K Kelebek1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Eylül 2019 258 212 53 23 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #1 Temizlik yaptım ve karnım aşırı ağrıyo bi baktım kahverengi akıntı gelmiş avuç içi kadar adetime 2 var acaba hamilemiyim yaa...
Temizlik yaptım ve karnım aşırı ağrıyo bi baktım kahverengi akıntı gelmiş avuç içi kadar adetime 2 var acaba hamilemiyim yaa...
S SERAPGNL Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2018 934 620 23 42 23 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #2 Yerleşme kanaması olabilir canım, test yapsana...
Okyanusgezgini Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2019 46 66 38 24 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #3 Kelebek1 .!.: Temizlik yaptım ve karnım aşırı ağrıyo bi baktım kahverengi akıntı gelmiş avuç içi kadar adetime 2 var acaba hamilemiyim yaa... Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şey oldu adetime 5 gün var ve kahverengi lekelenmeler var iki gündür
Kelebek1 .!.: Temizlik yaptım ve karnım aşırı ağrıyo bi baktım kahverengi akıntı gelmiş avuç içi kadar adetime 2 var acaba hamilemiyim yaa... Genişletmek için tıkla... Benimde aynı şey oldu adetime 5 gün var ve kahverengi lekelenmeler var iki gündür
K Kelebek1 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Eylül 2019 258 212 53 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #4 SERAPGNL .!.: Yerleşme kanaması olabilir canım, test yapsana... Genişletmek için tıkla... Okyanusgezgini .!.: Benimde aynı şey oldu adetime 5 gün var ve kahverengi lekelenmeler var iki gündür Genişletmek için tıkla... Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım
SERAPGNL .!.: Yerleşme kanaması olabilir canım, test yapsana... Genişletmek için tıkla... Okyanusgezgini .!.: Benimde aynı şey oldu adetime 5 gün var ve kahverengi lekelenmeler var iki gündür Genişletmek için tıkla... Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım
S SERAPGNL Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2018 934 620 23 42 25 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #5 Kelebek1 .!.: Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım, Allah en güzel en hayırlı zamanda nasib etsin hepimize.
Kelebek1 .!.: Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım, Allah en güzel en hayırlı zamanda nasib etsin hepimize.
Okyanusgezgini Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2019 46 66 38 26 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1 #6 Kelebek1 .!.: Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Kuzum inşallah tez zamanda gönlüne göre olur Herşey
Kelebek1 .!.: Maalesef hasta oldum Okyanusgezgini inşallah senin bebiştir canım Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun Kuzum inşallah tez zamanda gönlüne göre olur Herşey