Acil Servis Aşkı - Vaz mı geçmeliyim ?

Lucy_

Dreamer.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
6
3
Öncelikle herkese merhaba. Derdi olan herkese Allah'tan sabır diliyorum, umarım herkesin problemleri çözüme kavuşur.
Benim derdim sizinki kadar büyük değil belki ama hiç aklımdan çıkmayan bir konu. Sağlık meslek lisesi mezunuyum, şuan üniversite 1. sınıftayım. Lise 3. sınıfta staj yaptığım bi hastanede asistan bir doktorla komik bir olay yaşamıştım. Bir hasta ben ve o arasında gelişen bir şeydi ve hiç unutmadığım bir olay. Biraz rezil olmuştum o yüzden unutamıyorum :) Bu olaydan sonra asistanla acil serviste karşılaşmalarımız olmuştu işte gülümsemeler vs ama küçük olduğumdan pek önemsememiştim. Şimdi üniversitem için zorunlu olan stajımı yapıyorum ve stajımın ilk haftası onu gördüm. Öğrendim ve bu hastanede uzman doktor olarak çalışıyor.
Zamanla ondan etkilenmeye başladım ve buna engel olamıyorum. Hergün hastanede değil nöbet günlerini takip ediyorum ve o gün geldiğinde heyecandan elim ayağıma dolaşıyor.
Acil servis çok küçük ve her an onu görüyorum o da etrafta oluyor sürekli ve son karşılaşmamızda fark etti mi bilmiyorum ama sürekli bana bakar halde. İşte odasına girmeden kafası hep benim bulunduğum alana dönüyor.
Belki her şeyi kafamda kuruyorum ama buna engel olamıyorum.
Bitane sosyal hesabında bi stajyer kız falan ekli acaba onunla gerçekten tanışma şansım olabilir mi merak ediyorum. Evli veya nişanlı değil gibi ama bu konu da da yanılıyor olmaktan çok korkuyorum. Daha stajımın bitmesine üç hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.
Her şeye rağmen kendime engel olup duygularımı kontrol altına mı almalıyım yoksa onunla samimi olmak için yol mu aramalıyım ?

Bence akışına bırakmalısın baksana zaten aynı ortamdaymışsınız. Illa ki iletişime geçeceğiniz bir an olur. O zaman karar verirsin

sen takıntı yapmıssın nöbetini takip etmek falan cok abartmışsın belki farkına varmıştır hareketlerinin. sana karşı tutumu değişti mi konusuyo musunuz anlarsın hareketlerinden mutlaka

Benimde 2 yıllık bir ilişkim var sevgilim acilde uzman Dr . ordaki liseli stajyer kızlar filan ekliyor faceini uyuz oluyorum bu yazıyı görünce sinir oldum ister istemez.....

Sinir olmanızın sebebini anlamış değilim. Birincisi ergen bi davranışım yok, yukarıda da yazdım nişanlı olup olmadığını bi ilişkisi olup olmadığından emin değilim ve bundan korkuyorum diye. Zaten öyle bi şey varsa ben üzülmem kendime kızarım.

sen takıntı yapmıssın nöbetini takip etmek falan cok abartmışsın belki farkına varmıştır hareketlerinin. sana karşı tutumu değişti mi konusuyo musunuz anlarsın hareketlerinden mutlaka

Nöbet takip etmek abartılı bir şey değil. Herkesin gözü önünde olan bi liste zaten ve ilgi duyduğum birini ne zaman göreceğimi merak etmem takıntı mı. Takıntı çok farklı bi boyut.

Bu kadar takinti yapmayin insanlari. Bir görüşme gerceklesecekse olur zaten.

Her ilgiyi, sevgiyi neden takıntı olarak algılıyosunuz gerçekten anlam veremedim. Birinden hoşlandığınızda onun takıntı olup olmadığına nasıl karar veriyosunuz. O zaman herkesin karşındakine karşı hissettiği şey "takıntı". Ortada pek mümkün olmayan bi şey var ve ben bunun için birilerinden fikir almak istemiştim, ama yorumlara bakılırsa takıntı diyip geçiştiriliyor. Yine vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

sevgilim acil serviste doktor olarak görev yaptı uzun süre.
kendisinin ufak bir tebessümünü yanlış anlayıp daha samimi davranmaya başlayan hemşire vb. durumlardan bahsetmişti.
buradaki doktor senden hoşlanıyor mu bilemeyiz ama senin de yanlış anlıyor olma ihtimalin çok yüksek.
fakat hoşlanıyorsa mutlaka bir yolunu bulup açılır bence.
çok aşık olduysan renk vermeden bekle bence.

sevgilim acil serviste doktor olarak görev yaptı uzun süre.
kendisinin ufak bir tebessümünü yanlış anlayıp daha samimi davranmaya başlayan hemşire vb. durumlardan bahsetmişti.
buradaki doktor senden hoşlanıyor mu bilemeyiz ama senin de yanlış anlıyor olma ihtimalin çok yüksek.
fakat hoşlanıyorsa mutlaka bir yolunu bulup açılır bence.
çok aşık olduysan renk vermeden bekle bence.

