acil tüp bebek için ilaç raporu

mavioje

çok bekletme gel artık
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
480
0
96
Batman
arkadaşlar önümüzdeki hafta tüp bebek tedavisine başlayacağım bi engel çıkmazsa bi engel çıkmazsa diyorum çünkü geçen ay tedavim yarıda kaldı benim merkezim memorial ve orada rapor geçmiyo diye biliyorum dün eczaneye gittim lucrin ve gonalf-f için eczacı bizim tanıdık doktora muayene ol ilaçlar için rapor çıkartsın dedi ama önerdiği dr normal bi özel hastanenin kadındoğumcusu ve o dr benim işyerinden bi kızın daha doktoru kız da tam yarın ona muayeneye gidecek pişti olabiliriz olmak istemiyorum çünkü kız durumumu bilmiyo şimdi size sorum ilaçlar için bu dr rapor verebilir mi bana veremez gibi geliyo ama emin değilim veremiyorsa yarın o dr gitmicem başkasına giderim yarın adetin 21. günü kist kontrolü yapılacakmış memorial öyle dedi beni aydınlatırsanız çok iyi olacak

bu ilaçlar yardımcı üreme ilaçları olarak geçiyor ve bildiğim kadarıyla ne devlet ne özel sağlık sigortası bunu karşılıyor ama madem böyle bir şey söyledi eczacı sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim

bu ilaçlar yardımcı üreme ilaçları olarak geçiyor ve bildiğim kadarıyla ne devlet ne özel sağlık sigortası bunu karşılıyor ama madem böyle bir şey söyledi eczacı sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim

tamam canım sonucu söylerim az önce dayanamayıp ecz. aradım kür kür yazılırsa karşılar dedi ama ben ilaç karşılanıyor mu ondan emin değilim ve o kızla karşılaşmak istemiyorum amma denk geldi ya kız hamile ve kontrolü yarın benim de 21. gün bende şans olsa zaten geçen ay tedavim yapılırdı bunalımdayım:a015:

bu ilacın devlet %50 sini karşılıyo (rapor çıkarılarak)

daha cts günü bir tüp bebek merkeziyle görüştüm öyle dedi

önceden %80 ini karşılıyordu

bu ilacın devlet %50 sini karşılıyo (rapor çıkarılarak)

daha cts günü bir tüp bebek merkeziyle görüştüm öyle dedi

önceden %80 ini karşılıyordu

peki benim yukarıda anlattığım gibi herhangi bir kadın doğumcu rapor verebiliyo mu :bbo:

umarım öyledir ben medicanaya gidiyorum iki kutu ilaç aldım yaklaşık 750 lira verdim gerçi bizden resim filan istediler ama sormak aklıma gelmedi neden istiyorsunuz diye umarım devlet karşılıyodur gerçi biz ilacı eczaneden değil devletten alıyoruz o nasıl olacak onu da bilemiyorum neyse dediğim gibi yarın gidiyorum bir sorayım bakalım ne diyecekler

eczaneden değil hastaneden alıyoruz diyecektim yanlış olmuş:kedi:

biz de geçen ay hastanaden ilaç alacaktık benim bi yumurtam önden büyüyünce tedavi iiptal oldu ve geri döndük şimdi yarın lucrine başlamam gerekiyor eczaneden alıcaz mecbur memorial bizden de resim aldı onun ilaçla bi alakası yok canım dosya hazırlıyolar kendilerine neyse ben de yarın buradaki hastaneye gidicem of burayı bi görsen özel hastane demeye bin şahit içeri 2-3 hastayı birden alıp sorununu dinliyolar ay çok geriliyorum en azından rapor verilebiliyomu öğrenebilseydim başka dr giderdim şansa bakmafoldumben

ben medicanadan memnunum ama şu rapor işini hakkaten bir sorucam yarın sadece resim değil nüfus cüzdanı evlilik cüzdanı fialn bir sürü şey verdik şimdi baktım aslında tüp bebek merkezleri bu raporu verebiliyorlar ama yarın öğrenip mutlaka paylaşırım bu arada 3-4 kişiyi bir anda almak ne demek ne kadar kötü ama nelere katlanıyoruz umarım sonuç güzel olur

