ACİL TESTE BAKAR MISINIZ !! Yardım lütfen

Hellosirin

Bir mucize olsun 👶🏼
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
41
19
3
30
Adetime 3 gün var TEst yaptım fakat Belirgin olmamakla birlikte ikinci çizgi var gibi resmin ışık ayarını kıstıgımda çizgi daha belirgin oluyor sizce gebelik söz konusu olabilir mi resmin iki halini de atacağım sizlere 🙏🏼🙏🏼

Eklentiler

• 43030FAA-75D4-4C65-9E72-630100874ED5.webp
    43030FAA-75D4-4C65-9E72-630100874ED5.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 9C75B8B5-8273-4CB3-872B-4722C1CA0E30.webp
    9C75B8B5-8273-4CB3-872B-4722C1CA0E30.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 115
Gözüken bir çizgi var ama beyaz gibi canım .renk dagilsin öyle bak.insallah gebesindir .

Beyaz çizgi gibi hafif belirgin birşey var anladım gerçekten 😐 böyle bişeyle karşılaşan varmıdır

Evet daha 3 gün adetime normal gebelik testi idi 5 gün kala da yapmıştım yine buna yakındı acaba daha çok mu yeni gebelik

Sabah ki hali sizce gebelik söz konusu olabilir mi
Şuan 2 gün kaldı duruma göre kan vermeye gidicem belli olur mu kanda

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 77
Adetime 3 gün var TEst yaptım fakat Belirgin olmamakla birlikte ikinci çizgi var gibi resmin ışık ayarını kıstıgımda çizgi daha belirgin oluyor sizce gebelik söz konusu olabilir mi resmin iki halini de atacağım sizlere 🙏🏼🙏🏼
Canım.oncelikle testin sanırım yok.gibi.duruyor bilmiyorum.istiyor musun eğer ıstiyorsan.ki inşallah olur ama yeni işe belli.etmiyor olabilir bende size danışayım.siz ce var mi

Canım.oncelikle testin sanırım yok.gibi.duruyor bilmiyorum.istiyor musun eğer ıstiyorsan.ki inşallah olur ama yeni işe belli.etmiyor olabilir bende size danışayım.siz ce var mi
rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle ettiğimiz tüm duaların karşılığını almak nasip olsun 🙏🏼 8 aydır bekliyorum ben henüz pozitif görmedim rabbim bu sever hayırla sonuçlandırır inşallah 🙏🏼AMİN

rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle ettiğimiz tüm duaların karşılığını almak nasip olsun 🙏🏼 8 aydır bekliyorum ben henüz pozitif görmedim rabbim bu sever hayırla sonuçlandırır inşallah 🙏🏼AMİN
O zaman inşallah sana nasip.eder ben boşandım o yüzden ıstemiyorum rabbim inşallah sana verir aminnnnnnnn

Back
X