Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan gibi de değil renkli kahverengi akıntı ya3. gün embriyosu konuldu 2 tane 8.gün lekelenme oldu hala devam ediyor idrar testi yapsam çıkarmı karnımda adet olcak gibi ağrıyor
İnşallah şimdi test aldım ne zaman yapsamBence bekleyin erken öğrenip ne yapacaksınız .. yanlış anlamayın insan panik oluyor zamanından önce öğreninceinşallah var
Bence 15. Gün yap dicem ama bence okadar sabırlı değilsinÜ
İnşallah şimdi test aldım ne zaman yapsam
Bugun 11.gün 8.gün 9.gü10.gün lekelenme yaşadımBence 15. Gün yap dicem ama bence okadar sabırlı değilsinbeklemek zor çok iyi bilirim daha 8. Gün en azından 12. Gün en erken yapabilirsin adete çok varmı. ?
Aa ozaman yapabilirsin benceBugun 11.gün 8.gün 9.gü10.gün lekelenme yaşadım
Testi aldım şimdi eve geçince yapıyımAa ozaman yapabilirsin benceayy çok heyecanlı canım benim inşallah vardır yoksa da üzülme sakın
Herşey nasip bende 4 yıldır bekliyorum
yaparsan foto at lütfen merak ederim
![]()
Testi aldım şimdi eve geçince yapıyım
Ben 4.gün embriyosunu 6.günde ciddi silik bir pozitif ile öğrenmiştim ve 3 aylık bitirdik şuan :) sende öğrenebilirsin ama ciddi risk net çıkar diyemem3. gün embriyosu konuldu 2 tane 8.gün lekelenme oldu hala devam ediyor idrar testi yapsam çıkarmı karnımda adet olcak gibi ağrıyor
Senin kaç gün kaldıinşallah canım vardır merakla bekliyorum bende yapacaktım ama vazgeçtim umudum pek kırık
5 gün kaldıSenin kaç gün kaldı
Erken daha inşallah5 gün kaldı
Hayırlısı canım ..test yapabildin miErken daha inşallahçıkar
Test yapabildiniz miErken daha inşallahçıkar
Test bozulmuş gibi elinizde varsa tekrarlayın