• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımla aynı şeylerden keyif almıyoruz

Daha 5. Ayinizdaymissiniz canim cicim donemlerinde boyle konulari normalde gozunuz gormez bile demek ki sizi gercekten rahatsiz eden huzursuz eden bi durum var ortada daha cok zaman gecirip baglanmaktansa karakterinizin bu kadar zit oldugunu kabul edip ileride uzulmemek icin yol yakinken bitirmeniz bence en sagliklisi bir seyleri tolore etmekle onun istedigi sekle girmek cok baska

allah askina cicek cicek diye yalvardigin adamla komple ayni seyleri sevsen bile olmazdi zaten
bir yerde orta noktayi bulmak lazim
mesela benim esim pesketaryen. benimse gece canim ceker eve kebap soylerim🤣 alistik yani disarida yemeye etli yerlere gideriz o benim mezelerimi yer:) tam bir erkenci kuştur 10da yatar 6da kalkar. ben de 3 gibi yatarim 11 gibi kalkarim🤣 o geceleri suratsiz olur ben sabahlari. ama ortayi buluyoruz. mesela dün gece (yani ona göre gece daha 11di) cok öksürdü hiç usenmeden kalktım bitki cayi hazirladim, uyandirdim verdim falan - sonsuz enerjimin oldugu saatler ilgilendim adamla. sabah da o kahvaltiyi hazirlayip cayi demleyip uyandirdi beni. yani ikimizin de ayni anda pilinin bittigi bir zaman dilimi yok. o 6da uyaninca bensiz zamaninin tadini cikartiyor, telden oyun oynuyor, hafta boyu gelen mesajlarini cevapliyor, bahceyle ilgileniyor. Ben de o uyuyunca kkya onedioya falan giriyorum varsa dedikodum gecekuşu arkadaslarimla konuşuyorum 😂
ya da o koc burcu kosmayi atlamayi yuzmeyi falan sever. ben de fiziksel yoran seyleri hic sevmem. genelde o bensiz gider pazar sabah 7bucuk kosusuna, geldiginde hala uyuyor olurum. bazen gece sahilde kosmak ister beraber gideriz o kosar ben sahilde takilirim, bufeden tost yer cay içerim, onu beklerim - yine beraber aktivite olmus olur.
ben de tiyatro opera cok severim her ay 2 oyuna giderim esimin memleketinde boyle seyler hic yokmus. o yuzden bilmiyordu. daha sevgiliyken ona sevecegi kaliteli baleler buldum boyle böyle alisti. dili olmadigi icin tiyatroya gelemiyor ama bazen onun dilindeki oyunlar ya da İngilizce üstyazili tiyatrolar/muzikaller oluyor onlara bilet aliyorum. alisti o da bazen bilet kovaliyor don kisot gibi küçük prens gibi zaten bildigi - baska dilde bile olsa anlayabilecegi oyunlara bilet alip eslik ediyor. kalan zamanlarda da kendi esimle dostumla gidiyorum, sevdiysem eve gelip anlatiyorum😅
yani orta nokta onemli. ne ben ona "evde otur, bos şeylerle ugrasma" derim (ki kosu kulubunu bile ben buldum yazilsin diye) ne o bana "hadi gel camjs gibi yatma" der.
sizde bu yok.
kaldi ki sizde adamin hobisi yok. bos bos babasi gibi kahvede okey oynamaktan ileri gitmeyen bjr dünyası var buna ragmen sizi küçümsüyor
cok sıkıcı
ayrica senin en sevdigin ozelliklerin adamin sende sevmedigi seyler
bu iliskide gez toz, yat kalk ama gelecegi dusunme bile.
bir ömür halukla meltem gibi didisir durursunuz, senin en basit isteklerine bile "ne gerek var" der durur.
ömür törpüsü
bir ömür tatile bile yalvara yalvara goturtursun. hele ki evlenjp masraflar artinca ya da coluga cocuga karisip senin ekonomik olarak ona sirtini dayadigin zaman diliminde
bakış açınız için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu benim için duygulandım biraz

