir misiniz ?
ben konyadayım.konya hospitalde yaptırmıştım canım.yalnız şimdi şartlar baya değişti.mesela muayene ücretleri doğum ücretleri tamamen değişmiş.o da aynı mı bilmiyorum.telefonla bilgi alarak git istersen.
Teşekkür ederim cevabbınız için. Gerçekten fiyatlar bir iki senede 3_4 katına çıkmış. Birden ne değişti anlamadım.
hangi şehirdesin.ben temmuzda medline da doğum yaptım.özel odada iki gün kaldım.oda ücretiyle beraber 650 ödedim.
Ben istanbuldayım maalesef. Çok uygun bir fiyata gelmiş sizin için
zeynep kamilde ücretsiz yaptırabilirsin ama iki hafta sonraya randevu veriliyor,vakıf gurebadada var ama ücretli sanırım.Çapa tıp fakültesindede detaylı ultrason varmış arayıp bilgi alabilirsinMerhaba detayli ultrason yaptıranlar hangi devlet hastanesinde yaptırdı İstanbul da ???eğer devlette yaptiramazsam
Özelde uygun ve düzgün nerde yapabilirim ??
Bilgi verirseniz çok sevinirim
( 17.haftamdayim)