acil Rusça bilen var mı

ruhumda

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
56
20
ya çok zor durumdayım Rusça Metin yazmam Lazım bir sayfa sadece ama yapamıyorum ve artık dersten geçmem resmen ödeve kaldı geçmiş zaman ile tatilimizi anlatacağız yok mu yardımcı olabilecek biri :/

Ya çok teşekkürler benim taşıtla gidip gelmek gibi filleri de kullanarak de hali ile tatilimi anlatmam Lazım üniversite son sınıftayım siz benim ağzımdan bi sayfa kadar yazabilir misiniz hatta bilgisayarda zor olur isterseniz yazdığınızın fotoğrafını da atabilir sinir minnettar olurum

Rusça yazma ödevi tatil Anlatılacak translate gibi siteden yazınca anlaşıldığı için o yollara başvurmadım

Ya çok teşekkürler benim taşıtla gidip gelmek gibi filleri de kullanarak de hali ile tatilimi anlatmam Lazım üniversite son sınıftayım siz benim ağzımdan bi sayfa kadar yazabilir misiniz hatta bilgisayarda zor olur isterseniz yazdığınızın fotoğrafını da atabilir sinir minnettar olurum

böyle kimse yardımcı olmaz bence ama sen yaz turkçesını bılen cevırır.

Bir yıl boyunca dil eğitimi aldınız ve bir sayfalık basit bir kompozisyon yazamıyor musunuz? E geçmeyin o dersi, birşey öğrenememişsiniz ki.

Kendiniz yapmayacaginiz odevi gecmek de ne?? Hadi siz hazirlarsiniz birinden hatalariniz icin yardim istersiniz ama siz hepsini yazdirmak istiyorusnuz. Ya karsinizdaki kisi sizinle dalga gecer bir sey yazarsa hocaniz okudugunda ne diyeceksiniz??

ya çok zor durumdayım Rusça Metin yazmam Lazım bir sayfa sadece ama yapamıyorum ve artık dersten geçmem resmen ödeve kaldı geçmiş zaman ile tatilimizi anlatacağız yok mu yardımcı olabilecek biri :/
Rus dili ve edebiyatı okumadığınızı umud ediyorum.

Turizm işletmeciliği okuyorum 4 yıllık seçmeli bi ders sadece geçebilmem için ödevi tamamlamam Lazım ne Rusça Hocası Olcm ne de sertifika alcm yapabilsem zaten neden yazayım yarısını yapan hepsini yapar :)

Yardımcı olabilecek olan yazsın olamayacaklar da eleştirmesin boşuna hafta da 2 saat den 8 haftada ne kadar Rusça öğreneceksin ki Türkiye'de daha ingilizceyi halledememiş bir nesilken

X