MAVİOJE cANIM.ÖNCE soruna cevap vereyim.sadece raporu üniversite hastaneleri ve ist.süleymaniye kadın doğum evi veriyor.diğer özel hastaneler ve devlet hastaneleri tüp bebek için rapor vermiyor,tabikide ilaçlar içinde rapor vermiyor.bende memorialde tedavime başalyacağım ramazandan sonra kısmetse.bende aynı dertten muzdaribim.malesef ilaçları cepten ödeyeceğiz.eşim eczanede ilaçları hesaplatmış.raporumuz olsa sadece 700 tl karımız olacakmış.malesef devlet artık ilaçların büyük kısmını karşılamıyor.

ben tüp bebek için demedim zaten aşılama için demiştim aslında bana da yardımcı üreme ilaçlarını ödemiyor diye biliyordum ama fatoşhanım`ın mesajını görünce umutlandım bakalım yarın kontrole gidicem aşılama için tedaviye başladım iğnemin 7. günü yarın bende sorar cevapları sizinle paylaşırım

sorma vallahi muayene odasından çıkınca içeride 2-3 kişi daha oluyor onların yanında tüp bebek aşılama vs konuşuluyor ve genelde o kişiler hamile düşün duyduğum sıkıntıyı burada doğum olayları çok olduğu için özel hastanalar devletten farksız:kızgın:

neyse mavioje`cim sıkma canını ben batmanı biraz biliyorum benim kız kardeşim orada görev yapıyordu geçen sene yine de en iyi seçenek memorial o nedenle olsun ne yapalım inşallah sonuç güzel olur ben de bakalım bu ay ilk aşılamamı olucam şimdi geldim doktordan myom biraz endometriuma baskı yapıyor gibi ama bakalım perşembe bir daha gel dedi

mavioje bende aşılama için ilaç raporumu özel hastaneden çıkarttırdım..tabi özel hastanenin ssk anlaşması olması gerekiyor...bende gonal f kullanmıştım ssk gonal f in %50 sini ödüyor..bence git o dr a..eczacı böyle bişeyi bilmese söylemez...

arkadaşlar dr geldim çok umutsuzum kistim 27*32mm imiş acaba bu boyutla tedaviye başlayabilecek miyim her şey yılan hikayesine döndü benim eşimdeydi problem ama kullanılan ilaçlar kist yaptı ve eşimin spermleri düzeldi sayılır dr izinde olduğu için başka dr telefonla ulaşamadım telimi bıraktım haber bekliyorum paramız hazır ama olmayınca olmuyor bu arada eczane lucrin için rapor çıkarttı kızlar haberiniz olsun ama para rapor umrumda değil kiste canım çok sıkkın hala aramadı merkez kendimi çok bahtsız hissediyorum senağlama

nix canım rapor çıktı ama bi de kist çıktı başıma eşimin dr arkadaşı küçük bi operasyonla alınır dedi ama içim huzursuz merkez beni aramıyor bi türlü tedavimin yine olamamasından tedirginim ne yapıcamı bilemiyorum çaresiz hissediyorum kendimi:a015:senağlama

sıkma canını benim de myomum var 30,4 mm doktor önce sorun olmaz diyordu bugün de baskı yapıyor gibi diyor sen içini rahat tut bence

sıkma canını benim de myomum var 30,4 mm doktor önce sorun olmaz diyordu bugün de baskı yapıyor gibi diyor sen içini rahat tut bence

myom ve folikül kist aynı mı oluyor aynıysa senin ki biraz daha büyükmüş tedaviye başlıyo musunuz benim geçen ay iptal olmuştu o yüzden tedirginim ve 14mm idi sanırım öyle demişti dr ama bugün gittiğim dr yanlışın var 14mm yi takmazlar diyoı amaaaaaan ne olacaksa olsun nasibim yokmuş dicem ve kabullenicem elimden geleni fazlasıyla yaptım gerisi Allaha kaldıakannehir

Back
X