ACİL TOPLANİN KBB DOKTORU

esilaildirr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
16
0
1
21
Arkadaşlar kim var kim yok Op.dr. İbrahim Hira hakkında bilgisi olan olmayan herkes yorum yapabilir mi? Bilgisi olmayanlar Instagram'da bakıp yaptıklarını yorumlayabilir mı eğer yaptıran varsa da nolur acil yorum yapsınlar 3 gün sonraya ameliyat olucam gibi !!!!

Yaptigi burunlara bakip seni yonlendirmek istemem iyi veya kotu. Ama acil yardim diyorsun sanki biraz acele ediyorsun gibi hissettim o yuzden yazmak istedim. Burun estetigi olmaya psikolojik olarak hazir misin? Ustelik komplikasyonlarini arastirdin mi? Bunun bir ameliyat oldugunu bunun ne kadar buyuk riskli bir sey oldugunun farkinda misin?
Illa fikir belirteceksem asla ama asla tavsiye etmem. Hic olma. Dogal halinle eminim cok guzelsindir. Herkesin yuzu dogal guzel... burnun yuzunle orantili buyuk veya kucuk, o senin ve sen su an bir uzvunu degistirmek istiyorsun. Psikolojik surecini dusun oyle karar ver. Ama hic olmasan daha iyi..

Teşekkür ediyorum ancak bulabildiğim en iyi doktor buydu pinpirikli biri olduğum için extra araştırmaya giristigim için acil dedim. Nefes alamama sorunumdan dolayı ameliyat olmak zorundayım çünkü %70-80 arası nefes alışım kapalı. O yüzden açılmışken şeklini de duzeltsinler istiyorum.

Yaptığı burunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz

Yaptığı burunlar hakkinda ne düşünüyorsunuz
Dr unu tanımıyorum ama lotusisa seni uyarmaya çalışmış onun dediği gibi burun işi aceleye gelmez. Senin ameliyatına 3 gün kalmış dr unu seçmişin karar vermişin burada dr unu araştırıyorsun. Ben ameliyat olmadan önce bir yıl dr araştırdım 3.ameliyatımdı revizyondu. Senin üstelik yüzde 70-80 nefes problemi olan deviasyonlu bir burnun var. Dr un senden sinüs tomografisi istedi mi? Onu ekrana koyup sana burnundaki sorunları ve nasıl çözeceğini anlattı mı? Yazık ya hala insta daki resimlere bakarak dr seçiyorsunuz.
Dr unu tarat kadınlar kulübünde şikayet var da google yorumlarda, ameliyat olmuş hastalarını bul birebir konuş.
Bak senin yerine şimdi ben baktım google yorumlarda ciddi bir şikayet var bu dr la ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…