Çocuk Hastalıkları Acil sarılık için yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
48
İstanbul
kızlar bebeğim 34 haftalık doğdu ve şu anda 12 günlük 2 kere sarılıktan hastanede yattı ama eve getirince tekrar artmaya başlıyor acaba ne yaparsam sarılığı geçer çok zor besliyoruz birde yemek istemiyor yardımcı olursanız sevinirim

3 günden sonra sarılığı artmıştı kızımın. 17 ye çıkmıştı ama hastaneye yatırmadık.
Bol bol emzir demişti. Gece uyanmadığı halde bile ben alıp emziriiryordum.
Güneş ışığı için iyi geliyor diyor kimi doktor
ama bizimki saçma diyor.2,5 ay sürdü sarılığı. Bir kere düşüşe geçti mi bir daha
çıkmıyor sanırım. Ynalış bişey söymeke istemiyorum en iyisini takip eden doktor
bilir. Muhakkak iyi bir doktor bul.

bol sıvı alımın sağla ki sarılık idrarla atılabiliyor ancak
benim kızımda doğduğunda olmuştu hafiften
doktor olan bir komşum var bana ecz. serum suyu al ve içir demişti doktorlar önermiyorlar ama sen dediğimi yap dedi
alıp içirdim bende günde 1 çay bardağı içirdim
hast. gitmek zorunda bile kalmadan geçti

ama en önemlisi bol bol emzir
geçmiş olsun...

benim oğlumda 1 haftalıkken olmuştu. 3 gün hastanede küvezde kaldı.eve döndükten sonra biraz daha artış olmuştu .. en iyi tedavi sık sık emzirmek. birde güneş ışığı derler ama bi bilgim yok..15- 20 gün sürdü bizimkide. çok şükür atlattık sonunda..

tam 2 buçuk ay sürdü,bi türlü düşmedi,en son çare ilaç kullandık öyle geçti.bol emzirme,güneş ışığı ve sıkı takip lazım.diğer testleride yaptır inşallah altında başka bi hastalık yoktur,şifa diliyorum canım..

Back
X