Testin pık olmak üzere degerlendırmeye devam etKızlar bu pik mi yanlıslıkla sabahı değerlendirdik ama boşa gitmiş midir bir de ilişkiden sonra meni geri geliyor off cok stresliyimEki Görüntüle 3635340
daha pik olmamış değil mi canımTestin pık olmak üzere degerlendırmeye devam etdışarı çıkanları sorun etme bu çok normal
Olmamış ama olmak üzere yanı her an olabılır belkı 1 saat sonra bıle olabılır ben sana testlerımı atayımdaha pik olmamış değil mi canım
Bu olmak üzerdeykendaha pik olmamış değil mi canım
Buda az oncekı attığım testten 2 saat sonra yaptığım testBu olmak üzerdeyken
Merhaba benimde böyle oldu, ertesi gün yaptım silişlektş hiç c çizgidi kadar göremedim ama koyuydu baya, ertesi gün silikleşti baya hatta akşam bi daha yaptım yine baya silikti. Çatlamoştır dimi 3 gün üst üste değerlendirdimBuda az oncekı attığım testten 2 saat sonra yaptığım test
Eğer böyle oldu ıse benım kı c cızgısı kadar koyu canım . Sen çılgının kalınlığına bakma renk tonuna bak . Catlamıstır . Ben bu ay günde 4.5 tane yaptımMerhaba benimde böyle oldu, ertesi gün yaptım silişlektş hiç c çizgidi kadar göremedim ama koyuydu baya, ertesi gün silikleşti baya hatta akşam bi daha yaptım yine baya silikti. Çatlamoştır dimi 3 gün üst üste değerlendirdim
Saat bile farkedıyor yaniBuda az oncekı attığım testten 2 saat sonra yaptığım test
Eğer böyle oldu ıse benım kı c cızgısı kadar koyu canım . Sen çılgının kalınlığına bakma renk tonuna bak . Catlamıstır . Ben bu ay günde 4.5 tane yaptımcatlamadan 2 saat önce ılıskı denk getırdım hatta hamıle kalamazsam kendımde sorun ararım valla
Bende 7 aydır ugrasıyorum ya ınsallah bu ay ısyedıgımız gıbı olur herseybende canım 6 aydır uğrasıyorum pes edicem insallah güzel haberleri birbirimize verelım
Olmjs mu yumurtlama eger olduysa uygulamayla aynıymış
Ay canm masallah sabırlısın ınsallah bu ay beraber sevınıcezBende 7 aydır ugrasıyorum ya ınsallah bu ay ısyedıgımız gıbı olur hersey
İnsallah canım çok amınAy canm masallah sabırlısın ınsallah bu ay beraber sevınıcezdua edelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?