Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugun adet günüm ama çok koyu çıktı normal mi burdan ve adet olmadım
Canım gebelik testi yap bence varsa , gebelik olabilirKızlar bugun adet günüm ama çok koyu çıktı normal mi burdan ve adet olmadım
Yapmadım daha ama bende Pcos varCanım gebelik testi yap bence varsa , gebelik olabilir
Canım sen bence yap gerçekten gebe olma ihtimalin varYapmadım daha ama bende Pcos var
Yok yapmadım dahaGebelik testi yaptınız mı
Gerçekten mi ama bu ay doktor bana Pcos tanısı koydu 13 haziranda tüm testleri vermem gerekiyordu ve tedaviye başlıcaktım olabilir mi ki bir belirtim yok sadece 4 gün önce belim ağrıdı ama dedim heralde adet olucan o yüzden başka bir belirtim yok bu da son kalan testimdi bir yapim dedim adet ıolmayınca pcoslarfa adet günü pik olur muCanım sen bence yap gerçekten gebe olma ihtimalin var
Canim benim pcos gebeliğe engel değil ki, gebeliğin ilk haftalarinda lh hormonu atıyor pik oluyor pcosta lh dalgalanabilir evet ama genelde pik göremiyor , sen güzel düşün belirti olmak zorunda değil bence bir test yapGerçekten mi ama bu ay doktor bana Pcos tanısı koydu 13 haziranda tüm testleri vermem gerekiyordu ve tedaviye başlıcaktım olabilir mi ki bir belirtim yok sadece 4 gün önce belim ağrıdı ama dedim heralde adet olucan o yüzden başka bir belirtim yok bu da son kalan testimdi bir yapim dedim adet ıolmayınca pcoslarfa adet günü pik olur mu
Sizce Şuan pik miCanim benim pcos gebeliğe engel değil ki, gebeliğin ilk haftalarinda lh hormonu atıyor pik oluyor pcosta lh dalgalanabilir evet ama genelde pik göremiyor , sen güzel düşün belirti olmak zorunda değil bence bir test yap
Pike çok yakın pik bile denebilir , ne zmaan yumurtlama oldu ne kadar gecti üzerindenSizce Şuan pik mi
18 Mayıs koyu gördümPike çok yakın pik bile denebilir , ne zmaan yumurtlama oldu ne kadar gecti üzerinden
Normalde adet günü silik mi çıkması lazımPike çok yakın pik bile denebilir , ne zmaan yumurtlama oldu ne kadar gecti üzerinden
13 gün olmuş elinizde gebelik testi varsa yapın çıkar varsa18 Mayıs koyu gördüm
Yumurtlama olmadığı zaman silik çıkmalı , adet öncesi yumurtlama olmadığı için eve o zaman silik çıkması gerekiyorNormalde adet günü silik mi çıkması lazım
Yok malesef13 gün olmuş elinizde gebelik testi varsa yapın çıkar varsa
O zaman sabah mutlaka yapın , merak ettim sonucunuzu benimle de paylaşınYok malesef
Umarım inşallah olurO zaman sabah mutlaka yapın , merak ettim sonucunuzu benimle de paylaşıninşallah bebisiniz size supriz yapar
Günaydınnn, test yap hadiiiUmarım inşallah olurçok teşekkür ederim tabiki paylaşırım
Yaptım ama bilmiyorum çizgi bar mı artı şeklindeGünaydınnn, test yap hadiii![]()