- 2 Şubat 2015
- 59
- 20
- 288
- 35
- Konu Sahibi gozdetuana
Oğlumun hiriltisi var acile götürdük ilaç verdi ama şimdi aksam uykusu için uyutum öksürükten uyuyamıyor ne iyi gelir lütfen acil yardım arkadaşlar ilaçlarını duzenli kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam. Hastalıktan olmuştur. Antibiyotik te verdiyse verme başka ilaç. Bu gece zor geçerde yarın rahatlar. Benimkininde sesi kısıldı ballı su verdim hemen yumuşatsın diye.Agumentin verdi antibiyotik olarak acaba ilaçlar mi öksürük yaptı diye düşündüm
Merhaba geçmiş olsunOğlumun hiriltisi var acile götürdük ilaç verdi ama şimdi aksam uykusu için uyutum öksürükten uyuyamıyor ne iyi gelir lütfen acil yardım arkadaşlar ilaçlarını duzenli kullanıyorum
bana önerebilir misiniz doktor. benimde kızım 1 bucık yasında suan bronşit. oksuruyor. hava veriyruz makınayla.Merhaba geçmiş olsun
benim oğlum yedinci ayında böyle hırıldıtı peşine öğsürük ama böyle boğulurcasına oldu doktor buronşit dedi havalar felan verdik böyle çoçuk mahvoldu derken bir doktor bulduk enfeksiyon uzmanı bize bir burun damlası karışımı yaptı ve keçiboynuzu pekmezi karışım verdi aktardan yaptırdım nefes alamıyordu çoçuk dedim doktor nezamana düzelir 10 güne iki olucak dedi 10 gün çiçerlerinde bağlam felan kalmadı cok şükür normale döndü geçen ay sadece öksürük oldu ben biraz geçti diye bu pekmezi felan ihmal ettim sanırım düzenli veririken birden vermemeye başladım çat öksürük başaladı 1 dk yakın öküsürüyor peşinede hapşırıyordu artık öksürmekten kusuyordu yani bidaha yüklendim pekmeze felan çok şükür gene iyi oldu istanbuldaysan doktor önerebilirim