Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bulamadıysanız biz bulduk Gölcük’teKızlar Gebze de yaşıyorum civarı tüm her yer olur OVİTRELLE arıyorum lütfen yardımcı olabilicek biri varsa yazabilir mi?
Bende Osmangazi de buldum 1 hafta önce Gebze'de aramadığım eczane kalmamıştı maalesef yok biraz daha mahalle aralarındaki eczanelere bakın derim bende en son çare İzmir'de bi arkadaşta vardı gidip alacaktım son anda buldum çok şükür..Kızlar Gebze de yaşıyorum civarı tüm her yer olur OVİTRELLE arıyorum lütfen yardımcı olabilicek biri varsa yazabilir mi?
Merhaba asm hastanesınde altındakı eczanede war ordan alabılırsın bnde ordan aldmKızlar Gebze de yaşıyorum civarı tüm her yer olur OVİTRELLE arıyorum lütfen yardımcı olabilicek biri varsa yazabilir mi?
Buldum canım çok şükürMerhaba bulamadıysanız biz bulduk Gölcük’te
Yaptırdın mu canım benimBuldum canım çok şükür
Evet canım 14. Gün bugün ama bir iki gün daha beklicemYaptırdın mu canım benim
İnşallah güzel haberler verirsinEvet canım 14. Gün bugün ama bir iki gün daha beklicem
Şuan yok canım iğneyle beraber 15. Günüm testim de böyle çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum ama insan heyecanlanıyorİnşallah güzel haberler verirsinbelirti var mı sence
Ay maşallah tüylerim diken diken oldu hemen kan testi verŞuan yok canım iğneyle beraber 15. Günüm testim de böyle çıktı iğne etkisi mi bilmiyorum ama insan heyecanlanıyor
İnşallah canım hemen haber vericem inşallahAy maşallah tüylerim diken diken oldu hemen kan testi verALLAHIN izniyle güzel haberler vereceksin
15. Gün 45 çıktı inşallah sağlıklı olur canımAy maşallah tüylerim diken diken oldu hemen kan testi verALLAHIN izniyle güzel haberler vereceksin
Ayyyy gözün aydın yemin ederim seni tanımıyorum ama yemin ederim çok mutlu oldum15. Gün 45 çıktı inşallah sağlıklı olur canım
İnşallah canım Allah herkese nasip etsin benim sadece 3 düşüğüm var ve çok korkuyorum sevinemiyorum bile ama Allah inşallah sağlıkla nasip eder bu kezAyyyy gözün aydın yemin ederim seni tanımıyorum ama yemin ederim çok mutlu oldumRABBİM analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin