Edit: kızlar bu saati almaktan vazgeçtim. Ve bundan tamamen farklı başka bir saat aldım. Fotoğrafını son sayfaya ekliyorum

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünküUmarım resmi ekleyebilmişimdir.
eklenmmmis tatlım
resim eklenmemiş canm o yüzden yorum yapamıyorum ama klasik takılan biriyse renkli bişey olmaz ama ben olsam spor giyiniyosa bile renkli bişe düşünmem
fossilin saatleri bana oldum olası cok büyük gelir.
Ben eski eşime GC almıştım, hem kahve kadran çelik kasa fln.
fossilin saatleri bana oldum olası cok büyük gelir.
Ben eski eşime GC almıştım, hem kahve kadran çelik kasa fln.
Resimde büyük durmuyor ama sizce büyük müdür bu?
Eki Görüntüle 1052258 Kızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünküUmarım resmi ekleyebilmişimdir.
Gc çok pahalı beee tatlım kızın erkek arakadaşı alsın gitsin fena değil ayrıca fosil çok kalitelidir
tarzı klasık veya ciddi bırıyse yakışır..
ama benım kocam gıbı kendı işinde free takılıyosa,erman toroglu saatı bulmak ıcın debelenırsın..
Ciddi biri değil, kot gömlek takılan biri diyim yaniAma baya büyük diesel bir saati var, daha doğrusu babasınınmış ama o takıyor
![]()
Kasa Çapı: 41 mm.
Kasa Kalınlığı: 12 mm.
Kadran Rengi: Gri - Kahverengi
Ağırlık: 64 gr.
Kadran Taşı: Yok
Rose Altın
Kasa Şekli: Yuvarlak
Kordon: Deri
Kordon Rengi: Kahverengi
Kronometre: Var
Makine: Analog
Su Geçirmezlik: 5 Atm
Cam: Mineral
Alarm: Yok
Kasa Taşı: Yok
Ürün Kodu: FFS4639
özellikleri bunlar ya hiç anlamam saatten250 Tl fiyatı diğer fossillere göre daha ucuz
Ama baya düşmüş fossiller markafonide seven varsa kaçırmasın