Merhaba, siteye yeni kayıt yaptım ve ilk defa böyle bir yerde anonim olarak hislerimi paylaşmak istiyorum. Kullanıcı adıma bakıp yargılamayın olur mu değişmediğini bilmiyordum.. Sizlerden erkek arkadaşımla yaşadığım durumları değerlendirmenizi rica edicem. Bu ilişki bu şekilde devam eder mi yorumlar mısınız? Biz çok kısa zamanda bir ilişkinin içine girdik ve çok kısa sürede neredeyse evlenicez biz kafasına girdik. bunu yazmamın nedeni ikimizde takılmalık ilişki yapmayacağımızı en baştan demiştik zaten. Şimdi en baştan başlıyorum. biz temmuz ayının sonunda tanıştık 5. ayımızı dolduruyoruz. beni sosyal medya üzerinden görüp beğenip yazmıştı ilk yazdığında ben cevap vermedim sonra tekrar yazdı ve biz konuşmaya başladık. bu şekilde ilk gece çok uzun saatler konuştuk. sabah birlikte kahvaltıya gittik ve ilk hafta sürekli görüştük bu şekilde ilk haftadan biz el ele tutuştuk bir sonraki gün sarıldık sonraki gün bana geldi ve bazı yakınlaşmalar oldu bu şekilde çok hızlı bomba gibi bir başlangıç oldu. bazı şeyler çok hızlıydı ama o anın güzelliği ve yüksek enerjisi ile bende kendime dur diyemedim. ama ilişkinin başında bu kadar hızlı gidince birbirimizi çok tanımadan başladığımız için birkaç ay geçince çok farklı hhayatlarımız olduğunu gördüm. o evde olmayı uzanmayı uyumayı seviyo, sosyal aktivitesi pek yok arkadaşları ile çay kahve içip okey tavla oynuyor ben ise nerde sanat sepet müze gezme işi var orda ben hatta opera bale sinema tiyatro hepsi ile ilgileniyorum ve bundan çok mutluyum. böyle böyle bizim uyuşmazlıklar çıkmaya başladı, ben gezmek isterken o bana çok geziyosun demeye başladı, ben yeni nekanları denemek isterken o çok meraklısın demeye başladı, ben heyecanla bir şeylerkovalarken ona anlattığımda benim tepkilerime şaşıran biriydi, son zamanlarda bunları konuştuk onun bana ayak uydurabileceği etkinlikler denedik. bende biraz yavaşlamaya çalıştım. ama nasıl diyim ben mesela cumartesi çalışmıyorum o zaman yüzmeye giderim, yürüyüşe çıkarım o ise bana yat dinlen der, ben evde durmam o bana az dur bi plan yapma der öyle bir dinamik var. bana engel olmaz ama bu durum beni kaygılandırıyor. insan hayatı boyunca hayatında olmasını istediği insan ile benzer şeylerden hoşlanmak zorunda değil tabi ama bu kadar da taban tabana farklı olmak birz ürkütücü değil mi. en son bir diğer rahatsız olduğum durum onun bir plan yapmaması evet beni görmeye geliyor, vakit