Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pik yok bunlarda belkı yarın pik olur . benım oyle olur hep pik gununu ve sonrakı gunu kesın degerlendırMerhaba kızlar dün dr randevum vardı yumurtam baya büyümüş letu kullandım. Bir kaç gün önceki yaptığım testler çok belirgin değildi . Çatlamaya yakın dedi dr ovülasyon testi yaptım sizce çatlama olmuş mu
Suan yumurtluyorsun cnm catlama icin erken az once birine de yazdim bugunu ve diger iki gunu degerlendirin isterseniz ben oyle yaptim cunkuEki Görüntüle 3629922 bugün iki tane yaptım en üsttekinü az önce yaptım koyulaşıyor bence
Siz hamile misiniz pekiiiSuan yumurtluyorsun cnm catlama icin erken az once birine de yazdim bugunu ve diger iki gunu degerlendirin isterseniz ben oyle yaptim cunku
Cnm belirtilerim var 4 gunum kaldi inan bilmiyorum dahs tst yapmadimSiz hamile misiniz pekiii![]()
İnşallah hamilesindir haber ver merak ederimmmCnm belirtilerim var 4 gunum kaldi inan bilmiyorum dahs tst yapmadim
sallah canim olursa her yerde yazicam shshshsİnşallah hamilesindir haber ver merak ederimmm![]()
Bende merak ettim sonucuİn
sallah canim olursa her yerde yazicam shshshs
Selam canım ne yaptınCnm belirtilerim var 4 gunum kaldi inan bilmiyorum dahs tst yapmadim
14 pik 15 öatlama inşallah pozitifi de görürsünKızlar banada yardımcı olur musunuuzzzz![]()
Henüz pik değil canım , t çizgisi c çizgisi kadar koyu ya da t , cden daha koyu olmalı bu yumurtlama olur ondan sonra t silikleştiğinde çatlama anlamına geliyor . Her gün ilk idrar kullanmadan su alımına dikkat ederek devam et umarım bu ay gönlünce olurMerhaba kızlar dün dr randevum vardı yumurtam baya büyümüş letu kullandım. Bir kaç gün önceki yaptığım testler çok belirgin değildi . Çatlamaya yakın dedi dr ovülasyon testi yaptım sizce çatlama olmuş mu
Selam cnm hicbisey yapadim yarin yaparim eaim evde bugunSelam canım ne yaptın![]()
Hadi bakalım hayırlısıSelam cnm hicbisey yapadim yarin yaparim eaim evde bugun![]()
14 15 16 bu 3 günü değerlendirdik inşallah canimm sağol14 pik 15 öatlama inşallah pozitifi de görürsün![]()