acil nolur beta artiyor doktor temizleyelim diyor

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Kizlar 1 haftadir burdayim ilk betam 16 çıktı ve o gun adet gibi 3 gun kanama yaşadım sonra düşüyor denildi bi daha beta hcgde 142 cikinca sok olduk ama rahimde bisey gorunmuyor ve doktorum biz bunu temizleyelim icte mi tutunamadi dis gebelikmi belirleyelim dedi bende acikcasi korkudan giremedim kurtaja dedim bi daha yapalim 340 çıktı mutlu oldum ama cok karıştı kafam doktor pazartesi tekrar bakalim dedi kurtaji yaptirmamakla iyi mi ettim kötü mü

Kizlar 1 haftadir burdayim ilk betam 16 çıktı ve o gun adet gibi 3 gun kanama yaşadım sonra düşüyor denildi bi daha beta hcgde 142 cikinca sok olduk ama rahimde bisey gorunmuyor ve doktorum biz bunu temizleyelim icte mi tutunamadi dis gebelikmi belirleyelim dedi bende acikcasi korkudan giremedim kurtaja dedim bi daha yapalim 340 çıktı mutlu oldum ama cok karıştı kafam doktor pazartesi tekrar bakalim dedi kurtaji yaptirmamakla iyi mi ettim kötü mü

Bence başka bir dr. daha gidin. Hayırlısı olur inşAllah...

belki implantasyon kanaması yaşamış olabilirsiniz, kese görüneceği haftaya gelmeden ki sanırım bu 1 hafta sonradır, bir müdehale yapılmalımı bilemedim şimdi? bencede en mantıklısı başka dr. a gitmek..

2.doktordan geldim hicbisey demeden betalari gosterdim on numara bes yıldız dedi bende durumu anlattim 2 deger gormeden ben olsam almam dedi ve iki değer daha istedi ayrica kanama bu kadar olurmu dedim ustune adet gormus olabilirsin dedi simdi iki test beklemedeyiz benim gibi olanlara umut icin ilerlemeleri yazarım

Canım kan değerlerin gayet güzel artmış tabi bu değerler 2 günde bir yapıldıysa ayrıca 1500 2000 olmadan beta hcg kese görünmez gönlünü ferah tut hakkında hayırlısı olsun inşallah

Cnm 12 art 16
16 mart 142
18 mart 340
bugubde buyuktuvalet sonrası cok az koyu lekeleme oldu Karnım cok agriyor :/

Cnm 12 art 16
16 mart 142
18 mart 340
Değerlerin gayet güzel canım gönlünü ferah tut lekelenme için doktoro git canım kendini yorma yat dinlen kasık ağrısı normal ama seni kıvrandıracak kadar kötü ise doktora git hemen

Cnm 12 art 16
16 mart 142
18 mart 340
Önemli olan 2ye katlanması seninki katlanmış hakkında hayırlısı olsun canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim de 10 du doktor dış gebelik ya da kimyasal gebelik çok düşük bu değerler dedi ama yanıldı. Bence de başka doktorla devam etmelisin

Tuvalete gittikce kanamam oluyor nobetci doktora gittik olabilir dedi progesteron verecekti ama ya dış gebelikse dedim sen bilirsin doktorun yazsin o zaman dedii yarin yine kan verme gunu sonra bide salı yukseliyodur insallah ama artik bu geceden sonra umudum kesildi siyah kahverengi kanamam var her tuvalete gidiste :(

Tuvalete gittikce kanamam oluyor nobetci doktora gittik olabilir dedi progesteron verecekti ama ya dış gebelikse dedim sen bilirsin doktorun yazsin o zaman dedii yarin yine kan verme gunu sonra bide salı yukseliyodur insallah ama artik bu geceden sonra umudum kesildi siyah kahverengi kanamam var her tuvalete gidiste :KK43:
acaba dr.unuzu bir arasanızda acile gidip vajinadan ultrasonlamı baksalar..

Nöbetçi doktor 3 gün sonra tekrar yap dedi bende düşük icinmi dedim evet dedi yarinda alalim diyen doktorda randevum var ama ona hic gitmesemmi diyorum

Back
X