• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil saat fikri

lilyen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
5.419
5.830
248
İstanbul
$markafoni saat.webpKızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünkü :1: Umarım resmi ekleyebilmişimdir.

Edit: kızlar bu saati almaktan vazgeçtim. Ve bundan tamamen farklı başka bir saat aldım. Fotoğrafını son sayfaya ekliyorum:1:

Son düzenleme:
Kızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünkü :1: Umarım resmi ekleyebilmişimdir.

eklenmmmis tatlım

resim eklenmemiş canm o yüzden yorum yapamıyorum ama klasik takılan biriyse renkli bişey olmaz ama ben olsam spor giyiniyosa bile renkli bişe düşünmem

fena değil ama ne bileyim benim çok içime sinmezdi sanırım

Son düzenleme:
fossilin saatleri bana oldum olası cok büyük gelir.

Ben eski eşime GC almıştım, hem kahve kadran çelik kasa fln.

fossilin saatleri bana oldum olası cok büyük gelir.

Ben eski eşime GC almıştım, hem kahve kadran çelik kasa fln.

Gc çok pahalı beee tatlım kızın erkek arakadaşı alsın gitsin fena değil ayrıca fosil çok kalitelidir

Resimde büyük durmuyor ama sizce büyük müdür bu?

Çapında kaç yazıyor. Normal saatlere göre bir tık büyük duruyor. Fiyatı piyasa göre iyiyse alınabilir değilse alternatif düşünülmeli

Eki Görüntüle 1052258 Kızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünkü :1: Umarım resmi ekleyebilmişimdir.

kac paraya dusmus fosıl guzel marka ama model cok hos degıl

gues collectıon tavsıye ederım erkek saatlerı cok basarılı

tarzı klasık veya ciddi bırıyse yakışır..

ama benım kocam gıbı kendı işinde free takılıyosa,erman toroglu saatı bulmak ıcın debelenırsın..

Kasa Çapı: 41 mm.
Kasa Kalınlığı: 12 mm.
Kadran Rengi: Gri - Kahverengi
Ağırlık: 64 gr.
Kadran Taşı: Yok
Rose Altın
Kasa Şekli: Yuvarlak
Kordon: Deri
Kordon Rengi: Kahverengi
Kronometre: Var
Makine: Analog
Su Geçirmezlik: 5 Atm
Cam: Mineral
Alarm: Yok
Kasa Taşı: Yok
Ürün Kodu: FFS4639
özellikleri bunlar ya hiç anlamam saatten :1: 250 Tl fiyatı diğer fossillere göre daha ucuz :51: Ama baya düşmüş fossiller markafonide seven varsa kaçırmasın

tarzı klasık veya ciddi bırıyse yakışır..

ama benım kocam gıbı kendı işinde free takılıyosa,erman toroglu saatı bulmak ıcın debelenırsın..

Ciddi biri değil, kot gömlek takılan biri diyim yani :1: Ama baya büyük diesel bir saati var, daha doğrusu babasınınmış ama o takıyor :49:

Ciddi biri değil, kot gömlek takılan biri diyim yani :1: Ama baya büyük diesel bir saati var, daha doğrusu babasınınmış ama o takıyor :49:

valla benım kocama alsam bu saatı,düğünden düğüne,bayramdan bayrama anca takar..belkı onu bıle takmaz..yıne gıder kırmızı saatını takar:)

Kasa Çapı: 41 mm.
Kasa Kalınlığı: 12 mm.
Kadran Rengi: Gri - Kahverengi
Ağırlık: 64 gr.
Kadran Taşı: Yok
Rose Altın
Kasa Şekli: Yuvarlak
Kordon: Deri
Kordon Rengi: Kahverengi
Kronometre: Var
Makine: Analog
Su Geçirmezlik: 5 Atm
Cam: Mineral
Alarm: Yok
Kasa Taşı: Yok
Ürün Kodu: FFS4639
özellikleri bunlar ya hiç anlamam saatten :1: 250 Tl fiyatı diğer fossillere göre daha ucuz :51: Ama baya düşmüş fossiller markafonide seven varsa kaçırmasın

Çok büyük değilmiş, dur ben de bakayım başka model var mı

Benim.çok hoşuma gitmedi acikcasi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X