Geri zekalı mısın sen hem düşük yapıp hem korunmasız ilişkiye giriyorsun tekrar. Napcan bu defa yine mi düşürcen. Yoksa doğurup çöpe mi atıcan. Allah senin gibileri bildiği gibi yapsın
Evet hamile olma olasılığıniz var , arkadaşlar hemen yargılamış ama ben sormak istiyorum öncelikle düşük olduğu için mi sonradan ilaç kullandınız yoksa bebeği istemediğiniz için mi ilaç kullanıp düşürdünüz onu anlayamadım
Evet hamile olma olasılığıniz var , arkadaşlar hemen yargılamış ama ben sormak istiyorum öncelikle düşük olduğu için mi sonradan ilaç kullandınız yoksa bebeği istemediğiniz için mi ilaç kullanıp düşürdünüz onu anlayamadım
Kusura bakmayın o zaman. Öyle bi yazıyorsunuz ki hassas dönemdeyim yanlış anlaşılmaya müsait oluyor. Neyse kalsın o mesaj orada gerçekten bile isteye düşük yapmaya çalışanlara gitsin
Keşke belirtseymissiniz bu kadar üzerinize gelmezlerdi onlarda muhtemelen siz kendiniz düşürdünüz zannetmislerdir, yanlış anlaşılma halloldu bence bir müddet bekleyin hani sisin için iyi olur korunmadan ilişkiye girmeyin bir süre