Acil lütfen kanama !

Deniz_balkes

Akuamarin10 yeni hesap
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
124
227
103
40
Balıkesir
Merhaba şu an 6 haftalık hamileyim çok kısa bir ilişki yaşadık.ilişki sonrası baktım kanamam olmuş adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor şu an ..doktor keseyi görmüştü herşey normaldi.. randevuma 5 gün var..acaba düşük mü yapıyorum kanama kırmızı ama bi ara çok küçük pıhtı geldi çok korkuyorum..nette ilişki düşüğe sebep olmaz diyor çok pişmanım acile mü gitmeliyim bu normal mi

değermiydi be bacım, kesin adamın ısrarıyla yaptın.hiçbir şey olmasa bile stresi yeter

Tüp bebek bölümüne açmışsınız ona göre yorum yapayım. Çoğu doktor ilk dönemler ilişkiyi yasaklıyor helede tüp bebekte daha temkinli olmakta fayda var. Kanama azda çokta olsa doktora gidin ilaç verir büyük ihtimal. İlla düşük demek değil pıhtılı kanama bile olsa. Defalarca kanama yaşadım ikizlerimde. Umarım sıkıntı yoktur.

Doktorunuz keseyi gördügünde iliski hakkinda uyari yapmadımı?
Düsük riskiniz varsa iliski düsüğe sebep olabilir.
Beklemeyin doktora gidin hemen progestan baslatıcaktır

ilk haftalar da ilişkiye girmek riskli cnm çokta stres yapma inşallah bir şey olmaz

En azından 12 hafta geçseydi keske ilişki için ilk haftalar herkes için risklidir.

Aslında çok kısa tuttuk acaba olacağı vardıda ondan mı oldu off akşam acile gideceğim kanamam kesildi ağrı devam ediyor belki de düşük değildir iyi düşünmem lazım

Buraya yazicagina acile gitsen?

Eşimi bekliyorum gelecek acil uzak
Korkmayın bir sorun olmaz İlişki keşke olmasaymış ama işte bi anlık gaflet olan olmuş eşiniz gelince beklemeyin muhtemelen progestan başlatacak benimde iki gün önce pembe akıntım geldi düşük tehlikesi dediler yatıp dinleniyorum şimdi birde bol su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…