Acil soru sorcam

Buldense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
186
21
48
32
Dusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim

Dusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Geri zekalı mısın sen hem düşük yapıp hem korunmasız ilişkiye giriyorsun tekrar. Napcan bu defa yine mi düşürcen. Yoksa doğurup çöpe mi atıcan. Allah senin gibileri bildiği gibi yapsın

Korunmasız ilişkiye girdiyseniz hamile olma şansınız vardır tabiiki de. Çok da zor değil cevabı bulmak.

Evet hamile olma olasılığıniz var , arkadaşlar hemen yargılamış ama ben sormak istiyorum öncelikle düşük olduğu için mi sonradan ilaç kullandınız yoksa bebeği istemediğiniz için mi ilaç kullanıp düşürdünüz onu anlayamadım

Yok ya dusuk gereceklesmis doktor ilac verek dusutuudu hastane yoksa seni zehirliycekmis dedi

Yok ya dusuk gereceklesmis doktor ilac verek dusutuudu hastane yoksa seni zehirliycekmis dedi
Kusura bakmayın o zaman. Öyle bi yazıyorsunuz ki hassas dönemdeyim yanlış anlaşılmaya müsait oluyor. Neyse kalsın o mesaj orada gerçekten bile isteye düşük yapmaya çalışanlara gitsin

Keşke belirtseymissiniz bu kadar üzerinize gelmezlerdi onlarda muhtemelen siz kendiniz düşürdünüz zannetmislerdir, yanlış anlaşılma halloldu bence bir müddet bekleyin hani sisin için iyi olur korunmadan ilişkiye girmeyin bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…