Acil..! Rahimde Açılma Olmuşmudur?

busra_18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
444
163
303
Merhaba arkadaşlar 33 hafta 5 günlük hamileyim rahimde kısalma olduğu için erken doğum riskim var en son Rahim boyu 2.01 di düzensiz sancılarım var dün gece 10.30 da başladı sancılarım 1 gibi 3 dk bire düştü 2 gibi hafifledi sancılarım şimdide ara ara oluyor sancıların acaba açılma olmuşmudur? Benim gibi olupta açılması olan oldumu?

seni korkutmak istemem canim ama bi doktorunla gorus derim zaten rahim agzin cok kisaymiş inşallah acilma olmamiştir ama olma ihtimali buyuk bence

Yok canım gittim kontrole açılma yok sancıda kesildi doktora gittiğimde duzensiz olduğu için şimdi ara ara sancı giriyor

Mümkün olduğunca dinşenmelisin canım. Sancılar düzensiz olduğu için açılma olacağını sanmıyorum. Allahım zamanı geldiğinde doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle...

Benim 33+5 te yarim cm acikligim vardi. 36+0 olduk ve hafif sancilarim var ama hala dogurmadim. Doktor artik normal korkma demisti..

Mümkün olduğunca dinşenmelisin canım. Sancılar düzensiz olduğu için açılma olacağını sanmıyorum. Allahım zamanı geldiğinde doğurmayı nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle...
Evet sürekli yatıyorum zaten doktor ayağa kalma dedi

Hayir canim duzenliydi 50lere vuran duzenli sancilarim gozukuyodu nst kagidinda ve acilmam da vardi. Ama ne hikmetse doktor normal dedi ve hala dogum yok gercekten. O sancidan sonra birdaha nstde sanci cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…