Acil tecrubelerinizle yardımcı olurmusunuz?

verdeh

الله بس
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
12
0
86
35
Mehtaba arkadaşlar ben 36 haftalik hamileyim. 37. Haftamin icerisindeyken 30 saatlik bir araba yolculuğu yapmam gerekiyor. Ama aralıksız 30 saat değilde geceyi otelde geçirip yolculuğa devam edeceğim. Bu şekilde uzun araba yolculuğu yapmış arkadaslar varsa tecrübelerinizi paylasirmisiniz.

Tecrübem yok ama düşüncem var
Bence önemli olan sizin hisleriniz
Zaten kadın olarak hisleriniz güçlü bir anne ve hamile olarak ooo
Dinlenmeniz gerektiğini hissedince durun dinlenin temiz hava almak istediğiniz durun
Belli saatler arası durup yürüyüş yapın bence o bacaklar ne olur yoksa
yanınıza bolca yastık alın

Tabii ben bunları özel araba olduğunu düşünerek yazdım

Beni yol kötü etkiliyo.
30 saat hakikaten fazla.
Ama dr sorun olmaz diyosa ve siz dinlene dinlene giderim diyorsanız sıkıntı olmaz sanırım.

Doktorunuza danışın.
X kişisi rahatça gider Y kişisi rahatsız olur yolda, yani kişiden kişiye farklılıklar gösterir.

Doktora kontrole gideceğim. Uçak izni vermediler. Daha doğrusu bulunduğum ulkeder hastane işleri baya zorlayıcı. Ama gitmem de lazım. 12 , 13 saattı bir otelde dinlenme imkanım olacak. Biliyorum her hamilelik bir olmuyor. Ama ben yinede merak ettim uzun yolculuk yapmış arkadaşların tecrübelerini.

Ben bu tür uzun sureli otobus ya da araba ile yapilan yolculuklarin zararlı olabileceğini okumustum sonuçta aynı pozisyonda oturuyorsunuz sürekli. Sık sık dinlenebilecekseniz iyi ama diğer türlü sakincali. Haftanız da doguma yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…