Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 5 haftalık gebeyim bikini bölgemi ağdayla alıyorum.. Şimdi nasıl alacağım bilmiyorum yA kasılırsam düşük olur diye korkuyorum.. Kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullanıp Ağda yapsam birşey olur mu ? Sprey kullanan oldu mu hiç yan etkisi var mı ?
Eline sürdüğün kreme bile dıkkat et ılk uç ay çok önemli çünkü canım bence ağda işini de doktoruna tekrar sor benım doktorum ızın vermişti ama bazı doktorlar vermiyor muş
Eline sürdüğün kreme bile dıkkat et ılk uç ay çok önemli çünkü canım bence ağda işini de doktoruna tekrar sor benım doktorum ızın vermişti ama bazı doktorlar vermiyor muş
Anladım canım sen araştır internetten neler yenmelı nelerden uzak durulmalı hep araştır ki bilgin olsun bilmekten bir zarar gelmez aklına takılan herseyı de buradan sorabılırsın KK çok bılgılı insanlar var ve hep doktoruna da kafana takılanı sor ılk uç ay kendıne coook dıkkat et canım
Anladım canım sen araştır internetten neler yenmelı nelerden uzak durulmalı hep araştır ki bilgin olsun bilmekten bir zarar gelmez aklına takılan herseyı de buradan sorabılırsın KK çok bılgılı insanlar var ve hep doktoruna da kafana takılanı sor ılk uç ay kendıne coook dıkkat et canım
Saol canım ben araştırıyorum da krem falan bu kadar etkili değil diye bilmiyordum.. ya birşey sorcam Benim midem biraz kötü yanıyor napabilirim birşey yiyemiyorum