Acil ovülasyon testimi yorumlar mısınız

025papatya

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2023
44
6
6
29
Kızlar adetimin bitiminden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. T çizgisi c kadara koyu olmuyor ama ona yakın oluyor bütün testlerim öyle. Dün 15 kasımda beyaz akıntı geldi belki yumurtlama olur diye akşam yine tesü yaptım yine ay

Kızlar adetimin bitiminden itibaren ovülasyon testi yapıyorum. T çizgisi c kadara koyu olmuyor ama ona yakın oluyor bütün testlerim öyle. Dün adetle birlikte 15.gün beyaz akıntı geldi belki yumurtlamadır diye akşam yine test yaptım yine aynı çizgi oldu yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 20231102_230606.webp
    20231102_230606.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 97
Ben 3 aydır kullanıyorum bu testleri yumurtam 18 ml oluyor ama testte görünmüyor anlamadım

Ben 3 aydır kullanıyorum bu testleri yumurtam 18 ml oluyor ama testte görünmüyor anlamadım
Canım bende anlamadım bugün tekrar yaptım yine aynı çıktı c kadar koyu değil hafif kırmızılık oluyo acaba farklı marka mı kullanmalıyız böyle zaman kaybediyoruz gibi

Canım bende anlamadım bugün tekrar yaptım yine aynı çıktı c kadar koyu değil hafif kırmızılık oluyo acaba farklı marka mı kullanmalıyız böyle zaman kaybediyoruz gibi
Bir gebenin günlüğünu kullandım onda hiç görmedim innovita var iyi diye biliyordum bu ay da onu deniyecegim

Back
X