• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil saat fikri

genelde erkekler rose rengini pek beğenmezler ,bana göre de gümüş renk daha uygundur..

valla benım kocama alsam bu saatı,düğünden düğüne,bayramdan bayrama anca takar..belkı onu bıle takmaz..yıne gıder kırmızı saatını takar:)

Yok benim erkek arkadaşım hayatta öyle kırmızı renkli falan takmaz ya. Ama bu da çok mu ciddi ya bilemedim ki :23:

Çok büyük değilmiş, dur ben de bakayım başka model var mı

Çok model var da fiyatlar uçuyor :37:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1052258 Kızlar markafonide erkek arkadaşım için bir saat beğendim. Ama tam emin olamadım, butiğin kapanmasına da az bir zaman kalmış, yardımcı olur musunuz.Sizce nasıl bir erkek için? Ben sanki kendim takıcakmışım gibi düşünüp daha çok renkli şeyleri beğeniyorum çünkü :1: Umarım resmi ekleyebilmişimdir.

Modelini beğendim ama başka renkte olabilir :31:

Bunun da içi çok beyaz geldi ya :26: Bir kere beraber saatlere bakmıştık içi lacivert kahve olanları daha çok beğendiğini gözlemledim

Peki o zaman :D Güzel günlerde kullansın :D

Herkese teşekkür ederim bunu almıyorum. Başka beğendiğim modeller oldukça bu konudan paylaşırım :3:

bu çok klasik herseyle kullanamaz ki. tabii tarzını bilmiyorum ama pek begenmedim basit duruyor.

Ciddi biri değil, kot gömlek takılan biri diyim yani :1: Ama baya büyük diesel bir saati var, daha doğrusu babasınınmış ama o takıyor :49:

siteye baktım, 319luklar bir tık daha iyi duruyor. spor birisi icin gosterdigin saat klasik kıyafetle aksam yemegi icin dahi cok klasik kacar.
fakat 320ye cıkınca 350ye de cıkarsın... bu rakamlar hep katlanarak artıyor zaten.
fossili severim ama tavsiyem biraz daha para biriktirip seiko alman olur, verdigin paraya hakkaten degiyor.
uygun fiyatlı düsünüyorsan da diger swatch serilerine gore klasik, erkek arkadasına gore ise gunluk kullanımı icin spor olacak 250ye cok şık saatler var, onlara da bir bak.

siteye baktım, 319luklar bir tık daha iyi duruyor. spor birisi icin gosterdigin saat klasik kıyafetle aksam yemegi icin dahi cok klasik kacar.
fakat 320ye cıkınca 350ye de cıkarsın... bu rakamlar hep katlanarak artıyor zaten.
fossili severim ama tavsiyem biraz daha para biriktirip seiko alman olur, verdigin paraya hakkaten degiyor.
uygun fiyatlı düsünüyorsan da diger swatch serilerine gore klasik, erkek arkadasına gore ise gunluk kullanımı icin spor olacak 250ye cok şık saatler var, onlara da bir bak.

Teşekkürler, söylediklerinizi dikkate alıcam

Teşekkürler, söylediklerinizi dikkate alıcam

rica ederim,
benim erkek arkadasım da spor-klasik sever. oyle renkli plastik falan begenmez demissin. aynen! ikimiz de alısveristen hic hoslanmayız ama saatler işin icine girince cocuk gibi onu da begendim bunu da begendim diye atlıyoruz. ona istinaden yazdım :34:

rica ederim,
benim erkek arkadasım da spor-klasik sever. oyle renkli plastik falan begenmez demissin. aynen! ikimiz de alısveristen hic hoslanmayız ama saatler işin icine girince cocuk gibi onu da begendim bunu da begendim diye atlıyoruz. ona istinaden yazdım :34:

Aynen bir de ben hiç anlamam saatlerden, neyse ki buraya sormuşum son anda döndüm :1:

Aynen bir de ben hiç anlamam saatlerden, neyse ki buraya sormuşum son anda döndüm :1:

dedigim markanın ycs ve ycb serisine bir bak, en son bizimkiyle baktıgımızda aklımda kalan isim bu :))
hem illa markafoni gibi indirim gununu bekelemeden her zaman 300e falan alabilirsin.

seikonun da 300den baslayan deri kayıslı biraz klasik gorunumlu saatleri var, ama senin yolladıgından daha spor durur. ayrıca uzun ömürlü olur.
ya da uzerine biraz daha para ekleyip 400e cıkarsan gozlerinin fal taşı gibi acıldıgı saatleri gorursun :)) o zaman da cepteki delik büyüyor o vakit :Pp

ayrıca tereddutte kaldıgın saatler varsa ben donanım forumu takip ediyordum eskiden, saat tutkunlarının sohbet topici var, danısanlara da cok yardımcı oluyorlar. fakat uzuuun suredir girmiyorum, topic duruyor mu haberim bile yok, ama internet arsivinde bile gozukur marka yorumları ;)

dedigim markanın ycs ve ycb serisine bir bak, en son bizimkiyle baktıgımızda aklımda kalan isim bu :))
hem illa markafoni gibi indirim gununu bekelemeden her zaman 300e falan alabilirsin.

seikonun da 300den baslayan deri kayıslı biraz klasik gorunumlu saatleri var, ama senin yolladıgından daha spor durur. ayrıca uzun ömürlü olur.
ya da uzerine biraz daha para ekleyip 400e cıkarsan gozlerinin fal taşı gibi acıldıgı saatleri gorursun :)) o zaman da cepteki delik büyüyor o vakit :Pp

ayrıca tereddutte kaldıgın saatler varsa ben donanım forumu takip ediyordum eskiden, saat tutkunlarının sohbet topici var, danısanlara da cok yardımcı oluyorlar. fakat uzuuun suredir girmiyorum, topic duruyor mu haberim bile yok, ama internet arsivinde bile gozukur marka yorumları ;)

Hepsini inceleyeceğim, yine tereddütte kaldıklarım olursa burda paylaşırım bir tane seçicem artık daha vaktim var zaten. :16:

$saat süm.webp Bu saati aldım :) 10 güne kadar elimde olacak inşallah :)

Son düzenleme:
Back
X