ACIL OKUYUN...yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar

Zaman2 arkadaşıma sesleniyorum herkez yanlış yapabilir ama bunu ikinciye tekrarlarsan o zaman hata edersin.erkeklerin hiçbirine güven olmaz böyle şeyleri yaşadığımdan deil altını çizerek söylüyorum hergün haberlerde duyuyoruz kızları kameralara çekip internette yayınlıyorlar.burda arkadaşlar niye pişman oldun diyorlar yarının anneleri olucaksınız kızınızın böyle şeyler yaşamasını istermisiniz.yaptığınız hatalar annenizin babanızın kardeşlerinizin yüzüne vurulabilir.siz ailenizi kendinizi düşünmezseniz elin oğlu afedersiniz ama asla ve asla bunu düşünmez

şahsi fikrim,

eğer bir kızım olur ve bana gelirde bu yaşanılanı yaşayıpta konuşursa şayet,
""eyvah,namusumuzu iki paralık ettin, asmalıyız seni ailecek,yazık tüü kaka"" demeyeceğim için,vereceğim cevap verdiğimin aynısı olurdu...bundan şüphem yok...
tuzağa düşmüş olsa bile sonuç değişmez asla,çünkü değişmeyen şey benim onun annesi olmamdır...

bizler eğitmekle mükellefiz,sonrasına malesef karışamayız,karışılmıyoda...
genel eğitim olarak söylüyorum bunu, herşeyi anlatırız ancak alabilirse onun menfaati,alamazsada sonuçta benim evladım...
günahıda sevabıda ben değil allah bilebilir,bu hepimiz için geçerli...

hayatım sen niye taktın bu kadar bu konuya?
dün cinsellikte yeterince mesaj yazıldı zaten senin durumunla ilgili
tekrar tekrar gundeme getirmen manasız

madem bu yönde korkuların vardı neden ileri gittin?

ne kadardir çıkıyorsunuz, ilişkinizin boyutu, ciddiyeti, duygu yogunlugu ne alemdedir bunlari bilmeden yorum yapmak ne derece doğru olabilir ki?
sen kendine yaşadıklarından sonra "acaba sogudu mu?" sorusunu soruyosan bu ne o sevgiden ne de o adamdan güven alamadıgının göstergesidir
tanımıyorsun demek ki yeterince, inandıramamışsın kendini ilişkinin ciddiyetine

"tekrarlanmayacak" sözüne de ben sadece gülüyorum...
zira taviz her daim tavizi dogurmuştur....
yalnız kalın, öyle bi ortam olussun yine aynı şeyleri yaşayacaginiz kanısındayım...

çok haklısın ve artık devir biz kabullensekte kabullenmesekte değişti

Back
X