• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın doğum acilde vajinal ultrason

cornelia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
570
335
18
Merhaba kızlar. Bugün su gibi akıntımın olmasından korkup acaba amniyon sıvısı mi diye endiselendigim için şehir hastanesi kadın doğum acile gittim. Subseröz miyom da olduğundan erken doğum ihtimali olması beni sürekli tetikte tutuyor. Çok şükür değilmiş test yapıldı vs. sıkıntı yok. Benim sorum şu: odaya tek başıma girdim masadaki örtüyü iki kez aşağı çek yenisi gelsin dediler, örtuyu de ben değiştirmiş oldum. Vajinal ultrason probunun üzerinde bir kılıf vardı ama önceki hastadan mi kaldı yenisini taktılar mı bilmiyorum. Ya da o kılıfı doktor içeri girdikten sonra mi gördüm onu da hatırlamıyorum zaten panik halindeydim. Kulak misafiri olduğum kadarıyla bir önceki hasta reglmis. Değiştirmeseler herhalde kanlı olurdu diye düşünüyorum. Şimdi de buna kafayı taktım. Aslında hiç gitmek istemiyorum o hastaneye ama koskoca sehirde ultrasonu olan bir tek o hastane var maalesef. Değiştirmişlerdir herhalde değil mi bunu düşünmekten kafayı yedim az önce.

Diğer hastanın ıcınden çıkarırken doktor direk çıkarıp atıyor görmezsınız zaten sizden sonra da öyle yapıyor yani onu ordan o şekilde alıp makınaya takmıyor sonra sekreter yenisini takıyor temızleyıp

Diğer hastanın ıcınden çıkarırken doktor direk çıkarıp atıyor görmezsınız zaten sizden sonra da öyle yapıyor yani onu ordan o şekilde alıp makınaya takmıyor sonra sekreter yenisini takıyor temızleyıp
Evet sanırım çok seriler biz goremiyoruz. Çok yoğun olduklarını söylüyorlardı ondan ihmal olabilir mi diye biraz takıldim. Biraz rahatladım teşekkür ederim 🌸

Öyle birşey olabilir miii, hiç dikkat etmediniz mi daha önce, işlemi yapıp çıkarınca onu da çıkarıp eldivenle birlikte çöpe atıyorlar, bende çok gittim şehir hastanesi acile, o örtüyü kendileri çekmiş olsalarda ben yine de kendim çekiyorum dikkatten kaçar ya da tam tur açmazlar falan diye, çektik deselerde dinlemiyorum 😂😂

Öyle birşey olabilir miii, hiç dikkat etmediniz mi daha önce, işlemi yapıp çıkarınca onu da çıkarıp eldivenle birlikte çöpe atıyorlar
Ya işte panikle gidince insanın gözü hiçbir şey görmüyor detayları hatırlamıyor. Biraz da anksiyete olunca böyle oluyor 🫤

Öyle birşey olabilir miii, hiç dikkat etmediniz mi daha önce, işlemi yapıp çıkarınca onu da çıkarıp eldivenle birlikte çöpe atıyorlar, bende çok gittim şehir hastanesi acile, o örtüyü kendileri çekmiş olsalarda ben yine de kendim çekiyorum dikkatten kaçar ya da tam tur açmazlar falan diye, çektik deselerde dinlemiyorum 😂😂
Ben de çok çekmişim azar işittim devletin malını fütursuzca kullanmayalım dediler 😂😂

Evet sanırım çok seriler biz goremiyoruz. Çok yoğun olduklarını söylüyorlardı ondan ihmal olabilir mi diye biraz takıldim. Biraz rahatladım teşekkür ederim 🌸
Yok yok düşünsenize doktor akşama kadar onu çıkarıp üstündeki poşetle makınaya taksa makina yağar olur 🤣akşama kadar

Bend eğer seferinde endişe ediyorum ama işlemim biter bitmez hemen çöpe atıyorlar o yüzden merak etmeyin cinsel yolla bulaşan bir dünya hastalık varken hamile kadına bilerek başkasının şeyini kullanmazlar içiniz rahat olsun

Bend eğer seferinde endişe ediyorum ama işlemim biter bitmez hemen çöpe atıyorlar o yüzden merak etmeyin cinsel yolla bulaşan bir dünya hastalık varken hamile kadına bilerek başkasının şeyini kullanmazlar içiniz rahat olsun
Dogru söylüyorsunuz

Back
X