geöiriyoruz ama farklı bir etkşnlik planlayıp beni şaşırtmıyor, hadi bunu yapalım diye düşündüm şeklinde bir aktivite planlamıyor. bunu ona da söyledim bunları beklediğimi biliyor ama anlamıyor. kızlar beni sevdiğini biliyorum düşünüyor önemsiyor ama hayata bakış açımız çok farklı gibi hisssediyorum başka bir durum ise ben sosyal medyaya içeriküretiyorum çok fazla takipçim yok ama bundan keyif alıyorum o ise bundan rahatsız oluyor beni engellemşyor ama her attığım şeyde bir sorun oluyor kafasına takılıyor. en son bir konsere gittim orda paylaştığım fotoğrafı bir sayfa kendi hikayesine ekledi diye olay oldu bööyle şeyler istemiyor hiç.. bende sosyal medyaya devam etmek istiyorum kaldı ki bana sosyal medyadan yazdı bunu en baştan beri biliyordu ben bunları ona da söyledim farkında ama her seferinde bir olay oluyor, tam şuanda beni aradı görüntülü konuşuyoruz seviyorum keratayı. mesela birlikte bir kez şehir dışına çıktık aslında o gün çok güzeldi tüm gün gezdik yedik içtik ve eğğlendik gayet hoş zaman geçirdik yeni şeyler denedik. ben böyle çok istekli olduğumdan bunları yapamayacağını ya da yetişemeyeceğini düşündüğü zamanlarda söz vermiyor yaparım demiyor o sanırım beni kaygılandırıyor. aramızda birçekim var bu konuyu da buraya yazayım aramızda çok güzel bir çekşm var tensel çekim de var ve çok mutluyuz. sanki hayatımın adamı bu çocuk diyorum sonra bu tarz durumlar beni korkutuyor. birkaç kez büyük tartıştık mesela onlarda geldi özür diledi içimi de rahatlattı ama ne bileyim işte. mesela ben çiçekleri çok sevdiğimi her ay farklı bir çiçeğin anlamı olduğunu bahsediyorum o ben çiçeklerden nefret ediyorum diyor mesela bende diyorum ki ben seviyorum önemli olan bu o da sen çiçek dedikçe ben soğuyorum diyor bu arada çiçek de alıyor ama bu laflar üzücü ne bilim. bir keresinde benim hakkımda sevmediğin şeyler ne diye sormuştıumbir keresinde her şeyi hemen olsun istiyosun, çok beklentilisin, fazla isteklisin hayta karşı, her şeyi denemek istiyosun demişti bunlar benim en sevdiğim özelliklerm :)) çok garip hissettirmişti. tüm bunlarla birlikte çok merhametli iletişimi güzel neşeli eğlenceli keyifli biri ve hayatta beni önceliklendirebilicek birisi. kaygılarımı anlatabilddim mi bilmiyorum ama böyle işte bu ilişki beni bazen çok mutlu bazen çok huzursuz hissettiriyor siz ne düşünüyosunuz.
Sevgilin toksik, kısıtlayıcı ve evde yatmaktan başka bir şey istemeyen bir gebeşş

