- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
bir şey olmaziyi geceler herkese oğluma antibiyotik kulaniyoruz şurup normalde sabah 10 aksam 10 saatlerinde ama benim kafam karişdi iki kere vermis olamam kucuk bi ihtimal iki kere vermis ola bilirim birnsey olurcmu ya bilgisi olan varm8
tesekur ederim yaSadece daha derin uyur. Bir kere fazla vermek doz aşımına girmez merak etme
Alo zehir hattini arayin vakit kaybetmeyiniyi geceler herkese oğluma antibiyotik kulaniyoruz şurup normalde sabah 10 aksam 10 saatlerinde ama benim kafam karişdi iki kere vermis olamam kucuk bi ihtimal iki kere vermis ola bilirim birnsey olurcmu ya bilgisi olan varm8
klamer 250Kaç mg ?
Boyle bir hat mı var? Ilk kez duyuyorum.Alo zehir hattini arayin vakit kaybetmeyin
no su kac acabaAlo zehir hattini arayin vakit kaybetmeyin
Evet var kizim krem yalamisti aile hekimimiz hemen aradi ne yapalim diye oyle ogrenmistim.Boyle bir hat mı var? Ilk kez duyuyorum.
Krem yaladı dıyeEvet var kizim krem yalamisti aile hekimimiz hemen aradi ne yapalim diye oyle ogrenmistim.
klamer 250
Antibiyotikli krem yalamistiKrem yaladı dıye
eczacimiza msj attim simdi bir sey olmaz dedi insalah tesekur ederimEki Görüntüle 2947708
Şöyle bişeye rastladım da belki gormussunuzdur
Yarın tek doz verin bence akşama doğru icirin vücutta dengelensineczacimiza msj attim simdi bir sey olmaz dedi insalah tesekur ederim
Googleda arasaniz daha az tuşa basarak, daha az bekleyerek ulaşırdınız.no su kac acaba
114 müşGoogleda arasaniz daha az tuşa basarak, daha az bekleyerek ulaşırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?