allah askina cicek cicek diye yalvardigin adamla komple ayni seyleri sevsen bile olmazdi zaten
bir yerde orta noktayi bulmak lazim
mesela benim esim pesketaryen. benimse gece canim ceker eve kebap soylerim

alistik yani disarida yemeye etli yerlere gideriz o benim mezelerimi yer:) tam bir erkenci kuştur 10da yatar 6da kalkar. ben de 3 gibi yatarim 11 gibi kalkarim

o geceleri suratsiz olur ben sabahlari. ama ortayi buluyoruz. mesela dün gece (yani ona göre gece daha 11di) cok öksürdü hiç usenmeden kalktım bitki cayi hazirladim, uyandirdim verdim falan - sonsuz enerjimin oldugu saatler ilgilendim adamla. sabah da o kahvaltiyi hazirlayip cayi demleyip uyandirdi beni. yani ikimizin de ayni anda pilinin bittigi bir zaman dilimi yok. o 6da uyaninca bensiz zamaninin tadini cikartiyor, telden oyun oynuyor, hafta boyu gelen mesajlarini cevapliyor, bahceyle ilgileniyor. Ben de o uyuyunca kkya onedioya falan giriyorum varsa dedikodum gecekuşu arkadaslarimla konuşuyorum

ya da o koc burcu kosmayi atlamayi yuzmeyi falan sever. ben de fiziksel yoran seyleri hic sevmem. genelde o bensiz gider pazar sabah 7bucuk kosusuna, geldiginde hala uyuyor olurum. bazen gece sahilde kosmak ister beraber gideriz o kosar ben sahilde takilirim, bufeden tost yer cay içerim, onu beklerim - yine beraber aktivite olmus olur.
ben de tiyatro opera cok severim her ay 2 oyuna giderim esimin memleketinde boyle seyler hic yokmus. o yuzden bilmiyordu. daha sevgiliyken ona sevecegi kaliteli baleler buldum boyle böyle alisti. dili olmadigi icin tiyatroya gelemiyor ama bazen onun dilindeki oyunlar ya da İngilizce üstyazili tiyatrolar/muzikaller oluyor onlara bilet aliyorum. alisti o da bazen bilet kovaliyor don kisot gibi küçük prens gibi zaten bildigi - baska dilde bile olsa anlayabilecegi oyunlara bilet alip eslik ediyor. kalan zamanlarda da kendi esimle dostumla gidiyorum, sevdiysem eve gelip anlatiyorum

yani orta nokta onemli. ne ben ona "evde otur, bos şeylerle ugrasma" derim (ki kosu kulubunu bile ben buldum yazilsin diye) ne o bana "hadi gel camjs gibi yatma" der.
sizde bu yok.
kaldi ki sizde adamin hobisi yok. bos bos babasi gibi kahvede okey oynamaktan ileri gitmeyen bjr dünyası var buna ragmen sizi küçümsüyor
cok sıkıcı
ayrica senin en sevdigin ozelliklerin adamin sende sevmedigi seyler
bu iliskide gez toz, yat kalk ama gelecegi dusunme bile.
bir ömür halukla meltem gibi didisir durursunuz, senin en basit isteklerine bile "ne gerek var" der durur.
ömür törpüsü
bir ömür tatile bile yalvara yalvara goturtursun. hele ki evlenjp masraflar artinca ya da coluga cocuga karisip senin ekonomik olarak ona sirtini dayadigin zaman diliminde