Sanki evli misin çocuk mu var sal gitsin şunu ya
Sevgililik birlikte en güzel vakitleri geçirmektir. Şu anda bile birbirinize ayak uyduramıyorsunuz evlenince kanlı bıçaklı olursunuz.

bakış açınız için çok teşekkür ederim aydınlatıcı oldu benim için duygulandım biraz
duygulanacak birsey yok aslinda
25 yasindasin, gez toz öp kokla gül seviş
illa hayatindaki her "ask"ı evlilige tasiyacak degilsin ya. keyfini cikar
benim de hayatimda cok insan oldu gercekten frekansımin tuttugu. Hepsiyle guzel zamanlar gecirdim, anın tadini cikarttim, tatillere ciktim vs vs ama "ah iste bu çocuklarımın babasi" demedigim kimseyle evlenmeye heveslenmedim. evlenmek sevgililikten cok cok cok daha fazlasi ailesi onemli, karakteri onemli, stresliyken yansıttığı hali onemli, ayni evde yasamaya uyumlu mu onemli, yaslilik hayalleri onemli...
eski sevgilim mesela cok düzgün biriydi geni harikaydi koyu mavi gozler, sari saclar, muhendisti geliri de iyiydi, beni de severdi, cabalardi. ama elestirmeyi cooook severdi. yine okey yine mutluydum. ama bir gün beni bir yarismaya soktu. onlarin cok bilindik bir marşi var ben o sarkiyi ezberlemistim, hep soylerdim :) pandemide "simdi meydanlarda soyleyemiyoruz ama herkes evinde soylesin acapella klip yapalim" diye birseydi. ben cok heveslendim, giyindim suslendim guzel bir kose buldum arkadan camii falan goren:) is arkadasimla cektik durduk cok eglendik. sevgilime gönderdim o da begendigini yolladi adamlara. hersey iyi guzel. sonra sarki yayinlandi klipte 200 kisi var ben yokum😂 ama sorun degil. sonucta onemli olan katilmak. katildim ve eglendim. a a tum gün sevgilimden ses yok. sonra ben yazdim, cok sinirlenmis nasil beni koymazlarmis, onlara mesaj atacakmis bilmemne.
durduk yere ben ezildim sanki basarisiz olmusum - seçilmemişim gibi.
o an bir aydinlanma yasadim dedim ki bu adam benim cocuklarimin babasi olsa bu his onlarin en tanidik hissi olacak. o kadar elestirir ki herseyi - ben aslinda daha iyi olayim diye iyiligim icin elestirdigini bildigim icin cok umursamam bir de kendimi seviyorum elestiriler beni cok etkilemiyor ama benim mustakbel cocugum böyle bir babayi haketmiyor.
o an emin oldum bu adamla evlenilmez. bir de her türlü adetimize sacma sacma der dururdu. bence de sacma bazi seyler ama bu benim kültürüm yani. o kadar sacma geliyorsa git köyünden kiz bul :) onla evlenmek istesem ailemle de anlasamazdi asla. oysa canım esim tam baba olmak icin dogmus biri. onun cocugu cok sanslidir - ki zaten cocuklarla calisiyor. kulturim ona asla sacma gelmiyor hatta cok hevesli herseye. babasi online bağlanıp "allahin emri" ile beni istemişti babamdan. esim babasi kolay ezberlesin diye iki dili de konusan bir dil sayfasi sahibine yazmıştı, adam babasinin kolay okuyacagi sekle cevirdi:) annem heveslendi diye köyde düğün yapti, geldi oynadi, iki halay ogrendi hazirlandi. buldugu tüm yaslilarin elini öptü 🤣🤣
yani boyle kolay ve guzel bir hayat yasamak varken neden yolun en basindan ittire kaktira, ikna ede ede bir evlilik yasayasin ki?
gez toz ama gelecegi cok düşünme. zaten bir yerde bu adamla olmayacağını anlar rahatca ayrilirsin. simdi ayrilsan "sevip de ayrilanlar" diye icinde kalir. once doya doya yasa sonra bikinca birak

Biriniz konser,tiyatro ya da yüzme sevip diğeriniz uyumayı,kitap okuyup makale yazmayı seviyor olsaydınız ama kimse diğerini uğraştığı şeyler nedeniyle kötü hissetmesine yol açacak yorumlar yapmasaydı,suçlamasaydı ve hatta destekleseydi aranızdaki fiziksel çekimi de göz önünde bulundurarak "neden olmasın..devam edip birbirinizi nasıl beslediğinizi bir görün "derdim. Sizde durum böyle değil sizi hoşlandığınız şeylerle ilgili eleştirip kendinizi sorgulamanıza yol açacak bir iletişim dili var erkek arkadaşınızın .Eğer bu bşrlikteliğe devam ederseniz 3 yılım 5 yılım bu kişi ile geçti diyip evlenirken bile bulabilirsiniz kendinizi..bir bakmışsınız değişmişsiniz ama olmak istemediğiniz bir kişiye evrilerek..ve hatta kızgın,öfkeli bir kadına dönüşerek .Bu ilişkiyi sonlandırmanız sizin lehinize ..şimdi yapmazsanız sonra hiç yapamazsınız çünkü "takılmalık " bir ilişki istemediğinizi ifade etmişsiniz

