• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

ejderha meyvesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
16
1
1
27
Arkadaşlar siyahla işaretlediğim şeyler ovulasyon testinin pik günleri. Bu günleri değerlendirdik gebelik için. Diğer günler silik çizgiye dönüyor bu olması gereken zaten fakat bat a 3 4 gün var tahmini. Ve ben mi yanlış yorumluyorum bilmiyorum ama koyuluk devam ediyor gibi en sondaki biraz önce yaptım. Tekrar koyulaşması gebelik belirtisi oluyor genelde. Gebelik testi yapıp kendimi kandırmak istemiyorum. O yüzden sadece sizin fikrinizi almak istiyorum. Dediğim gibi
mi gebelik olabilir mi yoksa olması gereken mi bu 😃

Eklentiler

• 295fc54c-7dd1-44cd-9944-c678bf687844.webp
    295fc54c-7dd1-44cd-9944-c678bf687844.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 53
%50 50 ihtimal var canım ya arkadan gelen 2. Yumurtan var olgunlaşan yada gebelik hormonu üretmeye başladığın için testin koyulaşoyor 🥹 bariz koyulaşmış çünkü.
Test yapmayacaksan ne olur ne olmaz bu çizgiyi de değerlendir 🥰

%50 50 ihtimal var canım ya arkadan gelen 2. Yumurtan var olgunlaşan yada gebelik hormonu üretmeye başladığın için testin koyulaşoyor 🥹 bariz koyulaşmış çünkü.
Test yapmayacaksan ne olur ne olmaz bu çizgiyi de değerlendir 🥰
Biraz belirtilerim de var aslında kasık ağrısı vs. Ama kendimi kandırmak istemiyorum. 😃 dünü de değerlendirdim :))

Back
X