Merhaba 39 hamile kaldım 40 da doğurdum beş yıl olmadı pcos dan dolayı bi yumurtalığım tamammen kaplanmıştı öbüründe 2 cm kadardı doktor hamile kalman lazım rahatlatacak seni demişti tüp bebek yapacaksın dedi benim kistlerim 6 ayda bir kendi içine kanıyordu hastanede kalıyodum 2.3 günçok zor bi süreçti allahım kimse yaşamasın sonra tedavi için tahliller filan yapıldı sonra özel sektörde çalıştığım için bir türlü ayarlayıp gidemiyordum 2 ay geçmişti ama her adet zamanı ölüyordum resmen kardeşim bi gün abla
Merhaba hamile kaldınızmı acaba ben 39 da hamile kaldım 40 da doğurdum 15 yıl üstüne pcos hamile kalamıyordum 5 yıldır korunmuyordum doktorlar tüp bebek diyordu özel sektörde çalıştığım için bir türlü tedaviye başlayamadık 1 oğlum vardı oluruna bırakmıştım açıkcası ama pcos olduğumdan 1 yumurtam tamamen kapanmıştı öbürüde 2 cm kadardı adet günlerim çok ağrılı geçiyordu bazen kistler kendi içinde kanama yapıyordu doğru hastaneye 2.3. gün yatış her ihtimale karşı yatırıyorlardı sonra ınstagramda rast gelmiştim pcos olanlar kullansın çok rahatlatıyor die gynopol diye gerçekten ilk ay çok rahatlamıştım 2 . Ayda kullandım iy gelince adetim geçikti ama çok ağrım var ama hiç aklıma gelmiyo çünkü doktorlar çocuğun olmaz okadar söylediki neyse 10 gün geçti kardeşim dediki benim evde testim var yap dedi yaptım pozitif inanamadım şok geçirdim

resmen benden sonra 2 kişiye daha kullandırdık onlarda kaldı

tabi ben 2 ayda kaldım onlar 6 ayda sonra araştırdım yumurta kalitesini arttırıyormuş ama ben bunu bilmeden kullandım inşallah

kalmışsınızdir kalmadıysanız ilaçı bi araştırın derim 15 yaşında oğlum var 3 aylık oğlum var