Merhaba, siteye yeni kayıt yaptım ve ilk defa böyle bir yerde anonim olarak hislerimi paylaşmak istiyorum. Kullanıcı adıma bakıp yargılamayın olur mu değişmediğini bilmiyordum.. Sizlerden erkek arkadaşımla yaşadığım durumları değerlendirmenizi rica edicem. Bu ilişki bu şekilde devam eder mi yorumlar mısınız? Biz çok kısa zamanda bir ilişkinin içine girdik ve çok kısa sürede neredeyse evlenicez biz kafasına girdik. bunu yazmamın nedeni ikimizde takılmalık ilişki yapmayacağımızı en baştan demiştik zaten. Şimdi en baştan başlıyorum. biz temmuz ayının sonunda tanıştık 5. ayımızı dolduruyoruz. beni sosyal medya üzerinden görüp beğenip yazmıştı ilk yazdığında ben cevap vermedim sonra tekrar yazdı ve biz konuşmaya başladık. bu şekilde ilk gece çok uzun saatler konuştuk. sabah birlikte kahvaltıya gittik ve ilk hafta sürekli görüştük bu şekilde ilk haftadan biz el ele tutuştuk bir sonraki gün sarıldık sonraki gün bana geldi ve bazı yakınlaşmalar oldu bu şekilde çok hızlı bomba gibi bir başlangıç oldu. bazı şeyler çok hızlıydı ama o anın güzelliği ve yüksek enerjisi ile bende kendime dur diyemedim. ama ilişkinin başında bu kadar hızlı gidince birbirimizi çok tanımadan başladığımız için birkaç ay geçince çok farklı hhayatlarımız olduğunu gördüm. o evde olmayı uzanmayı uyumayı seviyo, sosyal aktivitesi pek yok arkadaşları ile çay kahve içip okey tavla oynuyor ben ise nerde sanat sepet müze gezme işi var orda ben hatta opera bale sinema tiyatro hepsi ile ilgileniyorum ve bundan çok mutluyum. böyle böyle bizim uyuşmazlıklar çıkmaya başladı, ben gezmek isterken o bana çok geziyosun demeye başladı, ben yeni nekanları denemek isterken o çok meraklısın demeye başladı, ben heyecanla bir şeylerkovalarken ona anlattığımda benim tepkilerime şaşıran biriydi, son zamanlarda bunları konuştuk onun bana ayak uydurabileceği etkinlikler denedik. bende biraz yavaşlamaya çalıştım. ama nasıl diyim ben mesela cumartesi çalışmıyorum o zaman yüzmeye giderim, yürüyüşe çıkarım o ise bana yat dinlen der, ben evde durmam o bana az dur bi plan yapma der öyle bir dinamik var. bana engel olmaz ama bu durum beni kaygılandırıyor. insan hayatı boyunca hayatında olmasını istediği insan ile benzer şeylerden hoşlanmak zorunda değil tabi ama bu kadar da taban tabana farklı olmak birz ürkütücü değil mi. en son bir diğer rahatsız olduğum durum onun bir plan yapmaması evet beni görmeye geliyor, vakit geöiriyoruz ama farklı bir etkşnlik planlayıp beni şaşırtmıyor, hadi bunu yapalım diye düşündüm şeklinde bir aktivite planlamıyor. bunu ona da söyledim bunları beklediğimi biliyor ama anlamıyor. kızlar beni sevdiğini biliyorum düşünüyor önemsiyor ama hayata bakış açımız çok farklı gibi hisssediyorum başka bir durum ise ben sosyal medyaya içeriküretiyorum