• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL prof.dr recep has'a ayrıntılı için giden varmı?

ecrin bende gittim. evet cd veriyor. ilk önce normal bakıyor bebğin her yerine. kolunu bacağını hesaplıyor. kordon kanı akışını falan. epey bi inceliyo. sonrada eğer bebğin pozisyonu uygunsa profil resimleri alı cd de anneye veriyo. iyi bi doktor. ama ben sürekli hatası değil. sadece ayrıntışı için gittim...

ben de bugün gittim çok memnun kaldım tek tek bebeklerimizi inceledi cd ve resimlerini de kaydedip veriyor. ama en önemlisi tek tek ölçüm yapması tabi. ayrıca açıklamalarıyla da bizi aydınlattı. ayrıntılı ultrason haricinde hamilelikle ilgili tavsiyelerde de bulundu. güleryüzlü bi doktor prof ve sadece ayrıntılı ultrasona bakmasına rağmen çok merak ettiğim şeyleri sordum onlara bile cevap verdi. pek maddi kavgısı yok gibi geldi bana. diğer proflardan da daha uygun fiyatta. aldığı ücret yüksek ama farklı profları da sordum çok daha fazlaydı

Prof. Dr. Recep Has alanında en iyi doktorlardan biri bence. Ben de il kızımda kendisine muayene oldum ve şimdi yeniden hamileyim recep Has'a gideceğim inşallah. Kendisi çok başarılı, dürüst, ticari kaygısı olmayan, insana güven veren ve en önemlisi bebeğinizle ilgili her ayrıntının önemini bilen ve size de anlatan birisi. Ben herkese tavsiye ederim...
Sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize inşallah...

Recep Bey riskli gebelik uzmanı. Oraya giden 10 hastadan 8-9 u bebeğinde bir problem olması ihtimaliyle gidiyor zaten. Dolayısıyla da testler istenmesi gayet normal. Bu testlerin ülkemizdeki fiyatları da belli, yani yüksek maliyetli olması da kaçınılmaz. Recep Bey ticari düşünüyor olabilir belki her doktor kadar, belki anlaşmalı olduğu kurumlara da gönderiyor olabilir hastalarını ama bu O'nun kötü doktor olduğu anlamına gelmez. Zaten Türkiye'nin sayılı uzmanlarından kendisi bu konuda. Ben gittiğimde çok memnun kalmıstım, çok güleryüzlü, net cevaplar veren, ilgili bir doktor kendisi bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu doktorlar çok iyi olabilirler,kadın doğum hocası da olabilirler,önemli olan detaylı ultrasonu yapan doktorun aynı zamanda perinatolog olması..iki tane önerebilirim :medipol hastanesi hakan apaydın,memorial hastanesi cihangir yılanlıoğlu (muayene 350 tl)

Ben de randevu aldım Prof Recep Has tan.Temmuzda gideceğim.Çok iyi olduğunu duydum birçok kişden ki bunlar sağlık sektöründen

bebeğimin beyninde 2tane 5mm lik kist teşhisiyle dün gittim..

çok memnun kaldım kendisinden... verdiğim 300tlye helal olsun..
ayrıntılı olarak bebişin herşeyine baktı.. kistlerinde bebişe bi sakıncası olmadığı kendiliğinden geçeceğini söyledi..
çok şükür içimiz rahatladı..

kızlar bende yazayım biri yaşamayan ikiz gebelikim trap sendromuymuş 35.000 de 1 görülen bişey yaşayan bebek yaşamayana kan pompalıyormuş onu kendinden 2 kat büyük yapmış tesadüflar bizi çapada recep beye götürdü sorunun bu olduğunu o çözdü sonra bana operasyon yaptı bebekler arasındaki damarı yaktılar çok ender görülen bir durum olduğu için ameliyata kendi girdi aslında küçük ameliyalara girmiyormuş kongre varmış geç kalma pahasına girdi operasyon çokta başarılı geçti sağolsun gerçi bebeğimin durumu belli değil başka sorunlarımız var ama eğer o operasyon olmasaydı 1 haftaya kadar bebeğim kalp yetmezliğinden ölecekmiş acil yaptı ameliyatımızı bu kadar ünlü ve bilgili olduğunu bilmiyordum Allah razı olsun ondan şimdikilik bebeğimin hayatını kurtardı

Recep hocam size çok teşekkür ederim. Bir haftadır bizlere dünyayı zehir eden doktorların aksine bizlere duyabileceğimiz en güzel haber verdiniz. allah sizden razı olsun. Muhterem YİĞİT

Back
X