ACİL NE YAPMAM GEREKİYOR???

mogolover

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
2
0
1
24
Hoşlandığım bir çocuk var.Ve istemeden de olsa o bunu biliyor sanırım.Normalde sadece bir kaç kere konuşmuştuk ben ona kitabımı vermiştim falan ama o sıralar bilmiyordu sanırım.Herneyse.Öğrendiğinden beri sürekli benim bulunduğum ortamlara giriyor,sürekli bana bakıyor.Geçen gün bir öğretmenimle konuşuyordum gördü geldi yanımıza dinledi sadece arada laf attı falan.Koridorda yürürken çaktırmadan ona bakıyor muyum diye bakıyor,sırıtıyor.Tahminimce ilgim hoşuna gidiyor ve sürekli ilgi görmek istiyor ama bu beni biraz üzüyor.Sizce ne yapmam gerekiyor?

Madem hoşlandığını biliyor o zaman devamını da getir bari yani konuş direk söyle hislerini. bu belirsizlikten de kurtulmuş olursun. bol şans

Flört etmeye ve sizden bir adım bekliyor gibi.yaklaşımınıza göre açılacak diye düşünüyorum.madem kitaplarınızı değiş tokuş ediyorsunuz,siz de onun kitaplığından bir kitap isteyin.kitap hakkında konuşun,genelden başlayıp özele varır genelde muhabbette

nasıl öğrenecek ki hoşlandığını ayrıca bunlar onun birşey hissettiğine delil drğşl hoşlanıyorsa konuşur bi bahane yaratırdı yani beklemede kalın bakalım ama bence okulunuz varsa önceliğiniz ders olmalı bu tür şeyler sizi amacınızdan uzaklaştırır

Yani o yaslarda ask meşk boyle baslar neden seni üzüyor bu durum anlamadim.sende bak hoslaniyoaun madem acilmasini bekle sonra gel yaz buraya ne oldu ne bitti

Sen olduğun gibi davranmaya devam et .
Yeterince yeşil ışık yakmışsın bence . Az biraz tebessüm et görünce .
Yakında bir yerlere davet eder seni ...

Bunda üzülecek ne var ki . ?
Gülümse onu görünce. Tatlı tatlı utan . Biraz peşimden gelsin sonra bi gün ansızın msj at ve hoşlanıyorsan soyle . Ama tabi bi süre ondan bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…