çok fazla takipçim yok ama bundan keyif alıyorum o ise bundan rahatsız oluyor beni engellemşyor ama her attığım şeyde bir sorun oluyor kafasına takılıyor. en son bir konsere gittim orda paylaştığım fotoğrafı bir sayfa kendi hikayesine ekledi diye olay oldu bööyle şeyler istemiyor hiç.. bende sosyal medyaya devam etmek istiyorum kaldı ki bana sosyal medyadan yazdı bunu en baştan beri biliyordu ben bunları ona da söyledim farkında ama her seferinde bir olay oluyor, tam şuanda beni aradı görüntülü konuşuyoruz seviyorum keratayı. mesela birlikte bir kez şehir dışına çıktık aslında o gün çok güzeldi tüm gün gezdik yedik içtik ve eğğlendik gayet hoş zaman geçirdik yeni şeyler denedik. ben böyle çok istekli olduğumdan bunları yapamayacağını ya da yetişemeyeceğini düşündüğü zamanlarda söz vermiyor yaparım demiyor o sanırım beni kaygılandırıyor. aramızda birçekim var bu konuyu da buraya yazayım aramızda çok güzel bir çekşm var tensel çekim de var ve çok mutluyuz. sanki hayatımın adamı bu çocuk diyorum sonra bu tarz durumlar beni korkutuyor. birkaç kez büyük tartıştık mesela onlarda geldi özür diledi içimi de rahatlattı ama ne bileyim işte. mesela ben çiçekleri çok sevdiğimi her ay farklı bir çiçeğin anlamı olduğunu bahsediyorum o ben çiçeklerden nefret ediyorum diyor mesela bende diyorum ki ben seviyorum önemli olan bu o da sen çiçek dedikçe ben soğuyorum diyor bu arada çiçek de alıyor ama bu laflar üzücü ne bilim. bir keresinde benim hakkımda sevmediğin şeyler ne diye sormuştıumbir keresinde her şeyi hemen olsun istiyosun, çok beklentilisin, fazla isteklisin hayta karşı, her şeyi denemek istiyosun demişti bunlar benim en sevdiğim özelliklerm :)) çok garip hissettirmişti. tüm bunlarla birlikte çok merhametli iletişimi güzel neşeli eğlenceli keyifli biri ve hayatta beni önceliklendirebilicek birisi. kaygılarımı anlatabilddim mi bilmiyorum ama böyle işte bu ilişki beni bazen çok mutlu bazen çok huzursuz hissettiriyor siz ne düşünüyosunuz.
Ay üşenmedim her bir satırı sindirerek okudum. Bana cok tanıdık geldi bu hikaye... Cok üzüldüm. Sana su kadarını söylemek istiyorum seni şimdilik engellemiyor, yargilamiyor, baski kurmuyor cunku evli degilsiniz, o senin kocan degil. Seni kaybedebilir bunun farkinda. Ama evlenince ne yazik ki isler değişecek. Buradaki çoğu hemcinsim bana hak verecektir ki; erkekler evlenince cok degisiyor. Bunu burada cok kez dile getirdim.. Su an yavas yavas yerini yapiyor. Evlenince diyecek ki bir haftasonum var, ellesme, dinlen. Of puf...Kimsenin senin ışığını çalmasına izin verme. Ben cok pismanim. Bir yerlerde sana ayak uydurabilecek, sosyallesmeyi cok seven, fıkır fıkır bir erkek vardır. Acele etme ve lütfen onu aramaktan vazgeçme. Bunda öküzlük potansiyeli var, lütfen dikkatli ol.