Kibar cevabınız için teşekkür ediyorum. Evet yanlış anlama olasılığım çok fazla, bu tür şeyler herkesin başına geliyor. Fakat ben öyle her ilgim olan insanı facebooktan ekleyecek, her fırsatta yılışık davranacak veya samimiyet arayacak kişilikte bi insan değilim. Sadece yanlış anlıyorsam bende bi şeylerin başlamadan bitmesini istedim ve öyle olacak sanırım.

Okuyaydık iyidi...:)
ama anladığım kadarıylan sahibemiz pek alıngan :)....olmaz böyle ki
bu dünyada seni yirlerr :)

bu kk değişmez arkadaş. bende bir doktordan hoşlanıyordum konu açmıştım neler duymadım ki. hemcinslerimden artık ilişki anlamında yorum almamaya karar verdim sende çok takılma bence canım. bana senin gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşıyor demişti bi doktor sevgilisi : ) sanki hayatında biri olsa ayırıp kendimize alacaz o kadar ödleri kopuyor : D
bir de canm benimkinin de sosyal hesaplarına bakarak sevgilisi yok görünüyordu ama sonra öğrendim varmış. gerçi benim bir yılı geçti. kendini çok kaptırma ve o bakışlara da asla aldanma. evrende bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar itersin. akışına bırak eğer karakterli biriyse bakışlarının ardında durur. ama sen bakıyorsun diyede bakıyor olabilir. erkeklerin geneli = ego demek çünkü..

bu kk değişmez arkadaş. bende bir doktordan hoşlanıyordum konu açmıştım neler duymadım ki. hemcinslerimden artık ilişki anlamında yorum almamaya karar verdim sende çok takılma bence canım. bana senin gibiler yüzünden erkeklerin sadık kalması zorlaşıyor demişti bi doktor sevgilisi : ) sanki hayatında biri olsa ayırıp kendimize alacaz o kadar ödleri kopuyor : D
bir de canm benimkinin de sosyal hesaplarına bakarak sevgilisi yok görünüyordu ama sonra öğrendim varmış. gerçi benim bir yılı geçti. kendini çok kaptırma ve o bakışlara da asla aldanma. evrende bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar itersin. akışına bırak eğer karakterli biriyse bakışlarının ardında durur. ama sen bakıyorsun diyede bakıyor olabilir. erkeklerin geneli = ego demek çünkü..

Burada pek aktif değilim ve bu da son girişim olacak sanırım, şu mesajı okuyarak gitmek sevindirdi. :) Bir daha yapmayacağım bir şey buraya derdimi vs yazmak. Burdaki mesajları dayanışmayı vs okuyunca belki bende anlatır rahatlarım sanmıştım ama pek öyle olmadı.
Evet sevgilisi olduğunu vs öğrensem zaten anında bundan vazgeçerim ister istemez. Sevgilisi doktor olan arkadaşlar haklısınız fakat kimseyi ayartma, rahatsız etme, yüzsüzlük yapıp her sosyal medya hesabını takip etme vs gibi huyu olan stajyerlerden değilim. Ki kendim bile hiçbir sosyal hesap kullanmıyorum.

Okuyaydık iyidi...:)
ama anladığım kadarıylan sahibemiz pek alıngan :)....olmaz böyle ki
bu dünyada seni yirlerr :)

Özür diliyorum :) Sadece konu duygularım olunca böyle oldu. Sinir oldum vs yorumları almayı pek beklemiyordum.

Burada pek aktif değilim ve bu da son girişim olacak sanırım, şu mesajı okuyarak gitmek sevindirdi. :) Bir daha yapmayacağım bir şey buraya derdimi vs yazmak. Burdaki mesajları dayanışmayı vs okuyunca belki bende anlatır rahatlarım sanmıştım ama pek öyle olmadı.
Evet sevgilisi olduğunu vs öğrensem zaten anında bundan vazgeçerim ister istemez. Sevgilisi doktor olan arkadaşlar haklısınız fakat kimseyi ayartma, rahatsız etme, yüzsüzlük yapıp her sosyal medya hesabını takip etme vs gibi huyu olan stajyerlerden değilim. Ki kendim bile hiçbir sosyal hesap kullanmıyorum.

Özür diliyorum :) Sadece konu duygularım olunca böyle oldu. Sinir oldum vs yorumları almayı pek beklemiyordum.
sen bakma kimseye sakın gitmede rahatsız olan gider zaten. sen anlat ben dinlerim seni En Büyük TÜRKİYE

Kibar cevabınız için teşekkür ediyorum. Evet yanlış anlama olasılığım çok fazla, bu tür şeyler herkesin başına geliyor. Fakat ben öyle her ilgim olan insanı facebooktan ekleyecek, her fırsatta yılışık davranacak veya samimiyet arayacak kişilikte bi insan değilim. Sadece yanlış anlıyorsam bende bi şeylerin başlamadan bitmesini istedim ve öyle olacak sanırım.

ama işte sen mi yanlış anlıyorsun henüz bundan kesin emin değiliz?
sadece ihtimalin çok yüksek olduğundan bahsettim.
o yüzden duyguları gizleyip normal davranman gerekiyor.yoksa ilgisi var sanıp sen de bakacak olursan bu sefer ilgisi yoksa ne bakıyor bu olur anlatabildim mi?
aşkını gizleyip bekleyeceksin,varsa açılır zaten.

X