- Konu Sahibi Deniz_balkes
-
Oyle bir sorun var demedi o yüzden kafam karıştı zatenDoktorunuz keseyi gördügünde iliski hakkinda uyari yapmadımı?
Düsük riskiniz varsa iliski düsüğe sebep olabilir.
Beklemeyin doktora gidin hemen progestan baslatıcaktır
Tamam olabilir demekki iliski yasak artik size. bana doktorum 6. Haftamda iliski serbest demisti korkmayin sizin bi suçunuz yok. Siz doktora gidin bi muayene olunOyle bir sorun var demedi o yüzden kafam karıştı zaten
Şu an gitme imkanım yok akşam eşimle gideceğim teşekkür ederimTamam olabilir demekki iliski yasak artik size. bana doktorum 6. Haftamda iliski serbest demisti korkmayin sizin bi suçunuz yok. Siz doktora gidin bi muayene olun
ilk haftalar da ilişkiye girmek riskli cnm çokta stres yapma inşallah bir şey olmazMerhaba şu an 6 haftalık hamileyim çok kısa bir ilişki yaşadık.ilişki sonrası baktım kanamam olmuş adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor şu an ..doktor keseyi görmüştü herşey normaldi.. randevuma 5 gün var..acaba düşük mü yapıyorum kanama kırmızı ama bi ara çok küçük pıhtı geldi çok korkuyorum..nette ilişki düşüğe sebep olmaz diyor çok pişmanım acile mü gitmeliyim bu normal mi
Eşimi bekliyorum gidicezBuraya yazicagina acile gitsen?
Korkmayın bir sorun olmaz İlişki keşke olmasaymış ama işte bi anlık gaflet olan olmuş eşiniz gelince beklemeyin muhtemelen progestan başlatacak benimde iki gün önce pembe akıntım geldi düşük tehlikesi dediler yatıp dinleniyorum şimdi birde bol su içiyorumEşimi bekliyorum gelecek acil uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?