acil lütfen ayrıntılı ultrason

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar dün hastaneye gttim ve ayrıntılı ultrason ıstedi doktor ama fıyat olarak bıraz fazla geldı özelde acaba devlette yaptıranınız varmı ? belkı yapılır diye göztepe ssk dan randevu aldm ama nasl bır yol ızlemelym doktora ne demelym bılemedm

ben kadın doğum hast. de yaptırdım. 21. haftamdaydı 15-20 dk sürüyor ve özelde yaptırmanın bir ayrıcalığı yok. aynı şeylere bakılıyo. walla ben ebeyim özelde de çalıştım devlette de , devlet çoğu zaman daha iyi. gebeliğimin başından beri devlete gidiyorum . en azından sırf para için gereksiz testler veya kafa karıştırıcı şeyşer söylemiyorlar. daha fazla şey uygulayıp para kazanma çabalaro yok. ben çok menmunum. doğumu da kadın doğum hastanesinde düşünüyorum

bende sağlık personeliyim ama göztepeden randevu alamadım gidip rica ilede yaptırmak istemedim .doktorumun yönlendirdiği bi görüntüleme merkezinde 150 liraya yaptırdım ama devlet hastanelerinin hizmeti konusunda katılıyorum size özeller paradan başka bişey düşünmüyor kontrollerime arada fatih sultan mehmet hastanesinde ayhan hoca var ona gidiyorum devlete gideceklere tavsiye ederim kesinlikle.bu testi aslında perinatologlar yapıyo ama doktorum riskli değilsin o kadarına gerek yok dedi .radyolog baktı tecrübeli bi bayandı .koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırdım .fiyat normalde 300 liraymış .yönlendiren hekime göre indirim yapıyorlar.medipolde perinatolog hakan bey bakıyo orda da 250 idi fiyat.ama göztepeden randevu aldıysan gerek yok bence özele.

bende özel birhastaneye gıdıyorum ayrıntılı ultrasonuda orda yaptırıcam fiyatıda 140 tl devlette uğraşamıcaşıma karar verdim

ben detayli fetal ultrasonu özelde yaptirdim , 22 haftalık hamileyim ve doktorum akrabamiz , o yonlendirdi , prof dr recep has 'a . şişlide muayenehanesi. 350 tl ye bakıyor. benim doktorumun tavsiyesi şu şekilde oldu : detayli ultasonu normal bir kadın dogumcu , yada radyoloji uzmaninin yapmamasi gerektigi , mutlaka perinatolog olmasi gerektigini bu doktorda yaptirmak istemeseniz bile gideceginiz doktorun perinatolog olup olmadigi konusunda bilgi edinmemiz gerektigini söyledi.bizde onun tavsiyesine uyduk , çok şükür bebişimizde bişey çıkmadi , doktorumuzdanda memnun kaldik 15-20 dakika kadar sürdü. resimlerimizi aldik çıktık

devlette de ücretsiz ayrıntılı ultrasyona girebilirsin.arkadaşım dün girdi.

Kızlar benim ayrıntılı ultrasona girmem gerek ama çok pahalı ilk cocugum kalp hastası olarak doğdu bundada olur diye korkuyorum doğrusu devlet hastanelerinde ayrıntılı ultrasona giren varmı varsa bana bir yardımcı olurmusunuz lütfen

Benim de yapılacak önümüzdeki haftalarda ben de özele gidiyorum ama bi ücret talep etmiyolar sordum özellikle ücretsiz olduğu söylendi

Hangi özel hastane bunlar, isim verebilir misiniz ?

ben konyadayım.konya hospitalde yaptırmıştım canım.yalnız şimdi şartlar baya değişti.mesela muayene ücretleri doğum ücretleri tamamen değişmiş.o da aynı mı bilmiyorum.telefonla bilgi alarak git istersen.

Teşekkür ederim cevabbınız için. Gerçekten fiyatlar bir iki senede 3_4 katına çıkmış. Birden ne değişti anlamadım.

Teşekkür ederim cevabbınız için. Gerçekten fiyatlar bir iki senede 3_4 katına çıkmış. Birden ne değişti anlamadım.

hangi şehirdesin.ben temmuzda medline da doğum yaptım.özel odada iki gün kaldım.oda ücretiyle beraber 650 ödedim.

Merhaba detayli ultrason yaptıranlar hangi devlet hastanesinde yaptırdı İstanbul da ???eğer devlette yaptiramazsam
Özelde uygun ve düzgün nerde yapabilirim ??
Bilgi verirseniz çok sevinirim
( 17.haftamdayim)

Merhaba detayli ultrason yaptıranlar hangi devlet hastanesinde yaptırdı İstanbul da ???eğer devlette yaptiramazsam
Özelde uygun ve düzgün nerde yapabilirim ??
Bilgi verirseniz çok sevinirim
( 17.haftamdayim)
zeynep kamilde ücretsiz yaptırabilirsin ama iki hafta sonraya randevu veriliyor,vakıf gurebadada var ama ücretli sanırım.Çapa tıp fakültesindede detaylı ultrason varmış arayıp bilgi alabilirsin

[QUOTEcanımmVEcAnI, post: 39061914, member: 373471"]zeynep kamilde ücretsiz yaptırabilirsin ama iki hafta sonraya randevu veriliyor,vakıf gurebadada var ama ücretli sanırım.Çapa tıp fakültesindede detaylı ultrason varmış arayıp bilgi alabilirsin[/QUOTE]

Tamam canim arastiracagim çok tesekkur ederim Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı sizede nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…