Bence ortak zevklerden çok insanın karşısındaki ile uyumu önemli bu uyum ortak şeylerden geçmiyor. Bence aynı iki kişinin birbirine aynı anda aşık olma ihtimali bana göre dünyanın düz olmasından daha az 😅
Önemli olan anlayış, birbirine anlama, yapılan seuden değil senle olmaktan zevk alması. Ben iç Anadoluluyum eşim Egeli .
Ben etçilim eşim otçu.
Ben sosyal kelebeğim, doğa kültür tarih severim eşim teknoloji ve lüks sever.
Ama ikimiz de birbirimizin bu yanlarını seviyoruz çünkü her zaman kesfedecek bir şeyimiz oluyor. Ben onunla hiç bilmediğim mekanlarda yemek yiyorum veya bilmediğim bir cihazı öğreniyorum. O da benimle tarih gezilerine geliyor. En önemlisi ne ben ne de o birbirimizin alanına dahil olurken öf püf gitme etme demiyor. Gitmek istemiyorsak da benim canım hiç istemiyor diyoruz o gün ayrı takılıyoruz

Ay üşenmedim her bir satırı sindirerek okudum. Bana cok tanıdık geldi bu hikaye... Cok üzüldüm. Sana su kadarını söylemek istiyorum seni şimdilik engellemiyor, yargilamiyor, baski kurmuyor cunku evli degilsiniz, o senin kocan degil. Seni kaybedebilir bunun farkinda. Ama evlenince ne yazik ki isler değişecek. Buradaki çoğu hemcinsim bana hak verecektir ki; erkekler evlenince cok degisiyor. Bunu burada cok kez dile getirdim.. Su an yavas yavas yerini yapiyor. Evlenince diyecek ki bir haftasonum var, ellesme, dinlen. Of puf...Kimsenin senin ışığını çalmasına izin verme. Ben cok pismanim. Bir yerlerde sana ayak uydurabilecek, sosyallesmeyi cok seven, fıkır fıkır bir erkek vardır. Acele etme ve lütfen onu aramaktan vazgeçme. Bunda öküzlük potansiyeli var, lütfen dikkatli ol.
kendimi ait hissettiğim bir ilişkideymiş gibi hissediyordum ama bakınca kendimi sürekli isteklerimi frenlerken buldum belkide ben çok şey istiyorum dedim bilmiyorum. bu söylediklerim değişecek şeyler de değil ki hayatı yaşama şekli bu adamın

ben
Bence ortak zevklerden çok insanın karşısındaki ile uyumu önemli bu uyum ortak şeylerden geçmiyor. Bence aynı iki kişinin birbirine aynı anda aşık olma ihtimali bana göre dünyanın düz olmasından daha az 😅
Önemli olan anlayış, birbirine anlama, yapılan seuden değil senle olmaktan zevk alması. Ben iç Anadoluluyum eşim Egeli .
Ben etçilim eşim otçu.
Ama ikimiz de birbirimizin bu yanlarını seviyoruz çünkü her zaman kesfedecek bir şeyimiz oluyor. Ben onunla hiç bilmediğim mekanlarda yemek yiyorum veya bilmediğim bir cihazı öğreniyorum. O da benimle tarih gezilerine geliyor. En önemlisi ne ben ne de o birbirimizin alanına dahil olurken öf püf gitme etme demiyor. Gitmek istemiyorsak da benim canım hiç istemiyor diyoruz o gün ayrı
ben tam bu noktada şüpheye düşüyorum, mesela benimle tiyatroya geldi ama tiyatrodan konuşamadık, birlikte filme gittik ama o an yanımda sadece üzerine sohbet edemiyoruz ya da konsere gittim takıldığı şey dansım gibi hep bir şeyler görüyor gözüm. bazen kendime soruyorum bunlara niye takılıyorum diye belkşde ben çok takıntılıyım

kendimi ait hissettiğim bir ilişkideymiş gibi hissediyordum ama bakınca kendimi sürekli isteklerimi frenlerken buldum belkide ben çok şey istiyorum dedim bilmiyorum. bu söylediklerim değişecek şeyler de değil ki hayatı yaşama şekli bu adamın
Bak kendi kendine ne guzel soyledin. Olay iste tam olarak bu. Niye kendini frenliyorsun !? Onun hayati yasama seklini degistiremeyecegini bildigin halde, neden o zaman bu konuyu kendine dert ettin ? Kendi hayatini, zevklerini, tercihlerini mi değiştirereksin !?!? SAKIN SAKIN SAKIN. Kimse icin kendi hayatindan, zevklerinden, kimliğinden taviz verme. Ayrica oyle ekstra uçlarda seyler istemiyorsun ki, birlikte sosyallesmek gezmek tozmak istiyorsun. Bunu hepimiz isteriz. İste önemli olan zaten bunları zorla degil, kendi isteğiyle icinden gelerek yapacak adami bulmak..

