Acil tecrübenize ihtiyacım var!!

Edvard

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
1.614
551
43
Ben 5 haftalık gebeyim bikini bölgemi ağdayla alıyorum.. Şimdi nasıl alacağım bilmiyorum yA kasılırsam düşük olur diye korkuyorum.. Kuaförde uyuşturucu sprey var onu kullanıp Ağda yapsam birşey olur mu ? Sprey kullanan oldu mu hiç yan etkisi var mı ?

Gerçekten mi yA bilmiyordum :KK43:
Eline sürdüğün kreme bile dıkkat et ılk uç ay çok önemli çünkü canım bence ağda işini de doktoruna tekrar sor benım doktorum ızın vermişti ama bazı doktorlar vermiyor muş

Eline sürdüğün kreme bile dıkkat et ılk uç ay çok önemli çünkü canım bence ağda işini de doktoruna tekrar sor benım doktorum ızın vermişti ama bazı doktorlar vermiyor muş
Tamam canım teşekkür ederim ben bilmiyordum bunları

Tamam canım teşekkür ederim ben bilmiyordum bunları
Anladım canım sen araştır internetten neler yenmelı nelerden uzak durulmalı hep araştır ki bilgin olsun bilmekten bir zarar gelmez aklına takılan herseyı de buradan sorabılırsın KK çok bılgılı insanlar var ve hep doktoruna da kafana takılanı sor ılk uç ay kendıne coook dıkkat et canım

Anladım canım sen araştır internetten neler yenmelı nelerden uzak durulmalı hep araştır ki bilgin olsun bilmekten bir zarar gelmez aklına takılan herseyı de buradan sorabılırsın KK çok bılgılı insanlar var ve hep doktoruna da kafana takılanı sor ılk uç ay kendıne coook dıkkat et canım
Saol canım ben araştırıyorum da krem falan bu kadar etkili değil diye bilmiyordum.. ya birşey sorcam Benim midem biraz kötü yanıyor napabilirim birşey yiyemiyorum

Back
X