- 25 Kasım 2024
- 829
- 127
- 18
- 20
- Konu Sahibi kubragocer
-
Yukarıda durumumu anlattım ilaç kullanıyorum bu sırada test pozitifse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum1 acil olan ney
2 sürekli yalancı pozitif çıkaran bi marka kan verin varsa zaten çıkar
3-üst üst yazıp durmayın daha paylaşalı 1 dk olmuş ban yersiniz
Şimdi kızlar benim son adet tarihim 25 Eylül 27 Ekim’de Beta verdim negatif de en son 8 Kasım’da test yaptım evde o da negatifti 10 Kasım’da doktora gittim hiç Beta bakmadım muayene de etmedi duphaston yazmıştı bana hatta yarın ilacım bitecekti bugün bir test yapayım dedim days doctor markası ile pozitif çıktı inanamadım iki test daha yaptım ikisi de 2 dakika içinde pozitif çıktı ama bu markaya da yalancı diyenler çok şimdi ben anlamadım döllenme Ne zaman olmuş olur yalancı pozitif değildir dimi
Siz galiba şu an biraz heyecanlısınız çünkü ben sert yazmadım neden öyle düşündünüz ki ya da neden öyle bir şey yapayım konunuzu görmezden gelip geçmek varkenYukarıda durumumu anlattım ilaç kullanıyorum bu sırada test pozitifse ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Bu kadar sert cikmasaniz keşke elim ayağıma dolaştı fikir almak için buraya yazdım sağolsun sizde çok yardımcı oldunuz
3 ude yalancı pozitif olabilir mi kiBen bu markayla gebeyim sanıp kan verdim negatif çıktı asla güvenme
merhabaŞimdi kızlar benim son adet tarihim 25 Eylül 27 Ekim’de Beta verdim negatif de en son 8 Kasım’da test yaptım evde o da negatifti 10 Kasım’da doktora gittim hiç Beta bakmadım muayene de etmedi duphaston yazmıştı bana hatta yarın ilacım bitecekti bugün bir test yapayım dedim days doctor markası ile pozitif çıktı inanamadım iki test daha yaptım ikisi de 2 dakika içinde pozitif çıktı ama bu markaya da yalancı diyenler çok şimdi ben anlamadım döllenme Ne zaman olmuş olur yalancı pozitif değildir dimi
Kan testi vermeden bilemezsiniz ben aksam ve sabah yapmıştım emin olmak icin ikisi de pozitif çıkmıştı sonra kanda negatif cikti3 ude yalancı pozitif olabilir mi ki
Haklısınız hani yalancı pozitif silik bir şey olsa kırmızı olmasa evet ama 3 testi aynı anda kırmızı çıkınca insan umutlanıyormerhaba
en son 25 eylül reglisinden sonra regli yaşamadınız anladıgım kadarıyla. 8 kasım testi pozitif çıkması beklenebillirdi ama adet düzensizliğiniz vs var mı ? Buda yumurtlama zamanınızı bilmediğinizden bazen geç öğrenmeye sebep verebiliyor . maalesef bazen 3 farklı marka bile poztif verse kanda göremeyenler oluyor idrar testleri cok güvenilir değil. ama sizin baya çift çizgiler belirgin çıkmıs en iyisi bence bugün bile verebiliyorsanız kan vermeniz varsa net cıkar zaten .
Valla bende umutlanırdım çünkü 3 ünün pozitf çıkması cok güzel bi şey bence oladabilir ama eğer son regli tarihine göreyse 7 haftalık hamile olmanız gerekiyor su an tabi bu geç döllenme vs işin içine girerse bebek haftasının geri çıkması demek. Ama varsa kan testi de poztif çıkıcaktır.Haklısınız hani yalancı pozitif silik bir şey olsa kırmızı olmasa evet ama 3 testi aynı anda kırmızı çıkınca insan umutlanıyor
Kan verdiniz mi ?Haklısınız hani yalancı pozitif silik bir şey olsa kırmızı olmasa evet ama 3 testi aynı anda kırmızı çıkınca insan umutlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?