• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalancı testler bu markayı almayın

İnşallah çiçeğim ya 🥹
Kızlar reglimden 5 gün önce hasta olmuştum yani salı günü akşam yarın normalde olmam gereken gündü benim reglim 3 gün sürdü bugün sadece kahverengi akıntı geliyor kasığımda batma var şimdi avox test yaptım silik çizgi var anlamadım bi bakar mısınız sizde görüyor musunuz ?

Galiba ben yanlış görüyorum ilk 10 dakikada çıktı

Eklentiler

• IMG20251115100846.webp
    IMG20251115100846.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG20251115100731.webp
    IMG20251115100731.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 68
Hangi hastane baya uygunmus ben 660 tl verdim özelde sadece beta hCG testine 😐 predictor de 300 tl idi kan daha garanti die ona vermiştim heryerde herşey farklı cok fahiş fiyatlar ben days doctor ile ögrendim gebeliği olmasa da gösteriyor demekki cok saçma
Merhaba Dr istemi olmadan özel hastanede beta hcg testi verebiliyor muyuz acaba özelde acile mi gitmek lazım yoksa içerde söyleyince direkt oluyor mu

Merhaba Dr istemi olmadan özel hastanede beta hcg testi verebiliyor muyuz acaba özelde acile mi gitmek lazım yoksa içerde söyleyince direkt oluyor mu
Merhaba Özelde verebiliyorsun istediğin gibi aciller bazen almıyor beta mesela ben gittiğim de acile almadı Özelde söylersen gebelik baktırıcam diye yardımcı olurlar

Back
X