Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yavrum ya Banada 5 adet verildi bugun 4. Cüsünü vurulacagım yarın kontrol var detay konulur Banada bırsey denmedi nıye sormadım adetim bitmez sandım sanrım ama doktorum demın sesli mesaj attı sıkıntı yok olunabilirmiş sonra 3 gun pehriz VS çok heyecanlıyım yarın e2 ye bakılacak yumurtalıklar çalışmıyor kendiliğimden adet görmuyrm bakalım yumrtalar tedaviye cvp verecekmiş hipoluyumSlm bende merional kullanıyorum bugun 4 vuruldum 5 tane yazıldı ama bana iliskiye gir yada girme diye bisey demedi 5 gün gel bakayım dedi sen kaç tane vuruldun ve kontrole gitmedin mi
Yok yavrum ya Banada 5 adet verildi bugun 4. Cüsünü vurulacagım yarın kontrol var detay konulur Banada bırsey denmedi nıye sormadım adetim bitmez sandım sanrım ama doktorum demın sesli mesaj attı sıkıntı yok olunabilirmiş sonra 3 gun pehriz VS çok heyecanlıyım yarın e2 ye bakılacak yumurtalıklar çalışmıyor kendiliğimden adet görmuyrm bakalım yumrtalar tedaviye cvp verecekmiş hipoluyum
Yok yavrum benm sorunum kist kadar basıt değil cancazm adet görmıyorm yumrtalar büyümemiş içleri bos hayırlı haberlerini beklıyrm ama ben buakşam masaja gittim kadın dokunarak herşey söylüyor yumratlıklarında kist olmus dedı bende 3 gun evvel yoktu dedm şuan var muhtemelen ilaçtan dedı ufaktan yumrtalklarımn çalışmaya başlamış ama folukul yok dedıAynı bende yarın kontrole gideceğim inşallah güzel sonuçlar alırız bendende kist var çikolata kisti ondan bakalım umarım bu defa olur seninde benımde![]()
Naptın canm sonuç ne senin merak ettim benım e 2 tahlılım 5 çıktı bu ne anlama geliyor bilmem doktorum dozu yükseltti 75 mg kullanıyordum 150 ye başladık perşembe tekrar kontrolPolistik ower mi var sende
Benim yumurtam 1 tane olmuş 14 cm dedi yarın yeniden gideceğim e2 ne bende bakılmadı benden alttan baktı sol tarafta yumurta olmuş dedi cm söyle pazartesi bitir iğneyi gel dedi bakalım ne diyecekNaptın canm sonuç ne senin merak ettim benım e 2 tahlılım 5 çıktı bu ne anlama geliyor bilmem doktorum dozu yükseltti 75 mg kullanıyordum 150 ye başladık perşembe tekrar kontrol
Ya bu e 2 değeri kafama takıldı bende perşembe gıdcem ama alttan bakmadı üstten ultrason la baktı e 2 yumrtalamyı gosteren tahlil yapmadım sanaBenim yumurtam 1 tane olmuş 14 cm dedi yarın yeniden gideceğim e2 ne bende bakılmadı benden alttan baktı sol tarafta yumurta olmuş dedi cm söyle pazartesi bitir iğneyi gel dedi bakalım ne diyecek
Yok alttan baktı sol tarafında 1 yumurta gelişmiş dedi e2 ile bakmadı ona ordan sadece bakılmıyor ki alttan da bakılır ben öyle biliyorum kaç igne vuruldun senYa bu e 2 değeri kafama takıldı bende perşembe gıdcem ama alttan bakmadı üstten ultrason la baktı e 2 yumrtalamyı gosteren tahlil yapmadım sana
Yok hayır yapmadı alttan baktı su kadar olmuş dedi igne yazdı o kadarYa bu e 2 değeri kafama takıldı bende perşembe gıdcem ama alttan bakmadı üstten ultrason la baktı e 2 yumrtalamyı gosteren tahlil yapmadım sana
4 iğne yapmıstm devam edıyorzYok hayır yapmadı alttan baktı su kadar olmuş dedi igne yazdı o kadar