• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte olduktan sonra terk etmesi tesadüf mü

kziim anlayamiyormusun oglan koyup gecmis sana.daha ne anlatiyon kendin diyon zengin dalgaci biri diye.ayrica sen oraya calismaya gidiyon ama ne hikmetse adama yapisiyosun.cocuk az bile yapiyor sizin gibi yapiskanlara
Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu

Abisi cevap vermedi. Çocuk kapıyı gösterdi sence çağırırlar mı daha beni
Allah'ım sabır ver.Yahu sayfalarca sana ne anlatıldı unut artık orayı sil engelle her yerden şu ikisini çağırırlarsa çok iyi çalıştığın için çağırmayacaklarına göre sebep bellidir .

Kızın çirkin oldığunu kendisi dahil, çocuk bile söylüyordu bu benim dediğim bir şey değil
Yani o kadar salak bi muhabbet ki iş öğrenmek için staja girdiğin yerde adamla kızın güzelliğini konuşmanız bile başlı başına beyinsizlik örneği. Sonuç olarak kız ultra çirkin bile olsa onların saygı ve takdirini alırken sen “güzel” olmana rağmen tek gecelik bi pişmanlıksın

Son düzenleme:
Çocuğun kendisi dedi seni işe alırken baktım fotoğrafına beğendim güzel kız alalım diye. Benim öyle niyetim bile yoktu
Şu cümleyi kurduğu anda hadi eyvallah deyip çıkmadığınız için oluyor bunlar.
Normal işyerlerinde bu taciz sayılır çünkü.
Ve ne yazık ki şu an arasalar kalkıp gidecekmişsiniz gibi geliyor bana.

Konuya zaten anlamıyosun diye yorum yapmıyodum da kızım sen cidden aptal mısın bu resmen seni bi kere skmk için almış işte düşerse yeriz düşmezse yallah deriz demiş sana güzel bir şey dememiş bir insana patron bunu dediğinde normal bir insan evladı kendini taciz edilmiş hisseder sen ya salağın önde gidenisin ya da ar damarı çatlamış tabiri caizse yollu bir şeysin başka seçenek yok bu senin vajinal ilk ilişkindir oraya gelene kadar yemediğin halt kalmamıştır bu net

Back
X