Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunsanıza kardeşim. İlaçla bebek düşürmekte ne demekDusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Geri zekalı mısın sen hem düşük yapıp hem korunmasız ilişkiye giriyorsun tekrar. Napcan bu defa yine mi düşürcen. Yoksa doğurup çöpe mi atıcan. Allah senin gibileri bildiği gibi yapsınDusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Korunmasız ilişkiye girdiyseniz hamile olma şansınız vardır tabiiki de. Çok da zor değil cevabı bulmak.Dusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Sagul bilgi icinKorunmasız ilişkiye girdiyseniz hamile olma şansınız vardır tabiiki de. Çok da zor değil cevabı bulmak.
Doktor ilac verek dusurdu zaten dusuk gerceklesmisitKorunsanıza kardeşim. İlaçla bebek düşürmekte ne demek
Evet hamile olma olasılığıniz var , arkadaşlar hemen yargılamış ama ben sormak istiyorum öncelikle düşük olduğu için mi sonradan ilaç kullandınız yoksa bebeği istemediğiniz için mi ilaç kullanıp düşürdünüz onu anlayamadımDusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Yok ya dusuk gereceklesmis doktor ilac verek dusutuudu hastane yoksa seni zehirliycekmis dediEvet hamile olma olasılığıniz var , arkadaşlar hemen yargılamış ama ben sormak istiyorum öncelikle düşük olduğu için mi sonradan ilaç kullandınız yoksa bebeği istemediğiniz için mi ilaç kullanıp düşürdünüz onu anlayamadım![]()
Kusura bakmayın o zaman. Öyle bi yazıyorsunuz ki hassas dönemdeyim yanlış anlaşılmaya müsait oluyor. Neyse kalsın o mesaj orada gerçekten bile isteye düşük yapmaya çalışanlara gitsinYok ya dusuk gereceklesmis doktor ilac verek dusutuudu hastane yoksa seni zehirliycekmis dedi
Korunmadıysanız hamilelik ihtimali olabilirDusuk yaptim 21eylulde ilacla dusuk yaptim13 gunu kanama oldu sonra 3 kere ilisikiye girdik esimle korunmasiz pazartesine ber migdem yaniyor bulaniyor sizce hamile olabilirmiyim
Keşke belirtseymissiniz bu kadar üzerinize gelmezlerdi onlarda muhtemelen siz kendiniz düşürdünüz zannetmislerdir, yanlış anlaşılma halloldu bence bir müddet bekleyin hani sisin için iyi olur korunmadan ilişkiye girmeyin bir süreYok ya dusuk gereceklesmis doktor ilac verek dusutuudu hastane yoksa seni zehirliycekmis dedi
Ay keşke başta belirtseydiniz. Evet zehirleme yapıyor. Dış gebelikti sanırımDoktor ilac verek dusurdu zaten dusuk gerceklesmisit