Recep hocam size çok teşekkür ederim. Bir haftadır bizlere dünyayı zehir eden doktorların aksine bizlere duyabileceğimiz en güzel haber verdiniz. allah sizden razı olsun. Muhterem YİĞİT
bende gecen hafta Recep Bey'e gittim, çokmemnun kaldım.. detaylısı çok iyi.
ben 33.yasında 11+4 günlük hamileyim çocukken su çiçegi hastalığı geçirmemişim su anda yogun bir şekilde su çiçegi geçiriyorum aklovir ve augmentın ilaçlarını kullanıyorum kanunen çocugu aldırma durumum yok 2.düzeyde usg girecegim onun sonucunda heyet kararıyla aldırabiliyormusum sitelerde okudugum kadarıyla bebek konusunda çok tedirgin oldum Recep Has gitmek için çapadan randevunu alıyorsunuz ??? özel muaynesi varmı??? çok zor durumdayım yardımcı olursanız sevinirim
ilgin için çok sagol sizede çok geçmiş olsun insallah Rabbim saglıkla evladınızı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
telefon numarasını biliyormusunuz çapada rahatlıkla görüşme saglanabiliyormu
siz nereye gideceksiniz
kızlar çok acil ayrıntılı ultrason için bu dr giden varmı nasıldı?
Recep hocam size çok teşekkür ederim. Bir haftadır bizlere dünyayı zehir eden doktorların aksine bizlere duyabileceğimiz en güzel haber verdiniz. allah sizden razı olsun. Muhterem YİĞİT
Allah ııımmm bende inşallah hayırlı haberlerle gelirim. sizin ne sorununuz vardı?
arkadaşlar ben de recep beye gitmeyi düşünüyorum epey olmuş konu açılalı ama ücreti ne kadar bilen var mı kayseriden gidicem ben burdaki doktorlardan nefret ettim yardımcı olan olursa sevinirim
arkadaşlar ben de recep beye gitmeyi düşünüyorum epey olmuş konu açılalı ama ücreti ne kadar bilen var mı kayseriden gidicem ben burdaki doktorlardan nefret ettim yardımcı olan olursa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?