- 11 Nisan 2023
- 40
- 2
- 16
- 28
- Konu Sahibi salli atalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetim çok gecikti çok geçmesine rağmen böyle silik çıkması normal mi yoksa test hata mı verdi sizce başınızdan böyle bıse geçti mıEvet var![]()
Test eğer beklediyse kuruma çizgisi olabilir. Ya da yumurtlama geç olduysa geç döllenme olabilir daha yenidir. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?Benim adetim çok gecikti çok geçmesine rağmen böyle silik çıkması normal mi yoksa test hata mı verdi sizce başınızdan böyle bıse geçti mı
Yok test beklemedi direk böyle çıktı 3 5 dakikada yumurtlama tarihimi malesef bılmıyorum evlendikten sonra döngülerim son 5 aydır özellikle çok degısıyorTest eğer beklediyse kuruma çizgisi olabilir. Ya da yumurtlama geç olduysa geç döllenme olabilir daha yenidir. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?
Kan verin kanda çıkar, 3 5 dakikada çıktıysa bu testte görünüyor umarım sağlıklı bi şekilde devam ederYok test beklemedi direk böyle çıktı 3 5 dakikada yumurtlama tarihimi malesef bılmıyorum evlendikten sonra döngülerim son 5 aydır özellikle çok degısıyor
Ben dün iki tane erken gebelik prodoctor marka bugün yine 2 tane aynı testte.n yaptım 4 du de sizin testten az daha belirgin pembemsi çizgi çıktı kan verdim 2,3 çıktı Beta yani negatif testlere güven olmuyor maalesef kiBenim adetim çok gecikti çok geçmesine rağmen böyle silik çıkması normal mi yoksa test hata mı verdi sizce başınızdan böyle bıse geçti mı
Insallah vardır çok yorucu bir süreç 3 gündür ruh gib gezıyorum bugün ekstra öyleKan verin kanda çıkar, 3 5 dakikada çıktıysa bu testte görünüyor umarım sağlıklı bi şekilde devam eder![]()
Sizin adetiniz kaç gün gecıktıBen dün iki tane erken gebelik prodoctor marka bugün yine 2 tane aynı testte.n yaptım 4 du de sizin testten az daha belirgin pembemsi çizgi çıktı kan verdim 2,3 çıktı Beta yani negatif testlere güven olmuyor maalesef ki
Insallaah ama umudum yazılanları okudukça azalıyor yarın tekrar test yapacağımEvet çizgi varrr![]()
Gecikmedi benim adete 6 gün var dahaSizin adetiniz kaç gün gecıktı
O zaman bence umudunuzu yitirmeyin adetiniz gecmemıs adetınden nıce sonra öğrenenlerle dolu burası ben geçti sandımGecikmedi benim adete 6 gün var daha
Ne bileyim 4 testte silik çıktı çok umitlendim falan birden hüsran oldu artmasını bekliyorum eğer adet olnazsam.tekrar vereceğim kan o zamana kadar da söz verdim kendime yapmayacağım. test erken gebelikler çok yanıltıcı prodoctor erken gebelik iyi diyorlardı onudami bozdular naptilar oda yalancı çizgi çıkarıyor laboquik marka kaset test var o beni hiç yanıltmadı onla test yapın bence veya prodictor early erken gebelikte en iyisi o bence onu deneyin inşallah pozitifi görürsünO zaman bence umudunuzu yitirmeyin adetiniz gecmemıs adetınden nıce sonra öğrenenlerle dolu burası ben geçti sandım
Bu aldığım prodıctor early sorsan ama nettekiyle alakası yok çakma test mi koyuyorlar ıcıne anlamadım ınsallah sende pozitifi görürsün aramızdan biri daha mutlu olurNe bileyim 4 testte silik çıktı çok umitlendim falan birden hüsran oldu artmasını bekliyorum eğer adet olnazsam.tekrar vereceğim kan o zamana kadar da söz verdim kendime yapmayacağım. test erken gebelikler çok yanıltıcı prodoctor erken gebelik iyi diyorlardı onudami bozdular naptilar oda yalancı çizgi çıkarıyor laboquik marka kaset test var o beni hiç yanıltmadı onla test yapın bence veya prodictor early erken gebelikte en iyisi o bence onu deneyin inşallah pozitifi görürsün![]()
Umudu bırakmayın nasip kısmet. Doğru zamanda gelir. Hayırlısı olsunInsallaah ama umudum yazılanları okudukça azalıyor yarın tekrar test yapacağım
Merhaba . Ben fotoğraf çekince bile görünmeyen, aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Umudunuzu yitirmeyin . İnşallah hayirliysa Rabbim nasip etsinInsallaah ama umudum yazılanları okudukça azalıyor yarın tekrar test yapacağım
Aminnn ınsalaaah çok teşekkür ederim Allahım evladınızı hayırlı insan eylesinMerhaba . Ben fotoğraf çekince bile görünmeyen, aşırı silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Umudunuzu yitirmeyin . İnşallah hayirliysa Rabbim nasip etsin![]()
Aminnnn ınsallahUmudu bırakmayın nasip kısmet. Doğru zamanda gelir. Hayırlısı olsun![]()
Kan verin kanda çıkar, 3 5 dakikada çıktıysa bu testte görünüyor umarım sağlıklı bi şekilde devam eder![]()
Kan testi vermeye artık hıc cesaretim yokAminnnn ınsallah