Acil pozitif

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
829
127
18
20
Şimdi kızlar benim son adet tarihim 25 Eylül 27 Ekim’de Beta verdim negatif de en son 8 Kasım’da test yaptım evde o da negatifti 10 Kasım’da doktora gittim hiç Beta bakmadım muayene de etmedi duphaston yazmıştı bana hatta yarın ilacım bitecekti bugün bir test yapayım dedim days doctor markası ile pozitif çıktı inanamadım iki test daha yaptım ikisi de 2 dakika içinde pozitif çıktı ama bu markaya da yalancı diyenler çok şimdi ben anlamadım döllenme Ne zaman olmuş olur yalancı pozitif değildir dimi

Eklentiler

• IMG_20251118_134654_494.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20251118_133332_644.webp
    41 KB · Görüntüleme: 36
1 acil olan ney
2 sürekli yalancı pozitif çıkaran bi marka kan verin varsa zaten çıkar
3-üst üst yazıp durmayın daha paylaşalı 1 dk olmuş ban yersiniz

1 acil olan ney
2 sürekli yalancı pozitif çıkaran bi marka kan verin varsa zaten çıkar
3-üst üst yazıp durmayın daha paylaşalı 1 dk olmuş ban yersiniz
Yukarıda durumumu anlattım ilaç kullanıyorum bu sırada test pozitifse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bu kadar sert cikmasaniz keşke elim ayağıma dolaştı fikir almak için buraya yazdım sağolsun sizde çok yardımcı oldunuz

Duphaston regli söktürmek için kullanıldığı gibi hamilelikte bebeğin tutunması için de kullanılıyor endişelenmeyin
Aynı işe yarayan Progestan’ı hamileliğimin 13. haftasında bıraktım
İdrar testleri hangi marka olursa olsun pek güvenilir değil
Haziran sonunda Predictor Early ile yalancı pozitif yaşamıştım, sözde en iyi marka
En iyisi kan vermeniz

Siz galiba şu an biraz heyecanlısınız çünkü ben sert yazmadım neden öyle düşündünüz ki ya da neden öyle bir şey yapayım konunuzu görmezden gelip geçmek varken

Maalesef sözleri yazıya dökerken jest ve mimiklerimiz ses tonumuz karşı tarafa yansımadığı için mizacım size sert gelmiş olabilir

Çizgiler fazla net, oyalanmadan kan verin bence hamilesiniz.

merhaba
en son 25 eylül reglisinden sonra regli yaşamadınız anladıgım kadarıyla. 8 kasım testi pozitif çıkması beklenebillirdi ama adet düzensizliğiniz vs var mı ? Buda yumurtlama zamanınızı bilmediğinizden bazen geç öğrenmeye sebep verebiliyor . maalesef bazen 3 farklı marka bile poztif verse kanda göremeyenler oluyor idrar testleri cok güvenilir değil. ama sizin baya çift çizgiler belirgin çıkmıs en iyisi bence bugün bile verebiliyorsanız kan vermeniz varsa net cıkar zaten .

Haklısınız hani yalancı pozitif silik bir şey olsa kırmızı olmasa evet ama 3 testi aynı anda kırmızı çıkınca insan umutlanıyor

Haklısınız hani yalancı pozitif silik bir şey olsa kırmızı olmasa evet ama 3 testi aynı anda kırmızı çıkınca insan umutlanıyor
Valla bende umutlanırdım çünkü 3 ünün pozitf çıkması cok güzel bi şey bence oladabilir ama eğer son regli tarihine göreyse 7 haftalık hamile olmanız gerekiyor su an tabi bu geç döllenme vs işin içine girerse bebek haftasının geri çıkması demek. Ama varsa kan testi de poztif çıkıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…