acil marka öneri!!! elbise için

Lilyumas

Sağlıkla Gel Mucizemm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
459
160
123
hepinize iyi geceler... ben bu foruma yeni üye oldum aslında öneceden bilgileniyodum yazdıklarınızdan fakat daha sonra katılamam gerektiğini düşündüm:) benim sizlerden isteğim şu erkek arkadaşımın akrabasının önümüzdeki pazar düğünü var beni de davet etti elbise giymeyi düşünüyorum bana önerilerileriniz neler olabilir bi çok yer gezdim fakat beğenemedim:) şık bişey olsun istiyorum resimli olarak yollarsanız çok memnun olurum..

Chima da çok güzel elbiseler olur genelde.Ben çok giyerim ordan mesela.Ne tarz bi şey istiyosun pek anlamadım ki canım ya :44:

hmm sana burdan bi şey öneremem ki şimdi beraber alısverişe gitmek lazım anca :66
güvendigin siteler varsa internetten de bakabilrsin elbise falan cok oluyo sade şık bi şey bulabılırsın belkı canım..

Chima da çok güzel elbiseler olur genelde.Ben çok giyerim ordan mesela.Ne tarz bi şey istiyosun pek anlamadım ki canım ya :44:

şöle anlatıyım:) uzun beğenirsem göğüs dekoltesi olsun ama bileğe kadar uzun hatta yere değebilir platform topuk giyicem çünkü. Kısa olursada vücüdumu sarsın sırt dekoltesi olsun . yani sıradan değil şık bişey istiyorum.

hmm sana burdan bi şey öneremem ki şimdi beraber alısverişe gitmek lazım anca :66
güvendigin siteler varsa internetten de bakabilrsin elbise falan cok oluyo sade şık bi şey bulabılırsın belkı canım..

en basiti bakırköyün altını üstüne getirdim alışveriş merkezleride dahil ama ya tuvalet tarzı var yada günlük elbise tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…