Ben etçilim eşim otçu.
Ama ikimiz de birbirimizin bu yanlarını seviyoruz çünkü her zaman kesfedecek bir şeyimiz oluyor. Ben onunla hiç bilmediğim mekanlarda yemek yiyorum veya bilmediğim bir cihazı öğreniyorum. O da benimle tarih gezilerine geliyor. En önemlisi ne ben ne de o birbirimizin alanına dahil olurken öf püf gitme etme demiyor. Gitmek istemiyorsak da benim canım hiç istemiyor diyoruz o gün ayrı takılıyoruz
Burada bence asıl unsur eşinizin de size birşeyler katacak,sizi başka bir noktaya taşıyacak ilgi alanlarının olması ..birbirinizi zenginleştirmişsiniz.Eşiniz eve gelip tüm hafta sonu evde bir koltukta uzanıp sonra arkadaşları ile buluşup Okey oynayan oradan dönünce de tiyatronun,konserin saçma şeyler olduğunu söyleyen bir adam olduğunu düşünün.. uyum diye birşey olmazdı hayatınızda

Hak veriyorum insanın ortak gelecek planları olması gerekiyor, bunu sevgilime de söyledim ben gezmek istediğimi yeni yerkler görmek yeni aktiviteler denemek istediğimi söylediğimde sen aldık başımıza belayı diyorsun dedim bunu sevmiyorum aynı şeylerden hoşlanmadan bir ömür nasıl geçer dedim.
o da bana ikimiz de birbirimizi bir yere kadar tolere edeceğiz dedi.
ama ben tolere edilerek bir evliliğin olacağını da düşünmüyorum sürekli bir taraf hep isteyen konumunda olucak o zaman yargılanma ve suçlama kısmı işin içine giricek diye çekiniyorum.
bir konsere gittim geçen gün. konserden önce birlikte yemek yedik vakit geçirdik onun yanından konsere geçtim. ben konser çıkışı heyecanla videoları attım ona o da izlesin diye ilk söylediği şey çook dans etmişsin oldu. bu benim modumu düşürdü mesela. önce heyecanımı paylaşmadığı için konuşmadım onunla bir gün sonra yanıma geldi konuştuk şaka yaptığını söyledi.
böyle şaka sevmiyorum dedim insanın kursağında kalıyor hevesi, art dniyet ararım bunda ben dediim.
bunun üzerine o da sürekli böyle sşakalar yaptığını ve benim bunlara gülüp geçmem gerekirken çok takıldığımı söyledi.
böyle oluyor işte bilmiyorum
Siz hayatı dolu dolu hiç boşluk kalmayacak şekilde yaşamak istiyorsunuz yarınlar yokmuşçasına,o kaplumbağa misali yaşamak istiyor,gelecek kaygısı yaşıyor.O ve SİZ bir şeylerden feragat etmeyecekseniz orta yolu bulamazsınız Birbirinizin zamanını almayın.Onun değişmeyeceğini bilin,siz nasıl kolay kolay değişmezseniz o da değişmez zaten bunu istemek karşılıklı saygısızlık olur, sadece birbirinizi anlayın kabul edin aşırı huyları karşılıklı törpüleyin.....

Burada bence asıl unsur eşinizin de size birşeyler katacak,sizi başka bir noktaya taşıyacak ilgi alanlarının olması ..birbirinizi zenginleştirmişsiniz.Eşiniz eve gelip tüm hafta sonu evde bir koltukta uzanıp sonra arkadaşları ile buluşup Okey oynayan oradan dönünce de tiyatronun,konserin saçma şeyler olduğunu söyleyen bir adam olduğunu düşünün.. uyum diye birşey olmazdı hayatınızda
Öyle bir adam olsaydı boğardim😂

"Ben mi takıntılıyım, ben mi çok şey istiyorum, sorun bende mi?" Farkında mısın hep aynı cümleleri kuruyorsun. Sevgilin ters ters konuşmalarıyla seni o kadar sindirmiş ki sorunu kendinde arar olmuşsun. Güya kafaya çok takan sensin yaa

Back
X